• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

30'a üç kaldı ve sevgilim olmadı. Çok mu şey kaçırdım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
116
Yapay Zekaya Sor

Sanirim hiç olmayacak zaten

30'a üç kaldı ve sevgilim olmadı. Çok mu şey kaçırdım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.

Benimde hiç olmadı bugüne kadar. bence Hayatta herkesin farklı hızda ilerlediği ve farklı deneyimler yaşadığı unutulmamalıdır. 30 yaşında sevgiliniz olmamış olması, herhangi bir eksiklik veya kaçırılan bir fırsat anlamına gelmez. Herkesin ilişki deneyimleri farklı olabilir ve zamanlama da bireyden bireye değişebilir. Önemli olan, kendi hayatınızı ve mutluluğunuzu odaklamaktır. Sevgilinizin olmaması, hayatınızı dolu dolu yaşayamayacağınız anlamına gelmez. Kendinizi geliştirme, ilgi alanlarınızı keşfetme, yeni insanlarla tanışma ve kendi mutluluğunuzu inşa etme fırsatları her yaşta mevcuttur. Eğer sevgiliniz olmadığı için endişe duyuyorsanız, bu duyguları bir uzmana danışarak veya kendinizi geliştiren etkinliklere katılarak ele alabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırmak ve kendi mutluluğunuzu bulmak, her yaşta önemlidir. herkesin hayatı farklı şekillerde ilerler ve her yaş dönemi kendi güzelliklerini ve zorluklarını içerir. Önemli olan, hayatınızı kendi istediğiniz şekilde yaşamaktır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bu konuya odaklanmamak için başka şeylerl euğraşmanı öneririm sana.. spor vs vs
    Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz ve artık kadınlarda büyük bir bozulma yoldan çıkma başı boşluk ukalalık kibir şımarıklık kendini prenses karaliçe zannetme tripleri var.. Türk dizilerinde sürekli zengin holdingci adam , patronun oğlu vs gibi tiplere aşık kadınlar gösteriliyor yatlar villalar saraylar jipler mercedesler bwmler havalarda uçuşuyor oyuncak gibi.. ve kadınlar beyni yıkanıyor. Bu dizileri izleyen kadınlar artık normal erkekleri sevmiyorlar ve istemiyorlar , erkekleri "PARA"ya göre seçip takılıyorlar (sevmiyorlar ! seçip takılıyorlar) taa ki zanları sıkılana kadar. Modern medeni dinsiz kapitalis tşehir hayatında artık kadınların çoğu bozuk durumda oldukları için sürekli erkekten yüksek MADDİ beklentiler içindeler. Kadınlar kendi aralarında konuşurlarken bile erkekleri işleri/meslekleri makamları ve paralarına göre sınıflandırıp yargılıyorlar. Böyle bir ortamda kimse erkeği kaşı gözü ve kendisi olduğu için sevmiyor zaten bunuda anlamak çok kolay.. etrafa bakman yeterli ! kadınlar okadar kibirli ve kendini beğenmişler ki artık telefona bakarak yaşıyorlar oradan internetten üstlerine saldıran 100lerce 1000lerce ab*azaların sapıklarıny alancıların arasından parasına göre maddi imkanlarına ve kariyerine göre erkek seçiyorlar.. Sokakta sosyal hayatta kimse kimsenin yüzüne bile bakmıyor artık ve özellikle kadınlar hiç bakmıyorlar hatta erkek bakarsada saçma canım aşağlık şekilde alay ediyorlar.. açç aba*aza bakıyor vs vs diye. Hayvanların içinde yaşıyoruz insan gibi iletişim kurmayı bilmeyen, erkekleri küçümsedikleri için yukarıdan bakan ve buyüzden tanışmaya hiçbir çabası olmayan kendileri göklerde gören tipler türediler artık son 10-20 yıldır. Kadınlar erkekleri köpek olarak ögrüyorlar ve hiçbir saygıları yok çoğunun.. buyüzden zaten çoğu sokaklarda köpek gezdiriyor , kedi köpek dışında iletişim kurabildikleri bir erkek YOK.. insanlıklarını sen tahmin et. Sohbet etmeye insan gibi tanışmaya iletişim kurmaya çalışanlarada abuk sabuk aşağlık pisslik cevaplar verip küçümsüyorlar bu hayvanlar !
    O yüzden ellerindeki telefon dışında kadınların çoğu sosyal hayatta kimseyler tanışamazlar tanışmazlar kendini beğenmiş olduklaır için..

Evet iy güzel şeyler yokmudur haytta? vardır herhalde ama çok aramak lazım artık bu ülkede.. çünkü kadınların çoğu insan değiller artık.. bol bol gez dolaş farklıy erlere git , hoşuna giden sevdiğin biri olursa ona bak ilgilen ve karşılık görüyorsan tanışmak için çabala git konuş vs vs ama sana hiç bakmıyorsan suratını çeviriyorsa "adam" yerine bile koymuyorsa ya da sana göklerden bakar gibi triplere giriyorlarsa hiç boşuna uğraşma o tiplerle ayaklarına gittiğinde saha hakaret edergi aşağlık cevaplar laflar edip soni bozacaklardır.. insanlar zaten gözlerinden okunabiliyor.. sana saygı duyanı seni seven insanı gözünden anlayabilirsin bakışlarından fakat işte büyük sorun burada başlıyor , artık "insan" olan kadın sayısı git gide azaldığı için araman araman araman lazım.. uğraş dolaş , gitmediğin yerlere git , hep aynı yerlere gitme , farklı insanlar gör , belki aradan "insan" olan ve senin beğenip ona baktığın gibi sana bakan ve senle tanışmaya çabası olan bir "insan" kadın bulabilirsin.. umudu jaybetmemek lazım bukadar çok hayvanın arasında..
    30 ? Sorun yaş değil , başka ülkede yaşasan "insan" olan kadınlarla çokca karşılaşacağın için yaşın önemi olmadığını , karşında seni seven seni sevdiği için senin ona baktığın gibi sana bakan birini bulabilirsin? sorun bu ülkede yaşda değil..
    Yaşı dert etme.. doğru insanla karşılaştığında o zaten yaşın önemli olmadığını sana farkettirecektir ama inşallah bulabilirsin bu ülkede bu tip kadınların arasında..
    öyle diyim..
    Selamlar

1
    0 Yorumla
  • FırtınaSavascisi
    FırtınaSavascisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 94%
    +1 yıl

Benim güzel kardeşim güzel insan, ben gerçekten bu web sitesinde çok fazla görüyorum bu insanlardaki sevgili olması hayatında birisinin olması ya da birisiyle bir şeyler yaşamak neden bu kadar fazla önemseniyor?

