- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç olmadı bugüne kadar. bence Hayatta herkesin farklı hızda ilerlediği ve farklı deneyimler yaşadığı unutulmamalıdır. 30 yaşında sevgiliniz olmamış olması, herhangi bir eksiklik veya kaçırılan bir fırsat anlamına gelmez. Herkesin ilişki deneyimleri farklı olabilir ve zamanlama da bireyden bireye değişebilir. Önemli olan, kendi hayatınızı ve mutluluğunuzu odaklamaktır. Sevgilinizin olmaması, hayatınızı dolu dolu yaşayamayacağınız anlamına gelmez. Kendinizi geliştirme, ilgi alanlarınızı keşfetme, yeni insanlarla tanışma ve kendi mutluluğunuzu inşa etme fırsatları her yaşta mevcuttur. Eğer sevgiliniz olmadığı için endişe duyuyorsanız, bu duyguları bir uzmana danışarak veya kendinizi geliştiren etkinliklere katılarak ele alabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırmak ve kendi mutluluğunuzu bulmak, her yaşta önemlidir. herkesin hayatı farklı şekillerde ilerler ve her yaş dönemi kendi güzelliklerini ve zorluklarını içerir. Önemli olan, hayatınızı kendi istediğiniz şekilde yaşamaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu konuya odaklanmamak için başka şeylerl euğraşmanı öneririm sana.. spor vs vs
Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz ve artık kadınlarda büyük bir bozulma yoldan çıkma başı boşluk ukalalık kibir şımarıklık kendini prenses karaliçe zannetme tripleri var.. Türk dizilerinde sürekli zengin holdingci adam , patronun oğlu vs gibi tiplere aşık kadınlar gösteriliyor yatlar villalar saraylar jipler mercedesler bwmler havalarda uçuşuyor oyuncak gibi.. ve kadınlar beyni yıkanıyor. Bu dizileri izleyen kadınlar artık normal erkekleri sevmiyorlar ve istemiyorlar , erkekleri "PARA"ya göre seçip takılıyorlar (sevmiyorlar ! seçip takılıyorlar) taa ki zanları sıkılana kadar. Modern medeni dinsiz kapitalis tşehir hayatında artık kadınların çoğu bozuk durumda oldukları için sürekli erkekten yüksek MADDİ beklentiler içindeler. Kadınlar kendi aralarında konuşurlarken bile erkekleri işleri/meslekleri makamları ve paralarına göre sınıflandırıp yargılıyorlar. Böyle bir ortamda kimse erkeği kaşı gözü ve kendisi olduğu için sevmiyor zaten bunuda anlamak çok kolay.. etrafa bakman yeterli ! kadınlar okadar kibirli ve kendini beğenmişler ki artık telefona bakarak yaşıyorlar oradan internetten üstlerine saldıran 100lerce 1000lerce ab*azaların sapıklarıny alancıların arasından parasına göre maddi imkanlarına ve kariyerine göre erkek seçiyorlar.. Sokakta sosyal hayatta kimse kimsenin yüzüne bile bakmıyor artık ve özellikle kadınlar hiç bakmıyorlar hatta erkek bakarsada saçma canım aşağlık şekilde alay ediyorlar.. açç aba*aza bakıyor vs vs diye. Hayvanların içinde yaşıyoruz insan gibi iletişim kurmayı bilmeyen, erkekleri küçümsedikleri için yukarıdan bakan ve buyüzden tanışmaya hiçbir çabası olmayan kendileri göklerde gören tipler türediler artık son 10-20 yıldır. Kadınlar erkekleri köpek olarak ögrüyorlar ve hiçbir saygıları yok çoğunun.. buyüzden zaten çoğu sokaklarda köpek gezdiriyor , kedi köpek dışında iletişim kurabildikleri bir erkek YOK.. insanlıklarını sen tahmin et. Sohbet etmeye insan gibi tanışmaya iletişim kurmaya çalışanlarada abuk sabuk aşağlık pisslik cevaplar verip küçümsüyorlar bu hayvanlar !
O yüzden ellerindeki telefon dışında kadınların çoğu sosyal hayatta kimseyler tanışamazlar tanışmazlar kendini beğenmiş olduklaır için..Evet iy güzel şeyler yokmudur haytta? vardır herhalde ama çok aramak lazım artık bu ülkede.. çünkü kadınların çoğu insan değiller artık.. bol bol gez dolaş farklıy erlere git , hoşuna giden sevdiğin biri olursa ona bak ilgilen ve karşılık görüyorsan tanışmak için çabala git konuş vs vs ama sana hiç bakmıyorsan suratını çeviriyorsa "adam" yerine bile koymuyorsa ya da sana göklerden bakar gibi triplere giriyorlarsa hiç boşuna uğraşma o tiplerle ayaklarına gittiğinde saha hakaret edergi aşağlık cevaplar laflar edip soni bozacaklardır.. insanlar zaten gözlerinden okunabiliyor.. sana saygı duyanı seni seven insanı gözünden anlayabilirsin bakışlarından fakat işte büyük sorun burada başlıyor , artık "insan" olan kadın sayısı git gide azaldığı için araman araman araman lazım.. uğraş dolaş , gitmediğin yerlere git , hep aynı yerlere gitme , farklı insanlar gör , belki aradan "insan" olan ve senin beğenip ona baktığın gibi sana bakan ve senle tanışmaya çabası olan bir "insan" kadın bulabilirsin.. umudu jaybetmemek lazım bukadar çok hayvanın arasında..