Bakın ben 32 yaşındayım ve hayatımda kimse yok evli değilim sevgilim yok flört ettiğim kimse yok yani ben şunu anlam veremiyorum insanlar neden bir şeyleri bu kadar fazla kafasına takarak yaşamayı tercih ediyor, hadi hayatımda bir kadın olduğunu düşünelim puanı bu yaşa kadar hiç olmamış ama bu yaşa kadar da hayatında kadınlar olsaydı sana ihanet eden seni aldatan belki de mutlu eden bilemezsin hayata sana neler getireceğini hiçbir zaman bilemiyorsun, ancak şu anki mesela sevgili ve aşk durumlarına baktığın zaman sana ne kadar samimi geliyor?

Bana hiçbir şekilde samimi gelmiyor elbette düzgün seven karakterli kızlarımız düzgün seven erkeklerimiz var herkes aynı demek istemiyorum hiç kimse aynı değildir kadınlarla da böyle adam gibi seven kadınlar vardır erkeklerde de böyle adam gibi seven erkekler vardır, ancak mesela yaşın 30'a 3 kaldı veya 30 yaşına geldin hayatında kimse yok, ama olmayacağının garantisi de yok yani Allah demek ki senin karşına daha düzgün daha karakterli merhametli çocuklarının annesi olabilecek kapasitede bir kadını hayatını çıkaracaktır, senin burada yapman gereken mesele aktivitelere katılabilirsin ondan sonra aile içerisinde insanlarla sohbet edebilirsin veya bir yere gittiğin zaman yeni insanlarla tanışabilirsin biraz sosyal olman gerekiyor insanlarla iletişim içinde olman gerekiyor mesela sosyal medya mecralarında güzel bir sayfa açıp bir şeyler üzerinde uğraşabilirsin ancak böyle böyle olur zaten kimseye öyle havadan gelip de hadi ben senin işin olayım sevgilinin olayım demez kimse, ama baktım uğraştım bir şeyler olmadı o dakikadan sonra da bir şeylerin üzerinde fazla durmak fazla kafa yormayı ben doğru bulmuyorum.

Her şeyin hayırlısını ve güzelliğini iste güzel kardeşim yaşın geçiyor diyerek bir şeyler yaşayan insanları çok gördüm daha sonrasında binbir pişmanlık yaşadılar hayırlısı olmadıktan sonra isterse kırk yaşına gel yalnız olmak birisiyle olmaktan daha iyidir.

2
    16 Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

@noname89 teşekkür ederim

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

ne için? yorumunu beğeni yaptım diye teşekkür ediyorsan eğer gerek yok buna gerçekten 😇 çünkü doğru söze ne hacet derler, o misali...

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

@NoName89 elbette o yüzden teşekkür ederim olsun ☺️

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

anladım rica ederim o halde 😊

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

@NoName89 yalnızlığı seviyor musunuz?

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

hem evet hem hayır 😅

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

neden sorduğunu öğrenebilir miyim?

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

Profiline baktım da kimseyi takip etmiyorsun bir gizli profil ondan dolayı fark ettim

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

Bir nevi benim gibisin yani seni anlayan sana iyi gelen insanları hayatında tutuyorsun kötü gelen insanları hayatından siliyorsun değerli olan sensin ve en doğrusunu yapıyorsun ,☺️

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

ha anladım şimdi... ya bu platformda malum çok cins insan var (herkesi kapsamıyorum tabiki) ve bu sebepten dolayı prensip olarak ne birilerini takip ederim nede istekleri kabul ederim. ondan yani 😊

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

@NoName89 o zaman göndermekle hata yaptım yani, genelde ben de öyle sadece beni takip eden birileri olursa takip ediyorum.

Böyle olmak daha kaliteli oluyor sen ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

herkesin düşünceleri kendine göre doğrudur diye düşünüyorum. ben düşüncemi paylaştım. seninki hata değil bilinçsizlik ama öğrenmiş oldun 😊

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

İşte kaliteli insanı böyle seviyorum sonuçta bir şeyler söylerken bir şeyleri öğretmeyi biliyorsun teşekkür ederim

Yorumla
    • NoName89
      NoName89
      +1 yıl

estağfurullah amacım ders vermek değil ki... düşüncemi ve fikrim neyse onu paylaştım sadece. anlayışın için de ben tsk ederim ayrıca 😊

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

Rica ederim ama güzel bir sohbette imkan olsa devam ettirmek isterdim ama soru sahibi arkadaşa da ayıp oluyor devamlı bildirim gidiyor ☺️

Yorumla
    • FırtınaSavascisi
      FırtınaSavascisi
      +1 yıl

@aybukedicik111 beğeni için teşekkürler

Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.

Şu ana kadar bir şeyler kaçırmış olabilirsin ama eğer şimdi kendini toparlamaya başlamazsan esas bundan sonrasını kaçıracaksın.

Yapacağın şey basit.

Öncelikle ve kesinlikle bir psikoloğa git, belli ki kendine güven ve bundan kaynaklı iletişim sorunun var, ama bu çözümsüz bir şey değil. Psikoloğa gidersen 1 sene de falan gide gele terapilerde bunu çözersin.(Uzun sürüyor biraz, sakın bırakma)

Sonrasında zaten sosyalleşme kendiliğinden olur. Meraklı olduğunu bir konu vardır mutlaka, resim, müzik, tiyatro, dil, dans vs... bunlardan biri ile ilgili kursa gidersin, oradan başlarsın yürümeye. Tiyatro kursu medeni cesaretini güçlendirmek için özellikle iyidir. Psikologdan sonra bunu da mutlaka yap.

Bunları yapmazsan kaçıracaksın esas hayatı. Kendi değerini bil, kendine inan.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

102

Cevap

73

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Olabilir ama olmaya da bilir. Size bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Siz bilirsiniz. Herkesin aşkı ve sevgisi, hayatı kendine özgüdür!

Kimileri sevgili kullanmaz, hiç sevgili olmaz, önemsizdir. Kimileri sevgilisi olmadan yapamaz, boşlukta hisseder kendini! 😅

Boş boş durmak beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz!

Evlilik, sevgili kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader, ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..

Nasip kısmet şans kişinin kendisidir! 😅

1
    13 Yorumla
    • Bihter233
      Bihter233
      +1 yıl

Izdırabi kaderi bizim seçimlerde belirlemez mi yanlış anlama benim bu konuya kafam basmıyor sen anlıyor gibisin açıklar mısın

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir yazmışım zati

Açık olduğunu düşünüyorum örneğin şu an görüşüme yorum yapmanız kaderiniz ihtiyari kader cüzi irade

Allah zamandan ötedir her şeyi bilir senin gelip görüşüme yorum yapacağını biliyordu fakat tercihi sana bıraktı sen kendi isteğin ile geldin zorla olmadı hiçbir şey durup dururken de olmadı

Kaderi biz şekillendiririz

Yorumla
    • Bihter233
      Bihter233
      +1 yıl

Mesela ben hayırlı evlilik yapmak istiyorum. Ama benim için hayırsız olacak bir eşi seçtim diyelim ya da bilemedim tahmin edemedim öyle biri çıkacağını Allah benim seçimimi biliyordu bunun gibi mi

Yorumla
    • Bihter233
      Bihter233
      +1 yıl

Dua da değiştirmez mi sürekli bunun için dua edersem belki hayırlı evliliğe döner

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Hayırlı evlilik diye bir şey yoktur. Hayırlısı olsun demek ile de hayırlısı olmaz. Allah akıl fikir vermiş kullanalım diye el ayak varmış ince eleyip sık dokuyalım dikkatli olalım diye

Hayırlı olsun diyipde çapkın birine şans verirsen hayırlısı olmaz ya da alkol içen birine şans verirsen hayırlısı olmaz

Allah her şeyi işiten, bilen, görendir.

Allah bizim seçenekleriimizi karşımıza çıkacak fırsatları ve biz hangisini seçeceğimizi ve her şeyi

Mesela bir işe girersin kaderindir kaderinde vardır ama tercih senindir Allah istediği için değil sen istediğin içindir

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Dua ile olacak olsa çalışmanın anlamı yok dua ile ay sonu getirirdik

Yorumla
    • _Burak63
      _Burak63
      +1 yıl

@Bihter233 bakın bihter hanım öncelikle şunu bilmelisiniz sizin yaptığınız ve yapacağınız birçok şey kendi irade ve aklınızladır. buna cüzi kader denir. diğeri ise külli kaderdir yani Allahın belirlediği ve sizin elinizde olmayarak sizi imtihan ettiği şeylerdir. bunlara örnek olarak şunu söyleyebiliriz : doğduğun aile veya sağlıklı ya da engelli olmak gibi. evliliğe gelirsek şöyle düşünün; sizi istemeye gelenleri Allah gönderir ama onların arasından tercihi siz yaparsınız. yani burada cüzi ve külli kader ikiside söz konusudur. ancak önemli olan sonrasında olcaklardır. çünkü bir insanı siz seçsenizde seçmesenizde o insanın kalbini bilemezsiniz. buna binaen o adam ilk iki yıl size iyi davranıp sonrasında çok kötü biri olabilir. veya kötü biridir Allah hidayet verir ve çok iyi biri olur bunu biz bilemeyiz Allah bilir. kalpler onun elindedir. bundan dolayı ister kendiniz seçin istersenizde aileniz seçsin veya başka şekilde evlenin artık ne aklınıza geliyorsa. bunların hepsi kaderdir. sorunuza cevap mukabilinde oldu inşallah

Yorumla
    • Bihter233
      Bihter233
      +1 yıl

@_Burak63 çok teşekkür ederim bu daha açıklayıcı oldu

Yorumla
    • _MaRJıNaL_
      _MaRJıNaL_
      +1 yıl

@_Burak63 Merhaba konuşmanıza şahit oldum söylediklerinize hak veriyorum ama sanki duayı bir kenara atmışsınız gibi aslında bunların yanı sıra dua etmek de önemlidir

Yorumla
    • _Burak63
      _Burak63
      +1 yıl

@_MaRJıNaL_ eğer danız olmasaydı ne ehemmiyetiniz vardır. allahu alem ya ayetti ya da hadisti. ne haddimize duayı hafife almak

Yorumla
    • _Burak63
      _Burak63
      +1 yıl

@Bihter233 rica ederim. yinede detaylı araştırın bizim bilmediğimiz cevap veremediğimiz konular vardır olmuştur. bu bizim kusurumuz islamın değil

Yorumla
    • _MaRJıNaL_
      _MaRJıNaL_
      +1 yıl

@_Burak63 cansınız 💙

Yorumla
    • _Burak63
      _Burak63
      +1 yıl

@_MaRJıNaL_ tşkr ederim sizde öyle

Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Kaçırmış sayılmazsın. Aşka dair beklenti içinde yaşamamak gerek. Bana göre bu beklenti içinde yaşamak aşkın sanki hiç olmayacakmış düşüncesine kapılmaya sebep oluyor.