30 ? Sorun yaş değil , başka ülkede yaşasan "insan" olan kadınlarla çokca karşılaşacağın için yaşın önemi olmadığını , karşında seni seven seni sevdiği için senin ona baktığın gibi sana bakan birini bulabilirsin? sorun bu ülkede yaşda değil..
Yaşı dert etme.. doğru insanla karşılaştığında o zaten yaşın önemli olmadığını sana farkettirecektir ama inşallah bulabilirsin bu ülkede bu tip kadınların arasında..
öyle diyim..
Selamlar10 Yorumla
+1 yılBenim güzel kardeşim güzel insan, ben gerçekten bu web sitesinde çok fazla görüyorum bu insanlardaki sevgili olması hayatında birisinin olması ya da birisiyle bir şeyler yaşamak neden bu kadar fazla önemseniyor?
Bakın ben 32 yaşındayım ve hayatımda kimse yok evli değilim sevgilim yok flört ettiğim kimse yok yani ben şunu anlam veremiyorum insanlar neden bir şeyleri bu kadar fazla kafasına takarak yaşamayı tercih ediyor, hadi hayatımda bir kadın olduğunu düşünelim puanı bu yaşa kadar hiç olmamış ama bu yaşa kadar da hayatında kadınlar olsaydı sana ihanet eden seni aldatan belki de mutlu eden bilemezsin hayata sana neler getireceğini hiçbir zaman bilemiyorsun, ancak şu anki mesela sevgili ve aşk durumlarına baktığın zaman sana ne kadar samimi geliyor?
Bana hiçbir şekilde samimi gelmiyor elbette düzgün seven karakterli kızlarımız düzgün seven erkeklerimiz var herkes aynı demek istemiyorum hiç kimse aynı değildir kadınlarla da böyle adam gibi seven kadınlar vardır erkeklerde de böyle adam gibi seven erkekler vardır, ancak mesela yaşın 30'a 3 kaldı veya 30 yaşına geldin hayatında kimse yok, ama olmayacağının garantisi de yok yani Allah demek ki senin karşına daha düzgün daha karakterli merhametli çocuklarının annesi olabilecek kapasitede bir kadını hayatını çıkaracaktır, senin burada yapman gereken mesele aktivitelere katılabilirsin ondan sonra aile içerisinde insanlarla sohbet edebilirsin veya bir yere gittiğin zaman yeni insanlarla tanışabilirsin biraz sosyal olman gerekiyor insanlarla iletişim içinde olman gerekiyor mesela sosyal medya mecralarında güzel bir sayfa açıp bir şeyler üzerinde uğraşabilirsin ancak böyle böyle olur zaten kimseye öyle havadan gelip de hadi ben senin işin olayım sevgilinin olayım demez kimse, ama baktım uğraştım bir şeyler olmadı o dakikadan sonra da bir şeylerin üzerinde fazla durmak fazla kafa yormayı ben doğru bulmuyorum.
Her şeyin hayırlısını ve güzelliğini iste güzel kardeşim yaşın geçiyor diyerek bir şeyler yaşayan insanları çok gördüm daha sonrasında binbir pişmanlık yaşadılar hayırlısı olmadıktan sonra isterse kırk yaşına gel yalnız olmak birisiyle olmaktan daha iyidir.216 Yorumla- +1 yıl
@noname89 teşekkür ederim
- +1 yıl
@NoName89 elbette o yüzden teşekkür ederim olsun ☺️
- +1 yıl
@NoName89 yalnızlığı seviyor musunuz?
- +1 yıl
Profiline baktım da kimseyi takip etmiyorsun bir gizli profil ondan dolayı fark ettim
- +1 yıl
Bir nevi benim gibisin yani seni anlayan sana iyi gelen insanları hayatında tutuyorsun kötü gelen insanları hayatından siliyorsun değerli olan sensin ve en doğrusunu yapıyorsun ,☺️
- +1 yıl
@NoName89 o zaman göndermekle hata yaptım yani, genelde ben de öyle sadece beni takip eden birileri olursa takip ediyorum.
Böyle olmak daha kaliteli oluyor sen ne düşünüyorsun? - +1 yıl
İşte kaliteli insanı böyle seviyorum sonuçta bir şeyler söylerken bir şeyleri öğretmeyi biliyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama güzel bir sohbette imkan olsa devam ettirmek isterdim ama soru sahibi arkadaşa da ayıp oluyor devamlı bildirim gidiyor ☺️
- +1 yıl
@aybukedicik111 beğeni için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Şu ana kadar bir şeyler kaçırmış olabilirsin ama eğer şimdi kendini toparlamaya başlamazsan esas bundan sonrasını kaçıracaksın.
Yapacağın şey basit.
Öncelikle ve kesinlikle bir psikoloğa git, belli ki kendine güven ve bundan kaynaklı iletişim sorunun var, ama bu çözümsüz bir şey değil. Psikoloğa gidersen 1 sene de falan gide gele terapilerde bunu çözersin.(Uzun sürüyor biraz, sakın bırakma)
Sonrasında zaten sosyalleşme kendiliğinden olur. Meraklı olduğunu bir konu vardır mutlaka, resim, müzik, tiyatro, dil, dans vs... bunlardan biri ile ilgili kursa gidersin, oradan başlarsın yürümeye. Tiyatro kursu medeni cesaretini güçlendirmek için özellikle iyidir. Psikologdan sonra bunu da mutlaka yap.
Bunları yapmazsan kaçıracaksın esas hayatı. Kendi değerini bil, kendine inan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Olabilir ama olmaya da bilir. Size bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Siz bilirsiniz. Herkesin aşkı ve sevgisi, hayatı kendine özgüdür!
Kimileri sevgili kullanmaz, hiç sevgili olmaz, önemsizdir. Kimileri sevgilisi olmadan yapamaz, boşlukta hisseder kendini! 😅
Boş boş durmak beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz!
Evlilik, sevgili kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader, ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir! 😅113 Yorumla- +1 yıl
Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir yazmışım zati
Açık olduğunu düşünüyorum örneğin şu an görüşüme yorum yapmanız kaderiniz ihtiyari kader cüzi irade
Allah zamandan ötedir her şeyi bilir senin gelip görüşüme yorum yapacağını biliyordu fakat tercihi sana bıraktı sen kendi isteğin ile geldin zorla olmadı hiçbir şey durup dururken de olmadı
Kaderi biz şekillendiririz - +1 yıl
Hayırlı evlilik diye bir şey yoktur. Hayırlısı olsun demek ile de hayırlısı olmaz. Allah akıl fikir vermiş kullanalım diye el ayak varmış ince eleyip sık dokuyalım dikkatli olalım diye
Hayırlı olsun diyipde çapkın birine şans verirsen hayırlısı olmaz ya da alkol içen birine şans verirsen hayırlısı olmaz
Allah her şeyi işiten, bilen, görendir.
Allah bizim seçenekleriimizi karşımıza çıkacak fırsatları ve biz hangisini seçeceğimizi ve her şeyi
Mesela bir işe girersin kaderindir kaderinde vardır ama tercih senindir Allah istediği için değil sen istediğin içindir - +1 yıl
Dua ile olacak olsa çalışmanın anlamı yok dua ile ay sonu getirirdik
- +1 yıl
@Bihter233 bakın bihter hanım öncelikle şunu bilmelisiniz sizin yaptığınız ve yapacağınız birçok şey kendi irade ve aklınızladır. buna cüzi kader denir. diğeri ise külli kaderdir yani Allahın belirlediği ve sizin elinizde olmayarak sizi imtihan ettiği şeylerdir. bunlara örnek olarak şunu söyleyebiliriz : doğduğun aile veya sağlıklı ya da engelli olmak gibi. evliliğe gelirsek şöyle düşünün; sizi istemeye gelenleri Allah gönderir ama onların arasından tercihi siz yaparsınız. yani burada cüzi ve külli kader ikiside söz konusudur. ancak önemli olan sonrasında olcaklardır. çünkü bir insanı siz seçsenizde seçmesenizde o insanın kalbini bilemezsiniz. buna binaen o adam ilk iki yıl size iyi davranıp sonrasında çok kötü biri olabilir. veya kötü biridir Allah hidayet verir ve çok iyi biri olur bunu biz bilemeyiz Allah bilir. kalpler onun elindedir. bundan dolayı ister kendiniz seçin istersenizde aileniz seçsin veya başka şekilde evlenin artık ne aklınıza geliyorsa. bunların hepsi kaderdir. sorunuza cevap mukabilinde oldu inşallah
- +1 yıl
@_Burak63 Merhaba konuşmanıza şahit oldum söylediklerinize hak veriyorum ama sanki duayı bir kenara atmışsınız gibi aslında bunların yanı sıra dua etmek de önemlidir
- +1 yıl
@_MaRJıNaL_ eğer danız olmasaydı ne ehemmiyetiniz vardır. allahu alem ya ayetti ya da hadisti. ne haddimize duayı hafife almak
- +1 yıl
@Bihter233 rica ederim. yinede detaylı araştırın bizim bilmediğimiz cevap veremediğimiz konular vardır olmuştur. bu bizim kusurumuz islamın değil
- +1 yıl
@_Burak63 cansınız 💙
- +1 yıl
@_MaRJıNaL_ tşkr ederim sizde öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kaçırmış sayılmazsın. Aşka dair beklenti içinde yaşamamak gerek. Bana göre bu beklenti içinde yaşamak aşkın sanki hiç olmayacakmış düşüncesine kapılmaya sebep oluyor.