O yüzden akışına bırakmak ve bu beklenti içinde olmadan yaşamak daha güzel olur. Zaten en güzel aşklar hiç beklenmeden ortaya çıkandır.

1
    0 Yorumla
  • GüzellikPeriSi_
    GüzellikPeriSi_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kaçırmadın hayat böyle daha güzel. Sevgilisi olan da mutlu değil sonuçta. Keyfine bak olacağı varsa olur.

12
    6 Yorumla
    • King_Leonidas
      King_Leonidas
      +1 yıl

Mutlu olmadığını ne biliyorsun

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Emin ol daha güzel değil
      Duygusal açıdan

Her insan evladı sevgili ister illa aşk anlamına gelmez sevgili

Sevgili bulursun beraber takılırsın sevişirsin
      Tek başına olmaktan kurtulursun

Kısa ilişki işte

En iyisi bu

Aşk menfaat için para için kullanılmaya başlandı
      Aşk bir eşya gibi yırtıp atıldı
      aşk yok oldu bitti gitti

Sevgili bul
      Takıl gez seviş

Beraber sinemaya git

Kullanıyor falan boş
      Özgürlük bu

Yorumla
    • King_Leonidas
      King_Leonidas
      +1 yıl

İstesek de bulamıyoruz ki

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      +1 yıl

@Kauss kullanıyor nasıl yani

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Sevgili için illa aşk gerekmiyor
      Aşk olmadığı zaman kullanılıyor gibi gelir insana ama değil

Sevgili olmak isteyen aşk değil birbirini beğenerekte olunur tip olarak beğenirsin ses olarak beğenirsin takılırsın yani onla

Çünkü aşk diye bir şey kalmamış
      En iyisi bu hem üzülmezsin hem sevgili görevini tamamlamış olursun

Yorumla
    • meralmaral
      meralmaral
      +1 yıl

Çok doğru Aşk diye bir şey yok artık

Yorumla
  • Fıkretınhıkayesı
    Fıkretınhıkayesı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Hayat 30'undan sonra başlar. 30 yaşından sonra keşfettim potansiyelimi. Son 4 yıldır birçok kadınla flört edip seviştim. Bunu nasıl başardım. 4 yıl önce tüm milli/manevî değerlerimi çöpe attım. bütün toksik hurafelerden uzaklaşıp hayatı diyalektik mantık üzerine okumaya başladım.

Ondan sonra yaşamım değişti. Önce zihinsel devrim yaşadım. Aydınlanma süreci geçirdim. Sonra ardından kültür devrimi geldi. Konseptimi, tarzımı, duruşumu değiştirdim. En nihayetinde sosyal devrim yaşayıp toplumda işe yarayan faal bir insana dönüştüm.

1
    0 Yorumla
  • aimira
    aimira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bak dost. benim de 4 kaldı. Ne kaçırdın biliyor musun? Kaçırdıklarını sana sayayım.

Aldatılmayı kaçırdın.

İhaneti kaçırdın.

Yalan dolan işleri kaçırdın.

Terk edilmeyi kaçırdın.

Birisi tarafından kırılmayı veya üzülmeyi kaçırdın.

Hayallerinin yıkılmasını kaçırdın.

Ümitlerinin balyozla parçalanmasını kaçırdın.

Kandırılmayı kaçırdın.

Bir başkasının kuması olmayı kaçırdın.

Böylesi bozuk bir nesilde akıl kârı iş değil. Varsa kalbi atan bir doğru bir kul? Emin ol seni bulur.

Unutma. Hayatına girecek birisi sana çok önemli 2 şey katar.

1. Yalnızlığı tamamen unutturur ve mutluluk katar,

2. Yalnızlığın güzelliğini sana en acı yoldan hatırlatarak kalbini kırar.

0
    1 Yorumla
    • aimira
      aimira
      +1 yıl

Ağlatılmayı kaçırdın, kırılmayı kaçırdın, dolandırılmayı kaçırdın, intihar teşebbüslerini kaçırdın, içine kapanmayı kaçırdın, karanlığa dönüşmeyi kaçırdın. her şey güllük gülistanlık değil. İnan şunları yazarken Hay awk dedim ya yemin ederim kıskandım seni. Kendini şanslı saymalısın. Birilerinin ilki olacaksın ve bu da senin için ilk olacak. Sabır. Acele işe keder karışır.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben de hep öyle düşünürdüm neden olmuyor sorun bende mi falan😂 insanlar sorduğunda ezilip bükülürdüm, niye çünkü sevgilim yok diye😂 şimdi sorsalar ezilmeyi bırak hasssıttır ordan sanane len derim😂 25 yaşında falan oldu ilk kez. Başın göğe ermiyor düşündüğüne değmediğini farkediyorsun, eğer doğru insan değilse zaman kaybıyla baş ağrısıyla kalakalıyorsun. Doğru insan olmayacaksa sırf sevgili olmak için olacaksan hiç olmasın daha iyi. Otur doğru insanı zamanını verdiğine değecek insanı bekle. O kadar kötü şeyler yaşattı ki bana aldattı gururumu paspas etti. Bir şeyleri merak edip yaşadığıma bin pişmanım şu an. Tiksinerek hatırlıyorum hafızamdan silmeye çalışıyorum. Bi 3 sene öncesine geri dönüp her şeyden habersiz, hiçbir şey yaşamamış görmemiş biri olmak için ne isteseler verirdim.

1
    4 Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

Nedir tam olarak seni pişman eden şeyler?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yakınlık özel paylaşımlar

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

Cinsellik vb mi

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Ama şunu unutma biraz olsun diye olmuş gibi senin ki oda hataya ve hayalı seçime davetiye demek 😉

Yorumla
  • Wjej3j3j322j
    Wjej3j3j322j Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

1 dakikayı bile geri getirebilme lüksümüz yokken geriye dönüp bakmak sana ne kazandıracak ki?