O yüzden akışına bırakmak ve bu beklenti içinde olmadan yaşamak daha güzel olur. Zaten en güzel aşklar hiç beklenmeden ortaya çıkandır.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırmadın hayat böyle daha güzel. Sevgilisi olan da mutlu değil sonuçta. Keyfine bak olacağı varsa olur.
126 Yorumla- +1 yıl
Mutlu olmadığını ne biliyorsun
- +1 yıl
Emin ol daha güzel değil
Duygusal açıdan
Her insan evladı sevgili ister illa aşk anlamına gelmez sevgili
Sevgili bulursun beraber takılırsın sevişirsin
Tek başına olmaktan kurtulursun
Kısa ilişki işte
En iyisi bu
Aşk menfaat için para için kullanılmaya başlandı
Aşk bir eşya gibi yırtıp atıldı
aşk yok oldu bitti gitti
Sevgili bul
Takıl gez seviş
Beraber sinemaya git
Kullanıyor falan boş
Özgürlük bu
- +1 yıl
İstesek de bulamıyoruz ki
- +1 yıl
@Kauss kullanıyor nasıl yani
- +1 yıl
Sevgili için illa aşk gerekmiyor
Aşk olmadığı zaman kullanılıyor gibi gelir insana ama değil
Sevgili olmak isteyen aşk değil birbirini beğenerekte olunur tip olarak beğenirsin ses olarak beğenirsin takılırsın yani onla
Çünkü aşk diye bir şey kalmamış
En iyisi bu hem üzülmezsin hem sevgili görevini tamamlamış olursun - +1 yıl
Çok doğru Aşk diye bir şey yok artık
+1 yılHayat 30'undan sonra başlar. 30 yaşından sonra keşfettim potansiyelimi. Son 4 yıldır birçok kadınla flört edip seviştim. Bunu nasıl başardım. 4 yıl önce tüm milli/manevî değerlerimi çöpe attım. bütün toksik hurafelerden uzaklaşıp hayatı diyalektik mantık üzerine okumaya başladım.
Ondan sonra yaşamım değişti. Önce zihinsel devrim yaşadım. Aydınlanma süreci geçirdim. Sonra ardından kültür devrimi geldi. Konseptimi, tarzımı, duruşumu değiştirdim. En nihayetinde sosyal devrim yaşayıp toplumda işe yarayan faal bir insana dönüştüm.
10 YorumlaBak dost. benim de 4 kaldı. Ne kaçırdın biliyor musun? Kaçırdıklarını sana sayayım.
Aldatılmayı kaçırdın.
İhaneti kaçırdın.
Yalan dolan işleri kaçırdın.
Terk edilmeyi kaçırdın.
Birisi tarafından kırılmayı veya üzülmeyi kaçırdın.
Hayallerinin yıkılmasını kaçırdın.
Ümitlerinin balyozla parçalanmasını kaçırdın.
Kandırılmayı kaçırdın.
Bir başkasının kuması olmayı kaçırdın.
Böylesi bozuk bir nesilde akıl kârı iş değil. Varsa kalbi atan bir doğru bir kul? Emin ol seni bulur.
Unutma. Hayatına girecek birisi sana çok önemli 2 şey katar.
1. Yalnızlığı tamamen unutturur ve mutluluk katar,
2. Yalnızlığın güzelliğini sana en acı yoldan hatırlatarak kalbini kırar.
01 Yorumla- +1 yıl
Ağlatılmayı kaçırdın, kırılmayı kaçırdın, dolandırılmayı kaçırdın, intihar teşebbüslerini kaçırdın, içine kapanmayı kaçırdın, karanlığa dönüşmeyi kaçırdın. her şey güllük gülistanlık değil. İnan şunları yazarken Hay awk dedim ya yemin ederim kıskandım seni. Kendini şanslı saymalısın. Birilerinin ilki olacaksın ve bu da senin için ilk olacak. Sabır. Acele işe keder karışır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de hep öyle düşünürdüm neden olmuyor sorun bende mi falan😂 insanlar sorduğunda ezilip bükülürdüm, niye çünkü sevgilim yok diye😂 şimdi sorsalar ezilmeyi bırak hasssıttır ordan sanane len derim😂 25 yaşında falan oldu ilk kez. Başın göğe ermiyor düşündüğüne değmediğini farkediyorsun, eğer doğru insan değilse zaman kaybıyla baş ağrısıyla kalakalıyorsun. Doğru insan olmayacaksa sırf sevgili olmak için olacaksan hiç olmasın daha iyi. Otur doğru insanı zamanını verdiğine değecek insanı bekle. O kadar kötü şeyler yaşattı ki bana aldattı gururumu paspas etti. Bir şeyleri merak edip yaşadığıma bin pişmanım şu an. Tiksinerek hatırlıyorum hafızamdan silmeye çalışıyorum. Bi 3 sene öncesine geri dönüp her şeyden habersiz, hiçbir şey yaşamamış görmemiş biri olmak için ne isteseler verirdim.
14 Yorumla- +1 yıl
Nedir tam olarak seni pişman eden şeyler?
Cevap sahibi+1 yılYakınlık özel paylaşımlar
- +1 yıl
Cinsellik vb mi
- +1 yıl
Ama şunu unutma biraz olsun diye olmuş gibi senin ki oda hataya ve hayalı seçime davetiye demek 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 dakikayı bile geri getirebilme lüksümüz yokken geriye dönüp bakmak sana ne kazandıracak ki?
Neden olmadığını bi kendine sor. İletişimin mi zayıf, öz güvensiz misin, tipinde mi bir sorun var... bunları bi analiz ef. Sonrasında ilişkiye kapatma kendini, sosyal ortamlara gir kendini ifade et... oturup bir çay kahve içmek bir şey kaybettirmez. İnsan tanımış olursun, hiçbir şey olmasada
14 Yorumla- +1 yıl
sosyal ortamlara girmek istiyorumda nasıl girebilirimki genelde iş dışında kimseyle arkadaşlığım olmadı ve erkekti onlarda zaten çoğuda param oldugu zaman dosttuk param olmadıgı zaman yokuz keşke bi sevgilim olsada onla yesem bare parayı bi değeri olur ama o da olmuyor bi ortamda hiç bi kızla iletişimde bulunamıyorum nasıl olucak bu
- +1 yıl
Bence önce bir psikoterapiye git , maddiyatinda varsa o yönlendirir
- +1 yıl
Tekrar git bence
Onun dışında sporu tavsiye edebilirim.
Bir de hobilerine göre bir kurs bulup gidebilirsin.
Ben mesela işimi o yönde seçtim, normalde çok insanlarla muhatap olan biri degilim yalnızlıktan müthiş keyif alıyorum ama hayat öyle de geçmiyor iletişim ihtiyaç.
O yüzden iş hayatımda yoğun bir iletişim icindeyim iş dışında yalnızca kafamı dinliyorum.
kaçırmış sayılmazsın. sevgi, gönül işlere şans kader kısmet ve nasiple alakalı. doğruyu çekebilmek için olumlu düşünmek önemli. hayatta nasıl ki düşünerek olumsuzu çekebiliyorsak olumluyu da çekebiliriz.
bunun dışında bu durumun biraz enerjisel olduğuna inanaıyorum. şöyleki etrafa yaydığımız enerjinin hayatımızı etkilediğini düşünüyorum. öreneğin sen sevilmeye layık olduğunudüşünüyor musun? herhangi bir ilişkide karşı tarafla uyum içerisinde olabileceğini inanıyor musun? ya da bir ilişkiye hazır mısın? her şey önce kendini anlayabilmekte ve ne istediğini bulabilmekte.
yaşayacağın ilişkinin beklediğine değeceğini düşün, düşünce gücünü kullanmayı dene. hayatta neler yaşanacağı belli olmaz. dilerim doğru kişiyi senin için en uygun zamanda bulursun <33
00 Yorumla
+1 yılKafa dengi biri olacaksa, frekansınız her yönden tutacaksa beklenir. Bu bekleme süresince hatalar da yapmak mümkün tabii. Hatalar yapmadan insanları tanıyamıyorsunuz. Başlarda eğlenceli geliyor ama 2-3 ay sonra gerçek karakteriyle yüzleştiğinizde fark ediyorsunuz doğruyu ve yanlışı. O yüzden hiçbir şey için geç değil. Acele giden ecele gider derler, hata yapa yapa doğruyu aramalı ki doğrudan emin olunca kıymeti bilinsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapına uygun sevgili yap ve insanlardan asla korkma ben bile kullanıcı isminde ateist olan kızla sevgili oldum ve kendisi kuran yakılma olayına karşı olduğunu söylediğinde bana onun hakkında daha güzel şeyler düşünmeye başladım. İnsanları ilk görüşte tanıyamazsın iletişimle tanırsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Önyargını bu örnekle kırmanda gülünç olmuş Allahı tanımayan insan, kitabının yakılmasına saygı duyuyor 🤷🏼♀️ bilemedim tezatlık var yine
- +1 yıl
Sen olayı anlamadın kız ateist ama ona rağmen kuran yakılmasına tepkili dedim bu güzel bir gelişme
- +1 yıl
Değişen bir şey yok işte yaratıcıyı tanımamış ki mesela ben amigurimi tavşancıklarının olduğunu kabul etmiyorum ama onu yakanı kınıyorum yine hiçliğe düşüyor kişiye kazandığı bir karakter yok yani