Neden olmadığını bi kendine sor. İletişimin mi zayıf, öz güvensiz misin, tipinde mi bir sorun var... bunları bi analiz ef. Sonrasında ilişkiye kapatma kendini, sosyal ortamlara gir kendini ifade et... oturup bir çay kahve içmek bir şey kaybettirmez. İnsan tanımış olursun, hiçbir şey olmasada

1
    4 Yorumla
    • JAVAX
      JAVAX
      +1 yıl

sosyal ortamlara girmek istiyorumda nasıl girebilirimki genelde iş dışında kimseyle arkadaşlığım olmadı ve erkekti onlarda zaten çoğuda param oldugu zaman dosttuk param olmadıgı zaman yokuz keşke bi sevgilim olsada onla yesem bare parayı bi değeri olur ama o da olmuyor bi ortamda hiç bi kızla iletişimde bulunamıyorum nasıl olucak bu

Yorumla
    • Wjej3j3j322j
      Wjej3j3j322j
      +1 yıl

Bence önce bir psikoterapiye git , maddiyatinda varsa o yönlendirir

Yorumla
    • JAVAX
      JAVAX
      +1 yıl

zamanında gittim bıraktım pişmanım keşke devam etseydim bilmiyorum belkide yararı olurdu gerçi o psikiyatriye sevk etmişti beni

Yorumla
    • Wjej3j3j322j
      Wjej3j3j322j
      +1 yıl

Tekrar git bence
      Onun dışında sporu tavsiye edebilirim.
      Bir de hobilerine göre bir kurs bulup gidebilirsin.
      Ben mesela işimi o yönde seçtim, normalde çok insanlarla muhatap olan biri degilim yalnızlıktan müthiş keyif alıyorum ama hayat öyle de geçmiyor iletişim ihtiyaç.
      O yüzden iş hayatımda yoğun bir iletişim icindeyim iş dışında yalnızca kafamı dinliyorum.

Yorumla
  • withperi
    withperi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

kaçırmış sayılmazsın. sevgi, gönül işlere şans kader kısmet ve nasiple alakalı. doğruyu çekebilmek için olumlu düşünmek önemli. hayatta nasıl ki düşünerek olumsuzu çekebiliyorsak olumluyu da çekebiliriz.

bunun dışında bu durumun biraz enerjisel olduğuna inanaıyorum. şöyleki etrafa yaydığımız enerjinin hayatımızı etkilediğini düşünüyorum. öreneğin sen sevilmeye layık olduğunudüşünüyor musun? herhangi bir ilişkide karşı tarafla uyum içerisinde olabileceğini inanıyor musun? ya da bir ilişkiye hazır mısın? her şey önce kendini anlayabilmekte ve ne istediğini bulabilmekte.

yaşayacağın ilişkinin beklediğine değeceğini düşün, düşünce gücünü kullanmayı dene. hayatta neler yaşanacağı belli olmaz. dilerim doğru kişiyi senin için en uygun zamanda bulursun <33

0
    0 Yorumla
  • Inspira_Perla
    Inspira_Perla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Kafa dengi biri olacaksa, frekansınız her yönden tutacaksa beklenir. Bu bekleme süresince hatalar da yapmak mümkün tabii. Hatalar yapmadan insanları tanıyamıyorsunuz. Başlarda eğlenceli geliyor ama 2-3 ay sonra gerçek karakteriyle yüzleştiğinizde fark ediyorsunuz doğruyu ve yanlışı. O yüzden hiçbir şey için geç değil. Acele giden ecele gider derler, hata yapa yapa doğruyu aramalı ki doğrudan emin olunca kıymeti bilinsin.

0
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.

Kafa yapına uygun sevgili yap ve insanlardan asla korkma ben bile kullanıcı isminde ateist olan kızla sevgili oldum ve kendisi kuran yakılma olayına karşı olduğunu söylediğinde bana onun hakkında daha güzel şeyler düşünmeye başladım. İnsanları ilk görüşte tanıyamazsın iletişimle tanırsın.

0
    3 Yorumla
    • HokusPokusss
      HokusPokusss
      +1 yıl

Önyargını bu örnekle kırmanda gülünç olmuş Allahı tanımayan insan, kitabının yakılmasına saygı duyuyor 🤷🏼‍♀️ bilemedim tezatlık var yine

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Sen olayı anlamadın kız ateist ama ona rağmen kuran yakılmasına tepkili dedim bu güzel bir gelişme

Yorumla
    • HokusPokusss
      HokusPokusss
      +1 yıl

Değişen bir şey yok işte yaratıcıyı tanımamış ki mesela ben amigurimi tavşancıklarının olduğunu kabul etmiyorum ama onu yakanı kınıyorum yine hiçliğe düşüyor kişiye kazandığı bir karakter yok yani

Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bence çokta bir şey kaçırmadın diye düşünüyorum ben. Bu devirde sevgilinin olmaması veya ilişkinin olmaması bence gayet iyi. Yani sevgilin veya eşin olunca ne oluyor. Bir sürü sıkıntı ya. Sürekli herşeyine karışacak her giyindiğine her gittiğin yere falan karışıp duracak. Bende hiç çekemem böyle bir insanı o yüzden bekarlık çok daha iyi.

0
    1 Yorumla
    • JAVAX
      JAVAX
      +1 yıl

ben 24 yaşımdayım ocakta 25 benimde hiç olmadı ama arkadaşlarıma hep sevgilim falan vardı diyorum çünkü onlar dolu dolu hayatlarını anlatırken ben söyleyemiyorum bunu çünkü dalga geçenler olmuştu ben aşırı duygulsal bir insanım o yüzden çok çabuk bunalıma depresyona girebiliyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Baya bişey kaçırmışsın gibi duruyor. Hatta tehlike çanları çalıyor. Büyük beklentiler kurmadan çok seçici olmadan bir an önce tecrübe edinmen lazım. İlişkilerin dinamiğini kavramak sanıldığı kadar basit değil. 30 lu yaşlara geldiğinde karşına çıkan ilk kişiyle evlenmek zorunda hissedersin kendini.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha da seçici oluyorum bekledikçe evlenme gibi bir isteğim de yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Sevgili olayını onemli bisey gibi dusunme, hayatında biri olanlar arasında genel olarak mutlu olanlarda mutsuz olanlarda var, olmayanlar arasındada mutlu olanlarda var olmayanlarda var, hayat sadece evlilik planı vb. seylerden ibaret degildir ayrıca hayatında biri olmasınında, olmamasınında ayrı güzel yanları var, toplum baskısına maruz kalıyosan boş ver hic umursama, insanlar cok sever kendisini ilgilendirmeyen konuya karısmayı laf etmeyi, bazı kisiler bi insan yasi ilerlediginde hala bekar oldugunda onun eksikligi bulunan, sevilmeyen, beceriksiz, ezik biri oldugunu sanıyo, cahillerin dusuncesini degistiremeyiz, milletin dedigini boş ver, bos bos konusup dursunlar, en iyi seçim saçma konuşanlarla direk muhattap olmayı bırakıp rahat olmak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

takma kafana kral benimde 16 yaşında sevgilim oldu doğum günümde terk edildim yaş 23 evlendi kız şimdi ise boşanıyor aşk meşk gerçekten boş geliyor bana üzerimden sanki bir yük atılmış gibi hissediyorum bana hesap veren biri yok bunaltan biri yok gerçekten çok bunalmıştım kızdan küçük çocuğu gibi ilgi vermesi darlattı beni o ayrılmasa ben ayrılcaktım s*ktirdi gitti mutluyum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok şey kaçırdın diyemem, ama bazı altın anlar var tabi kaçırdığın. Uykudan yeni uyanmışsın yorganın altında biri boxerını çıkarıyor ve kasıklarında sıcak nefesini hissediyorsun, tam tüylerin diken diken olmuşken, bir anda başlıyor o insanın içindeki kelebeklere deri tayt giydirip kirli danslar ettiren oral. Dünya bir anda daha güzel bir yer oluyor, ne siyaset, ne ekonomi, ne de gri bulutlar kalmıyor dağılıyor hepsi...

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Doğru insanı bulana denk yalnızlık en iyisi. Yapmacık, yalan, geçici ilişkiler yoruyor insanı. Sonunda yine yalnız kalıyorsun. Enerjin, zamanın ve inancın daha çabuk bitiyor aşka. En iyisi az öz insan

1
    0 Yorumla
  • gencbiri123
    gencbiri123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 40%
    +1 yıl

Evet kaçırdın. İnan kaçırdın.

Kaçırmadın diyenlere inanma. Lisedeyken sevgilim olsaydı diyorum bazen. Hele 18-25 arası çok mühim.

Ortamın yoksa bitmişsin sen.

Gidip ortam yarat kendine.

Hayatını yaşa.

1
    0 Yorumla
  • güldora
    güldora Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Olabilir ama Allah dua et ama aşırı inanarak ozaman gör ama sen gidip kadın sevgili edinip sapıklık bel altı konusmussan ya da küçük yaşlarda kızlara okul hayatında kızları taciz wttiysen belkide Allah ta nasibini kesmiş olabilir kim bilir

1
    1 Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Evli misin?

Yorumla
  • Berkgay123
    Berkgay123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Kendini birşeyleri kaçırmış gbi hissetme ama yani bu duyguları tadman güzel olurdu genclik aşkı ergenlik flörtü falan güzel hisler ama birde şöyle bak belki tek bir insan hayatına girecek ve başka hiç kimseyi gözün görmeyecek

0
    0 Yorumla
  • Mustafa440
    Mustafa440 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

30 a 5 kaldı bir çok gereksiz ilişkim oldu bir çoğunun adını hatırlamıyorum yaşadıklarımızı unuttum İnan ki bir kadın tarafından üzülmek hoş değil şu an mental olarak seninle yer değiştirmeyi ve hiç bu konulara girmemeyi tercih ederdim kendi üzerine bu kadar gitmemeni tavsiye ediyorum

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama en azından hevesini almışsın acı tatlı tecrübelerin var

Yorumla
    • Mustafa440
      Mustafa440
      +1 yıl

O konuda eniştemden bahsedecem dediğinden ve duyduğundan ibaret bilgim var ilk ilişkisi ablam ve bildiği ettiği her şeyi eşiyle öğreniyor tecrübe ediyor melankolik yaklaşıyorsun üzme kendini

Yorumla
  • Enozlkm
    Enozlkm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

valla hayatı nasıl anlamlandırdığına bakar. Hayatta tek mutluluğun karı kız ise çok şey kaçırdın. Ama yaşantını farklı şeylere bağlarsan da daha hiçbir şey kaçırmadın. Her şey olması gerektiği gibi sakin ol ve anın tadını çıkar.

0
    0 Yorumla
  • Menekşe_123
    Menekşe_123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 102 , eic 94%
    +1 yıl

Evet kaçırdın… aşk acısı, üzüntü, keder, uykusuz geceler, endişeler, huzursuzluk, ayrılıklar ve barışmalar, umut ve umutsuzluk, acabalar, belki biraz gözyaşı…say say bitmez. İşte bunlar ve bunlar gibi şeyler kaçırdıkların

0
    0 Yorumla
  • Approved
    Approved Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Çok şanslısın bence. En azından kullanılmamışsın

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşık olup evlenmek istiyorum evlilik olmasa bile ciddi bir iliski

Yorumla
    • Approved
      Approved
      +1 yıl

Evlilik yoksa hayatında ciddi bir ilişki sandığın kadar ciddi olamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlasacagim insan olsa zaten kendiliğinden gelir o surec

Yorumla
    • Approved
      Approved
      +1 yıl

Hayırlısı olsun demek lazım bazen. Olmuyorsa zorlamak yerine hayatın tadını çıkarmak lazım.