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çokta bir şey kaçırmadın diye düşünüyorum ben. Bu devirde sevgilinin olmaması veya ilişkinin olmaması bence gayet iyi. Yani sevgilin veya eşin olunca ne oluyor. Bir sürü sıkıntı ya. Sürekli herşeyine karışacak her giyindiğine her gittiğin yere falan karışıp duracak. Bende hiç çekemem böyle bir insanı o yüzden bekarlık çok daha iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
ben 24 yaşımdayım ocakta 25 benimde hiç olmadı ama arkadaşlarıma hep sevgilim falan vardı diyorum çünkü onlar dolu dolu hayatlarını anlatırken ben söyleyemiyorum bunu çünkü dalga geçenler olmuştu ben aşırı duygulsal bir insanım o yüzden çok çabuk bunalıma depresyona girebiliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya bişey kaçırmışsın gibi duruyor. Hatta tehlike çanları çalıyor. Büyük beklentiler kurmadan çok seçici olmadan bir an önce tecrübe edinmen lazım. İlişkilerin dinamiğini kavramak sanıldığı kadar basit değil. 30 lu yaşlara geldiğinde karşına çıkan ilk kişiyle evlenmek zorunda hissedersin kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha da seçici oluyorum bekledikçe evlenme gibi bir isteğim de yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili olayını onemli bisey gibi dusunme, hayatında biri olanlar arasında genel olarak mutlu olanlarda mutsuz olanlarda var, olmayanlar arasındada mutlu olanlarda var olmayanlarda var, hayat sadece evlilik planı vb. seylerden ibaret degildir ayrıca hayatında biri olmasınında, olmamasınında ayrı güzel yanları var, toplum baskısına maruz kalıyosan boş ver hic umursama, insanlar cok sever kendisini ilgilendirmeyen konuya karısmayı laf etmeyi, bazı kisiler bi insan yasi ilerlediginde hala bekar oldugunda onun eksikligi bulunan, sevilmeyen, beceriksiz, ezik biri oldugunu sanıyo, cahillerin dusuncesini degistiremeyiz, milletin dedigini boş ver, bos bos konusup dursunlar, en iyi seçim saçma konuşanlarla direk muhattap olmayı bırakıp rahat olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltakma kafana kral benimde 16 yaşında sevgilim oldu doğum günümde terk edildim yaş 23 evlendi kız şimdi ise boşanıyor aşk meşk gerçekten boş geliyor bana üzerimden sanki bir yük atılmış gibi hissediyorum bana hesap veren biri yok bunaltan biri yok gerçekten çok bunalmıştım kızdan küçük çocuğu gibi ilgi vermesi darlattı beni o ayrılmasa ben ayrılcaktım s*ktirdi gitti mutluyum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok şey kaçırdın diyemem, ama bazı altın anlar var tabi kaçırdığın. Uykudan yeni uyanmışsın yorganın altında biri boxerını çıkarıyor ve kasıklarında sıcak nefesini hissediyorsun, tam tüylerin diken diken olmuşken, bir anda başlıyor o insanın içindeki kelebeklere deri tayt giydirip kirli danslar ettiren oral. Dünya bir anda daha güzel bir yer oluyor, ne siyaset, ne ekonomi, ne de gri bulutlar kalmıyor dağılıyor hepsi...
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulana denk yalnızlık en iyisi. Yapmacık, yalan, geçici ilişkiler yoruyor insanı. Sonunda yine yalnız kalıyorsun. Enerjin, zamanın ve inancın daha çabuk bitiyor aşka. En iyisi az öz insan
10 Yorumla
+1 yılEvet kaçırdın. İnan kaçırdın.
Kaçırmadın diyenlere inanma. Lisedeyken sevgilim olsaydı diyorum bazen. Hele 18-25 arası çok mühim.
Ortamın yoksa bitmişsin sen.
Gidip ortam yarat kendine.
Hayatını yaşa.
10 YorumlaOlabilir ama Allah dua et ama aşırı inanarak ozaman gör ama sen gidip kadın sevgili edinip sapıklık bel altı konusmussan ya da küçük yaşlarda kızlara okul hayatında kızları taciz wttiysen belkide Allah ta nasibini kesmiş olabilir kim bilir
11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin?