Yorumla
    • fatihhdmrr
      fatihhdmrr
      +1 yıl

Tebrik ederim çok net bi açıklama olmuş

Yorumla
  • baygizli6
    baygizli6 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Kacırmadın benim olduda ne oldu hic biri yanımda değil dogustan bekarım yas 38 anı yasıyorum beni mutlu edenle oluyorum bu bebek te olabilir kedide kadında flimde oyunda hayatı yasa

0
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Kardesim bende 30 a geldim hiç bişey kaçırmadın emin ol hayat şartları naparsın ama sen kendini bil yeter her şey en güzel şeyler zamanla gelir dostum 😉👍

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

üzüldüm bro kısmettir bu işler. onemi olan nihayete erdirmek bir sürü bozuk kız var dısarda sana uygun geleceğin olcak hatunu bulursun umarım beyaz atlı prensesi:D

0
    0 Yorumla
  • King_Leonidas
    King_Leonidas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 72%
    +1 yıl

Burada hiçbir şey kaçırmadın diyenlerin bir kısmı dibine kadar yaşadı bir kısmı da ucundan yaşadı bazı şeyleri. Tok açın halinden anlamaz. Benimde hiçbir halt olmadı muhtemelen benimde olmayacak

0
    0 Yorumla
  • Madambovary28
    Madambovary28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

önemli olan birini bulmak değil, birbirini bulmak. Hayatının sonuna dek iyi ki diyebileceğiniz bir insana denk gelebilmek ümidiyle.

1
    0 Yorumla
  • esrvrol
    esrvrol Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl

çok şey kaçırmadın olur daha, sırf sevgili yapıcam diyede olur olmadık insanlara takılma hayatını ızdıraba çevirirler sonra

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Olsa bile emin ol istediğin gibi tam olarak olmayacaktı. Hep bir prüz doğacak belki de kafan kaldırmayacak 3-5 aya ayrılacaktın.

1
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

bir şey kaçırmadın olanlar ne hayrını görmüş sevgilinin sanki

2
    0 Yorumla
  • Sultanaaaaa23363782
    Sultanaaaaa23363782 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.

Ister erkek olsun
    Ister kadin olsuN
    Hayatiniza aldiginiz insanlarin degeriNi bilmiyorsaniz kimseyi almaniza gerek yok hayatiniza

0
    0 Yorumla
  • rashaddemirov
    rashaddemirov Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

kadın olsan kaçırdın diye bilirdim, ama erkeğin en karizma yaşları 30-40tır. Hayatınla kariyerinle meşgul ol.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Valla böyle daha iyi ben 24. yasindayim 32 yaşında biriyle evleniyorum nikah bu ay adam in narsist olduğunu çok sonradan ogrendim her şey oldu geri dönemiyorum çok kötü hal deyim inan en iyisi hayatına insan almamak kafan rahat

0
    0 Yorumla
  • sosyalist_yahudi07
    sosyalist_yahudi07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 78%
    +1 yıl

Abim boş ver olmuyorsa olmuyor ama bence artık sadece kadınlara değil de erkeklere de bak. İyi günler.

0
    0 Yorumla
  • damlaazmış
    damlaazmış Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

çok şey kaçırdın ama zamanı geri alamazsın. çabuk evlenmeye bak

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kaçırdım sence

Yorumla
    • damlaazmış
      damlaazmış
      +1 yıl

cinsellik, sevgiyle yapılacak aktiviteler

Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Kaçırdın biraz karşılıklı sevmek sevilmek güzel şey

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben de 3 gün anladım yılmış😅 karşına o doğru insan çıkmamış çıkacaktır elbet. Benimde hiç olmadı bu bir sorun değil bence sadece beklentiler ve karşına çıkanlar ile alakalı

1
    2 Yorumla
    • engnnnnlyda
      engnnnnlyda
      +1 yıl

geç kalınmış kendinizi kandırmayın bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@engnnnnlyda tercih meselesi

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Yok bea, şanslı şey seni

2
    17 Yorumla
    • Zeynepp0q
      Zeynepp0q
      +1 yıl

Ben de 24 yasindayim hiç sevgilim olmadı normal mi

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Bu zamanda normal. “Sevgililik” kavramı kalmamış ki, herkes birbirinin hayatına müdahale etmeye çalışıyor, uymayınca tahammül edemiyorlar birbirlerine eh zaten biri gider başkası gelir kafasındalar. Sen de kendini şanslı hissedebilirsin.

Yorumla
    • Zeynepp0q
      Zeynepp0q
      +1 yıl

Ama kendimi çok yalnız hissediyorum

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Bazen hayatında biri varken de kendini yalnız hissedersin. Sevgili yalnızlığa çözüm değil o hissi ortadan kaldırmıyor. Ah tabii, bir zaman yan yana her şey güzeldir, sevgililikte de cicim ayları var bence :D

Yorumla
    • Blackeagle32
      Blackeagle32
      +1 yıl

@Zeynepp0q Ben 32 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı

Yorumla
    • Zeynepp0q
      Zeynepp0q
      +1 yıl

Neden olmadı peki

Yorumla
    • pessimistiic07
      pessimistiic07
      +1 yıl

Neresi sansli be abla cok kotu bir sey kizlar geneldr tercih de etmez

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

@pessimistiic07 yooo ediyoruz kardeşim.

Yorumla
    • pessimistiic07
      pessimistiic07
      +1 yıl

Valla kizlarin geneli istisna vardr belki hicbir sey yasamamis erkek istemiyor sebep tecrubesiz ne yapmasi gerektigi bilmiyor diye ☹️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

@pessimistiic07 kadınlar hakkında çok bilgiye sahip olduğunu mu sanıyorsun 😅

Yorumla
    • pessimistiic07
      pessimistiic07
      +1 yıl

Gozlemliyorum ve bilgi topluyorum tabiki cok fazla degildir ama bilgiliyim tabiki :d

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

@pessimistiic07 yanlış gözlemlemişsin.

Yorumla
    • pessimistiic07
      pessimistiic07
      +1 yıl

Peki ikna oldum

Yorumla
    • -Sisu-
      -Sisu-
      +1 yıl

Niye herkes buraya yazdi bedava birsey mi var? Bende istiyorum ne dağıtılıyor?

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

@-Sisu- bedava bir şey yok da :D sen neden atarlandın öyle

Yorumla
    • -Sisu-
      -Sisu-
      +1 yıl

Yok yok herkes buraya yazinca senin soruna acaba niye herkes buraya yazdi merak ettim

Yorumla
    • Blackeagle32
      Blackeagle32
      +1 yıl

@Zeynepp0q asosyallikten özgüven eksikliğimden diyecem ama tipte yok bende

Yorumla
  • isa_3200
    isa_3200 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Mükemmel bir karıyer yapamadıysan evet çok şey kaçırmışsın

0
    0 Yorumla
  • drwine
    drwine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Olmasın boş ver, hayatını yaşa. Takıl, eğlen. Kız arkadaşların olsun ama. Sevgiliyi salla.

0
    0 Yorumla
  • GelgitliBacı
    GelgitliBacı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Güzel başlık. Umarım yaratıcı bir beyne sahip olan bir arkadaş olarak güzel bir ilişkin olur 🌹

0
    0 Yorumla
  • MyGentleman
    MyGentleman Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Nasip kader kısmet belki birkaç yıllar sonra olur. Yaşadıkça görürsün.

0
    0 Yorumla
  • gizoşş__
    gizoşş__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk güzel, insanlar kötü. Sevgilin olsaydı bile kötü olabilirdi her şey.

0
    0 Yorumla
  • Blackeagle32
    Blackeagle32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun için boşuna üzülme olacağı varsa olur. Ama naaparsan yap bazen olmaz

0
    0 Yorumla
  • kara3949
    kara3949 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 42%
    +1 yıl

Bazı şeyleri kaçırmışsın ama geç kalmış sayılmazsın

0
    0 Yorumla
  • xKimMiyimx
    xKimMiyimx Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

En temizi. Boş insanlar girip cikmamis hayatina

0
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Umarım kalan ömrün sevdiklerinle ve en güzel şekilde geçer 🙂

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Zaman hızlı geçiyor sevgili arayışlarına girmen gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Kız olsan bir sürü olmuştu şimdiye ama erkek olduğun için zor maalesef

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim gençliğim hep yalnız geçti bu benim için hem eksiklik hem de kayıp

0
    0 Yorumla
  • Filbocegi001
    Filbocegi001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.

Yok beeee benim sevgilim 38 yasinda evlenecez seneye gec kalmis degilsiniz 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Aydan_04
    Aydan_04 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

30'dan sonra da insan sevgi yaşayabilir. Yeter ki iste.

0
    2 Yorumla
    • engnnnnlyda
      engnnnnlyda
      +1 yıl

bu telkini geç kalan herkes yapıyor ama boş bir öğüt

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

@engnnnnlyda Hayat 30'undan sonra başlar. 30 yaşından sonra keşfettim potansiyelimi. Son 4 yıldır birçok kadınla flört edip seviştim. Bunu nasıl başardım. 4 yıl önce tüm milli/manevî değerlerimi çöpe attım. bütün toksik hurafelerden uzaklaşıp hayatı diyalektik mantık üzerine okumaya başladım.
      Ondan sonra yaşamım değişti. Önce zihinsel devrim yaşadım. Aydınlanma süreci geçirdim. Sonra ardından kültür devrimi geldi. Konseptimi, tarzımı, duruşumu değiştirdim. En nihayetinde sosyal devrim yaşayıp toplumda işe yarayan faal bir insana dönüştüm.

Yorumla
  • Cioranın_Saçı
    Cioranın_Saçı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ben de iki ay sonra 31 yaşımda olacağım. Benim de hiç sevgilim olmadı.

0
    0 Yorumla
  • Emreyks31
    Emreyks31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Ben de 31'im pek kafaya takılması gereken bir durum değil. Keyfi bilir cancağızım

0
    0 Yorumla
  • tavuklupilavveayran
    tavuklupilavveayran Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Neden kaçırmış olasın kiii hayat akışa bırakınca güzelleşiyor ☺️

0
    2 Yorumla
    • engnnnnlyda
      engnnnnlyda
      +1 yıl

21 yaşında bu aklı verecek ne yaşadın? 30 gel de göreyim seni

Yorumla
    • tavuklupilavveayran
      tavuklupilavveayran
      +1 yıl

Kimin ne yaşadığını bilemezsin her insan yaşı ile değil yaşadıkları ile büyür bunu unutma derim. Sadece olumlu hissetmen için yorum yapmıştım 🤷🏼‍♀️

Yorumla
  • sucguklumahmut
    sucguklumahmut Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Yalnızlıkla barışmaktan başka yolumuz yok. Üstüne gidildikçe daha çok büyüyen tek sorun bu.

0
    0 Yorumla
  • Polyanma
    Polyanma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.

abim hergğn aynı soruyu soruyorsun bugün farklı bi yöntem denemişsin napabiliriz ki

0
    0 Yorumla
  • sese123
    sese123 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı.

Benim 4 kaldı. Sevgilim oldu da noldu. Hiçbir kaybın yok.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bende 20 yasindayim kimseyle ne bulustum nede elini tuttum. Demekki kaderinde ask yok veya yazilmamis.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30'a üç kaldı ve sevgilim olmadı. Çok mu şey kaçırdım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

25 yaşındayım ve sevgilim olmadı sizce bu kayıp mı? 10 cevap verildi
23 yaşındayım sevgilim olmadı, artık olmaz mı? 68 cevap verildi
3 aydır sevgilim yok şunu fark ettim olmasada olurmuş? 10 cevap verildi
27 yasindayim hic sevgilim olmadi var mı benim gibi bahtsiz? 20 cevap verildi
Ya kaç yıldır sevgilim yok nasıl bir şey olduğunu unuttum? 15 cevap verildi
28 yasindayim hic sevgilim olmadi napmaliyim? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