+1 yılKendini birşeyleri kaçırmış gbi hissetme ama yani bu duyguları tadman güzel olurdu genclik aşkı ergenlik flörtü falan güzel hisler ama birde şöyle bak belki tek bir insan hayatına girecek ve başka hiç kimseyi gözün görmeyecek
00 Yorumla
+1 yıl30 a 5 kaldı bir çok gereksiz ilişkim oldu bir çoğunun adını hatırlamıyorum yaşadıklarımızı unuttum İnan ki bir kadın tarafından üzülmek hoş değil şu an mental olarak seninle yer değiştirmeyi ve hiç bu konulara girmemeyi tercih ederdim kendi üzerine bu kadar gitmemeni tavsiye ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAma en azından hevesini almışsın acı tatlı tecrübelerin var
- +1 yıl
O konuda eniştemden bahsedecem dediğinden ve duyduğundan ibaret bilgim var ilk ilişkisi ablam ve bildiği ettiği her şeyi eşiyle öğreniyor tecrübe ediyor melankolik yaklaşıyorsun üzme kendini
valla hayatı nasıl anlamlandırdığına bakar. Hayatta tek mutluluğun karı kız ise çok şey kaçırdın. Ama yaşantını farklı şeylere bağlarsan da daha hiçbir şey kaçırmadın. Her şey olması gerektiği gibi sakin ol ve anın tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılEvet kaçırdın… aşk acısı, üzüntü, keder, uykusuz geceler, endişeler, huzursuzluk, ayrılıklar ve barışmalar, umut ve umutsuzluk, acabalar, belki biraz gözyaşı…say say bitmez. İşte bunlar ve bunlar gibi şeyler kaçırdıkların
00 YorumlaÇok şanslısın bence. En azından kullanılmamışsın
25 Yorumla
Soran+1 yılAşık olup evlenmek istiyorum evlilik olmasa bile ciddi bir iliski
Soran+1 yılAnlasacagim insan olsa zaten kendiliğinden gelir o surec
- +1 yıl
Tebrik ederim çok net bi açıklama olmuş
Kacırmadın benim olduda ne oldu hic biri yanımda değil dogustan bekarım yas 38 anı yasıyorum beni mutlu edenle oluyorum bu bebek te olabilir kedide kadında flimde oyunda hayatı yasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardesim bende 30 a geldim hiç bişey kaçırmadın emin ol hayat şartları naparsın ama sen kendini bil yeter her şey en güzel şeyler zamanla gelir dostum 😉👍
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. üzüldüm bro kısmettir bu işler. onemi olan nihayete erdirmek bir sürü bozuk kız var dısarda sana uygun geleceğin olcak hatunu bulursun umarım beyaz atlı prensesi:D
00 Yorumla
+1 yılBurada hiçbir şey kaçırmadın diyenlerin bir kısmı dibine kadar yaşadı bir kısmı da ucundan yaşadı bazı şeyleri. Tok açın halinden anlamaz. Benimde hiçbir halt olmadı muhtemelen benimde olmayacak
00 Yorumla
+1 yılönemli olan birini bulmak değil, birbirini bulmak. Hayatının sonuna dek iyi ki diyebileceğiniz bir insana denk gelebilmek ümidiyle.
10 Yorumlaçok şey kaçırmadın olur daha, sırf sevgili yapıcam diyede olur olmadık insanlara takılma hayatını ızdıraba çevirirler sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa bile emin ol istediğin gibi tam olarak olmayacaktı. Hep bir prüz doğacak belki de kafan kaldırmayacak 3-5 aya ayrılacaktın.
10 Yorumla
+1 yılbir şey kaçırmadın olanlar ne hayrını görmüş sevgilinin sanki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılIster erkek olsun
Ister kadin olsuN
Hayatiniza aldiginiz insanlarin degeriNi bilmiyorsaniz kimseyi almaniza gerek yok hayatiniza00 Yorumla
+1 yılkadın olsan kaçırdın diye bilirdim, ama erkeğin en karizma yaşları 30-40tır. Hayatınla kariyerinle meşgul ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla böyle daha iyi ben 24. yasindayim 32 yaşında biriyle evleniyorum nikah bu ay adam in narsist olduğunu çok sonradan ogrendim her şey oldu geri dönemiyorum çok kötü hal deyim inan en iyisi hayatına insan almamak kafan rahat
00 Yorumla
+1 yılAbim boş ver olmuyorsa olmuyor ama bence artık sadece kadınlara değil de erkeklere de bak. İyi günler.
00 Yorumla
+1 yılçok şey kaçırdın ama zamanı geri alamazsın. çabuk evlenmeye bak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kaçırdım sence
- +1 yıl
cinsellik, sevgiyle yapılacak aktiviteler
+1 yılKaçırdın biraz karşılıklı sevmek sevilmek güzel şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 3 gün anladım yılmış😅 karşına o doğru insan çıkmamış çıkacaktır elbet. Benimde hiç olmadı bu bir sorun değil bence sadece beklentiler ve karşına çıkanlar ile alakalı
12 Yorumla- +1 yıl
geç kalınmış kendinizi kandırmayın bence
Cevap sahibi+1 yıl@engnnnnlyda tercih meselesi
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYok bea, şanslı şey seni
217 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda normal. “Sevgililik” kavramı kalmamış ki, herkes birbirinin hayatına müdahale etmeye çalışıyor, uymayınca tahammül edemiyorlar birbirlerine eh zaten biri gider başkası gelir kafasındalar. Sen de kendini şanslı hissedebilirsin.
- +1 yıl
Bazen hayatında biri varken de kendini yalnız hissedersin. Sevgili yalnızlığa çözüm değil o hissi ortadan kaldırmıyor. Ah tabii, bir zaman yan yana her şey güzeldir, sevgililikte de cicim ayları var bence :D
- +1 yıl
@Zeynepp0q Ben 32 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
Neresi sansli be abla cok kotu bir sey kizlar geneldr tercih de etmez
- +1 yıl
@pessimistiic07 yooo ediyoruz kardeşim.
- +1 yıl
Valla kizlarin geneli istisna vardr belki hicbir sey yasamamis erkek istemiyor sebep tecrubesiz ne yapmasi gerektigi bilmiyor diye ☹️
- +1 yıl
@pessimistiic07 kadınlar hakkında çok bilgiye sahip olduğunu mu sanıyorsun 😅
- +1 yıl
Gozlemliyorum ve bilgi topluyorum tabiki cok fazla degildir ama bilgiliyim tabiki :d
- +1 yıl
@pessimistiic07 yanlış gözlemlemişsin.
- +1 yıl
Peki ikna oldum
- +1 yıl
@-Sisu- bedava bir şey yok da :D sen neden atarlandın öyle
- +1 yıl
@Zeynepp0q asosyallikten özgüven eksikliğimden diyecem ama tipte yok bende
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mükemmel bir karıyer yapamadıysan evet çok şey kaçırmışsın
00 YorumlaOlmasın boş ver, hayatını yaşa. Takıl, eğlen. Kız arkadaşların olsun ama. Sevgiliyi salla.
00 Yorumla
+1 yılGüzel başlık. Umarım yaratıcı bir beyne sahip olan bir arkadaş olarak güzel bir ilişkin olur 🌹
00 Yorumla
+1 yılNasip kader kısmet belki birkaç yıllar sonra olur. Yaşadıkça görürsün.
00 YorumlaAşk güzel, insanlar kötü. Sevgilin olsaydı bile kötü olabilirdi her şey.
00 Yorumla
+1 yılBunun için boşuna üzülme olacağı varsa olur. Ama naaparsan yap bazen olmaz
00 YorumlaBazı şeyleri kaçırmışsın ama geç kalmış sayılmazsın
00 Yorumla
+1 yılEn temizi. Boş insanlar girip cikmamis hayatina
00 Yorumla
+1 yılUmarım kalan ömrün sevdiklerinle ve en güzel şekilde geçer 🙂
00 YorumlaZaman hızlı geçiyor sevgili arayışlarına girmen gerekiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kız olsan bir sürü olmuştu şimdiye ama erkek olduğun için zor maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim gençliğim hep yalnız geçti bu benim için hem eksiklik hem de kayıp
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılYok beeee benim sevgilim 38 yasinda evlenecez seneye gec kalmis degilsiniz 😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. 30'dan sonra da insan sevgi yaşayabilir. Yeter ki iste.
02 Yorumla- +1 yıl
bu telkini geç kalan herkes yapıyor ama boş bir öğüt
- +1 yıl
@engnnnnlyda Hayat 30'undan sonra başlar. 30 yaşından sonra keşfettim potansiyelimi. Son 4 yıldır birçok kadınla flört edip seviştim. Bunu nasıl başardım. 4 yıl önce tüm milli/manevî değerlerimi çöpe attım. bütün toksik hurafelerden uzaklaşıp hayatı diyalektik mantık üzerine okumaya başladım.
Ondan sonra yaşamım değişti. Önce zihinsel devrim yaşadım. Aydınlanma süreci geçirdim. Sonra ardından kültür devrimi geldi. Konseptimi, tarzımı, duruşumu değiştirdim. En nihayetinde sosyal devrim yaşayıp toplumda işe yarayan faal bir insana dönüştüm.
+1 yılBen de iki ay sonra 31 yaşımda olacağım. Benim de hiç sevgilim olmadı.
00 YorumlaBen de 31'im pek kafaya takılması gereken bir durum değil. Keyfi bilir cancağızım
00 Yorumla
+1 yılNeden kaçırmış olasın kiii hayat akışa bırakınca güzelleşiyor ☺️
02 Yorumla- +1 yıl
21 yaşında bu aklı verecek ne yaşadın? 30 gel de göreyim seni
- +1 yıl
Kimin ne yaşadığını bilemezsin her insan yaşı ile değil yaşadıkları ile büyür bunu unutma derim. Sadece olumlu hissetmen için yorum yapmıştım 🤷🏼♀️
+1 yılYalnızlıkla barışmaktan başka yolumuz yok. Üstüne gidildikçe daha çok büyüyen tek sorun bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. abim hergğn aynı soruyu soruyorsun bugün farklı bi yöntem denemişsin napabiliriz ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Benim 4 kaldı. Sevgilim oldu da noldu. Hiçbir kaybın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 20 yasindayim kimseyle ne bulustum nede elini tuttum. Demekki kaderinde ask yok veya yazilmamis.
10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat