Sevgilinizden açık foto isteme amacınız ne ya da siz açık foto ister misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evet seven de açık, özel, nude fotoğraflar, ister, isteyebilir. Tamamı ile kişilere kalmış bir şeydir. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür!
Ben isterim şahsen, bir başkası ile tatmin olacağıma, bir başkasına bakarak tatmin olacağıma, aşkıma bakarak tatmin olmayı tercih ederim ya da karşılıklı görüntülü olarak olabilir! 😅
İki tarafında rızası isteği düşünceleri önemli. Zorlama olmamalı fakat sevgilim varken başkası ile başkasına bakarak tatmin olacaksam, hiç olmasın daha iyi! 😅
Günümüzde tehdit olayları çok sık oluyor. İyi görünüp kötü çıkanlar var. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. Dikkatli olmalı kızlar, özel fotoğraf videolarda yüz gözükmemelidir!
Her ihtimale karşı tedbirli olmalıdır...04 Yorumla- +1 yıl
Babababa abazaya bak hele nasıl safa kıvırıyor
- +1 yıl
Katılmıyorum bence bahane şuanda
- +1 yıl
Günaydın 😅
@Ebruu675 teşekkür ederim 😊
@MssÇileklisut
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür ve hayatı!
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Ben bu şekilde severim kimseyi ilgilendirmez..
Abaza değilim ancak azzgınım istekliyim meraklıyım ama sadece bunlar da değil deli dolu çılgın egzotik her şey var 😅
Kişilik ve karakterimdendir 😅
Safa kıvırmak yok 😅
Sana göre bahane olabilir ama beni hiç alâkadar etmiyor 😅
Seninle bir bağlantım yok 😅
Ön yargı art niyet varsayım kötüdür
Dilin kemiği yok her şeyi yazar gerçeği Allah bilir
Sen katılmadın da ne oldu 😅
Sevgilim ile olmayacaksa sevgiliye de gerek yok 😅
Bu kadar net arkadaştan farkı olmalı sevgilinin kardeşçe takılacaksak sevgilim olmasın bir zahmet 😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, başka bir kişinin çıplak fotoğrafını istemek veya talep etmek ne etik ne de saygılı bir davranıştır. Bu tür talepler kişisel mahremiyeti ve sınırlarını ihlal eder. Başkalarının özel alanına saygı göstermek, etik değerler açısından önemlidir. Başkalarının rızası olmadan böyle taleplerde bulunmak veya böyle talepleri kabul etmek, olumsuz sonuçlara yol açabilir ve kişiler arasında güven sorunlarına neden olabilir. İletişimde dürüstlük, saygı ve rıza önemlidir. Başkalarının sınırlarına saygı göstermek ve mahremiyetlerine saygılı davranmak herkesin sorumluluğundadır. Eğer birisi böyle bir talepte bulunuyorsa veya böyle bir talep ile karşılaşıyorsanız, bu durumu açıkça ifade ederek ve sınırlarınızı koruyarak tepki gösterebilirsiniz.
30 Yorumla
+1 yılBu durumun sevgiyle ilgili olduğunu düşünmeyin, yani sizden böyle şeyler istemesi gerçekten hiç bir erkeğe yakışmaz, ancak insanın belirli bir yaş sonrası bazı zamanlar hormonlarına mani olamadığı için sevdiği insanla beraber bir şey yaşamak isteyebilir, ancak hiç bir şekilde kendiniz istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın etmeyin, bunu da güzel bir şekilde hayatınızda olan insan ile sohbet ederek rahatsız olduğunuzu dile getirin, hoş bir durum değil biliyorum ama insanın bazı zamanlar hormonları duygularının önüne geçebiliyor.
O yüzden hayırlısı olsun konuşunca her şey çözülür.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ya libidodan ötürü ister başka türlü zannetmiyorum. Ayrıca sevgilisin tutup da arkadaş değilsin ki hani. Arkadaşım benden böyle bir şey istedi de sen evet çok garip karşılanan bir durum olur ama burada sevgilin istiyor sonuçta. Ancak ne zamandan beri sevgilisin bu da ayrı bir sorgulanacak taraf. Öyle bir aylık sevgiliyim dersen bu konu için daha erken derim ben de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven insan önce saygı duymayı, anlayışlı olmayı öğrensin. İsteyebilir fakat her istediğine ulaşabilir mi orası tamamen sevilene bağlı. Ben açık foto istemem.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorum😄 gönlüm senlensin diye
32 Yorumla- 3 ay
Bir de diyorki yanlışlıkla istedim fotoğraf istiyor bir de yanlışlıkla istedim diyor
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Böyle bir şey olabilirmi kızma ve kusura bakma da bu soru bile değil bence böyle bir şeyi isteyen afedersin aklı şeyinde çalışan pisliğin tekidir sapıktır abazadır ne dersen de uzar gider onun karşısındaki de benzer şekilde olumlu karşılık veriyorsa ve benzer düşüncelerdeyse onun da ondan bir farkı yoktur...
22 YorumlaSenin için ne kadar önemli bilmem ama telefonuna yukledigin her resim video anında paylaşıma konulmuş bir dosya niteliği taşıyor zaten birde yetmezmiş gibi bunu ortalık yerde paylasman da sadece sende ve sevgilinde kalmıyor herkese ulaşıyor, yani bir anda internette kendi resim ya da videonla karsilasman oldukça muhtemel. Ayrıca ne yapacaksanız buluşup yapın, resim video paylaşmayın. Bu teknik açıklamadan sonra seven arkadaşlar sanırım daha hassas yaklasacaklardir bu konuya
30 YorumlaValla sen sınırını çizersen kimse istemez 25 yaşındayım 5 sevgilim oldu ikisi ciddiydi birisinden de duymadım kimse kusura bakmasın ama şimdi her arkadaşım çıplak resim gonderrip nasıl tehdit edilip mağdur olduklarını anlatıyorlar insan kendine bunu neden yapar ki sapıklık gibi geliyor bana
21 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
Libidosu artmış ise çok fazla ister ama cinsellik için seni seviyor da olabilir bunun için seven birisi ile ilşki sürdürmek kötü olabilir
Cinsellik sadece evlenince olur tabi bu senin inancına ve kendi kararlarına bağlı benim açımdan öyle01 Yorumla
+1 yılBence eğer bir erkek gerçekten seviyorsa sevgilisinden açık fotoğraf istemez gayet net söylüyorum sevgi değil bu umarım hiçbir kız erkeklerin boynuna gelmez tamam erkekler çok güzel oyun yapıyorlar doğru seviyormuş gibi yapıyorlar ama sadece istediklerini alana kadar sen at o fotoğrafa bak nasıl tehdit ediyor seni hemen tabii her erkek öyle değil ama %99 öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili = geçici insan demektir.. sen onun karısı değilsin , o da senin kocan DEĞİL.
Seven , HAYIR İSTEMEZ , eğer yakınsanız yüzyüze görüşür..
Bu tarz şeyler yapamak kötü sonuçlara varabilir..
Olduda bir yabancıya resim göndereceksn bile yüzünü göstermemelisn buna dikkatet , resimleri sağa sola dağıtan ve herkese gösteren akıl hastası O.. Ç.. ları var etrafta.10 Yorumla
+1 yılBen istemeyeceğini düşünüyorum artık. Sevdiği hâlde isteyen varsa da kusura bakmasınlar kötü niyetli olanla ayırt etmek oldukça zor. Benden açık isteyenlere atmıyorum. İyi olduğunu düşündüğüm erkekler istemiyor bile ama velev ki istedi, o zaman hayır bu bana uygun bir davranış değil gibi şeyler söyleyince saygı duyuyor. Diğerleri çok toksik ve itici geliyor gözüme. Buradan beni okuyan bir erkek varsa sevdiği kızdan açık fotoğraf istemesin diyorum. Okuyan kızlara da tavsiyem, atmayın. Eskisi gibi davranmayı bırakırsa da hayatınızda bir saniye bile tutmayın diyorum.
10 Yorumlaİstemez. Seven insan çok uzun süre sabreder. Sizin açık fotoğrafınız genelde hissine hitap edecektir. Yeni sizi siz olduğunuz için sevmeli. Sizin muhabbetiniz, hareketleriniz, bağlılığınız daha ön planda değerlendirilmeli. Böyle değilse bile şimdilik bir şey demeyin devam ederse ilişkinizi gözden geçirin derim
00 Yorumlafotoya ihtiyacım olmuyor zaten canlısına dokunuyorum ve görüyorum. eşler sevgililer arasında birbirini tahrik etmek için böyle şeyler olabilir ama senin sorundaki olay farklı. ergen veya genç abazalar arasında bu tarz şeyler istemek almak bakmak hatta bunları ilerde tehdit şantaj için kullanmak gibi normalin dışında sapıklıklar çok oluyor bu yüzden o tarz işlere girmemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılseven insan genelde geleceğe dair planlarla dolu mutluluğun fotoğrafını çizer tabi içinde elbetde ki ufak tefek iç güdüsel beklentiler olur ama çoğunlukla gelecek planları evlenince geçim sıkıntısına göğüs gerecek alt yapılar kurmaya yönelir ama içinde elbetde hem duygusal hemde iç güdüsel hayatın gereksinimlerini yerine getirmek için olumlamalar mutlak olur ama bu demek değildir ki işi gücü herşeyi nudeye bağlamak değildir zaten öyleyse ipini çöz gitsin lazım değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstenebilir. Bu ilişkinin niteliğine bağlı. Eşler birbirlerinden uzak kaldıkları zaman, açık foto ya da görüntü istemeleri normal karşılanabilir. Ancak, arada evlilik bağı, ya da buna yakın güçte bir ilişki yoksa, istenmesini ya da gönderilmesini çok doğru bulmuyorum. Ben, şantajla tecavüz edenleri bile duydum. Ya da erkek arkadaşına nude atıp, bütün okulun eline yayılan görüntüleri olan lise öğrencilerini. Dikkatli olmakta fayda var.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir zamanı var. Cinsellik konuşmanın da bir zamanı var. Bu dile geldi diye o adam sapıktır, amacı başkadır demek cahilce bir düşünce biçimi. Yersiz ve zamansız konuşmalar hoş değil. Zamanı geldiğinde ise, bu konuşmalar oldukça normal.
00 YorumlaYaa yemin ederim yorumların bazılarını okudum "nude istemeden de olur tabii ki" diyen " aşk bu değil "diyen erkeklerin yorumlarını görünce vay be dedim böyle akıllı adamlar da varmış dedim lafım sizlere kendnzi blzmayın zaten kaliteli adam bozulmaz asla sayınız azalıyor zaten işte erkek adam dediğin sizin gibileri olurr🥺
41 Yorumla- +1 yıl
Olmaya cihanda Nude gibi
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. İster. Tutturmuşsunuz seven istemez diye. Yarın öbür gün evlenince de seks istemesin o zaman adam. Seven insanın seni arzuluyor olması kadar güzel bir şey var mı. Siz önce sevgisinden emin olun sonrası normal olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani ilişkinizin ne kadarlık olduğuna bağlı, bir kaç aysa isteyemez isteme amacı bellidir ama oldukça uzunsa yıllardır birlikteyseniz farklı bir amacı olduğunu düşünmem sevgilin yani sonuçta. benim de 3 yıllık bir ilişkim var 2. yılımızda yakınlaşmıştık o da bana saygı duyup beklemişti kesinlikle israr etmemişti. Gerekli mi bilmem kişiden kişiye göre değişebilir tabi. Sen istemiyorsan kesinlikle atmamalısın istemediğin hiçbir şeyi yapma.
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri görmüş ve yaşamış biri olarak gözüm tok yani. Kimseye böyle bi teklifte bulunmam.
Seven nude istemez ya da nude isteyen sevmiyordur gibi bir genelleme yanlıştır. Orjinalini yaşamak varken bence gereksiz bir eylem.04 Yorumla- +1 yıl
Orjinalini evlenmeden kimse yasamamali !!!
- +1 yıl
Tercih meselesi bence.
- +1 yıl
Ama illa bakire olsun diye isteme hakkin yok bunuda bil
- +1 yıl
Benim her tercihe saygım var. Kimseyi seçiminden dolayı yargılamam ki. Bakire olan insanlarda oldu, olmayan insanlar da oldu hayatımda yani.
Ben istemem sende atmamalısın olurda ayrılırsın kızar sana kimseye güvenim yok benim sonra fotoğrafların internette hadi bakalım internetten sildir sildirebilirsen sen uğraşırsın. Seni seven sen olduğun için sevsin. vücudun için değil
00 YorumlaŞöyle bakıyorum da günümüz ilişkilerinin çoğu seks yapmakla nude atmakla oluyor sevgi bu kadar ucuz bir halemi geldi
Sevginin aşkın adı var kendi yok maalesef10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abazalıktan. Ortada resmi bir şey yoksa atma nişan vs. Haberlerde görüyoruz adam boşandığı karısının resimlerini dağıtıyor o** ç** doğlu ortalık dikkat et
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaw dilimde tüy bitti sosyal medtyadan foto video paylaşılmaz, telefonuna koyduğun anda o dosya artık evrensel olur, kendi kendini internetten izlersin daha sonra. yapmayın. na yapacaksanız buluşup yapın.
20 Yorumlaİstermi bilmem. Ama o fotoyu atmak çok riskli ve canım. Bu tür fotolar para, cinsel ilişki gibi şeylerde şantaj unsurudur. Yakın arkadaşım sevgili oldukları dönem çocuğa bu tarz fotolar atmış ayrıldılar. Yıllar sonra başkasıyla evlendi söylediğim şey başına geldi evliliği bitti. Yani kısaca KIZLAR böyle bir canım yapmayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Yoksa atardık yani
İsterim. İstenir. Oda ihtiyaç sonuçta. İhtiyaçtan ziyade sonuç olarak zevk veren bir durum. İstenmeside uygun bir zaman da gayet normal yani. İsterim de. İstenmesini de isterim
00 YorumlaSevgili olarak değil de ben genel olarak nude, sexting olaylarından pek haz etmiyorum. Gerçeği, reel dokunma ve yakınlaşmanın tadının onda biri keyif vermiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBen isterim paylaşırımda ama zorla veya ısrarcı aynı zamanda aman kırılmasın ayrılmasın modu değil de gönül rızası varsa olur öbür türlü zaten anlamı olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişkinizin gidişatına bağlı bir durum. Daha evvel bu sohbet olduysa yeniden isteyebilir ama durduk yerde böyle bir talepte bulunması normal değil tabi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen istemem düşmedik o kadar
Kendi irademe hakim olabiliyorum
Herkes olabilir fakat gevşekler hariç22 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi erkeklerin toplumda virüs gibi artması gerek bu ne çıldırmış insanlar
- +1 yıl
Artar umarim
Amaç çok belli. Bakmak. Yine de ben olsam açık foto vermem. İleride erkek arkadaşının arkadaş grubu arasında fotoğraflarını görebilirsin belki
10 YorumlaSevgili degilde esin olsa olabilir... simdi sevgiliden ayrildiktan sonra o fotograflarla santaj yapar falan
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Böyle şeyler olabilir ama zaman içerisinde tabi. Kişilerin özelidir, kimse bir şey diyemez.
14 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 😅
- +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee Her şey zaman ile kardeşim.
- +1 yıl
Katılıyorum abi, çat diye küt diye de olmaz olmamalı her şey zamanında güzel
- +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee aynen
Arandaki ilişkiye bağlı o an onu heyecandırmak istersen arada öyle bir çekim varsa olabilir yoksa ne alaka
00 Yorumla
+1 yılKonu dışı ki bununla sevgi ölçülmez niyet ölçebilirsin ki böyle kişiler ilk bir haftadan sonra dayanamaz belli eder amacını uzak durmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek şey de yapmaz. İnsan sevdiğini şey eder mi?
Yeter ya kalıplara sokmayın sevgiyi...00 Yorumla Eğer isteyen kişi flortse sevdiği için olduğunu sanmiyorum ama sevgilinse atarsın zaten bı sakınca yok bunda
00 Yorumla
+1 yılSeven insan seni kapılıykende sever azmak isteyen menfaatçi bi adam ister bunu belli etmeden çünkü menfaati vardır pis beyinlinin
00 Yorumla
+1 yılİster ama şöyle de bi şey var. Seven adam bunu kullanmaz sevgilisine karşı. Onun mahremini kimseye göstermez. Sadece kendisine özel olsun ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseven insan çatur çutur... iyorsa açık foto istemesinin de bi sakıncası yok herhalde, inançları gereği vs. sakınca duymuyorlarsa. mesela ben onlarca kıza hem seviyorum dedim hem de tepeden tırnağa her türlü faydalandım yani
00 YorumlaHayır istemez. Ayrılmayacağınızın garantisi yok ve ayrılırsanız bu fotoğrafları ifşalamayacağının garantisi de yok ben asla atmazdım
00 YorumlaSeven istemez bence ya. Ben hiç bir zaman kimseden istemedim mesela. Bazı şeylerin değeri ve kıymeti olmalı
00 YorumlaSeven insan açık fotoğraf ister neden istemesin insan değil mi sevdiğimden istemiştim de atmıştım da bu problem olmamalı
00 Yorumla
+1 yılİstemez seven sevdiğini arzulamasında sıkıntı yok ama bu açık fotoğraf istemek o adım atmadan tacizdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılYa anlamıyorum denize havuza giderken sorun yok ama sevgilisi nude isteyince soru. Aradaki farkı ayırt etmek çok zor hatta kadın olmak kadar zor
04 Yorumla- +1 yıl
O nude nelere gidiyor biliyor musun
- +1 yıl
Adam tehdit ediyor sonra
- +1 yıl
Tamam onda haklısın zaten o ayrı bir şerefsiz o. c onun hadım edilmesi lazım ama güven içerisinde de yapıldığında şahsım olarak söylüyorum bir sakınca yoktur
- +1 yıl
Yapılması gerekir mi yooo isteyen yapar isteyen yapmaz zevk meselesi sonuçta kimse kimsenin keyfinin kahyası değil sonuçta
+1 yılİstiyorsa o an libidosu yükselmiştir isteyeceği en yakın kişi de sensindir ondan istiyordur seviyorsa ister mi isteyebilir ama istemeye de bilir foto istedi diye sevmiyor ya da istedi diye seviyor diyemeyiz ama %90 sevmiyordur
00 Yorumlaİster diyenlere boydan gireyim
Boy : 1.76 teşekkürler10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılIstemez. Kimseye öyle fotoğraf atmayın büyük sıkıntı yaşarsınız
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılIsrar etmez. Benim mesela sevgilim hiç sormuyor ben atarsam atarım
10 Yorumla
+1 yılBunu genellikle niyeti belden aşağı olan erkekler ister
00 YorumlaSadece o şekilde istiyorsa sevgisinden şüphe edilmeli
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir neden istemesin merak insanın Bi ihtiyacidir
00 YorumlaAtma sakın ayrılınca tehdit ediyorlar ya da millete gösteriyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seven de sevmeyen de ister. Önemli olan kim seviyor kim sevmiyor? Bunu ayırt etmek
00 Yorumla
+1 yılİsterim. Sonra fotodan da fazlasını İsterim. Gay miyim istemeyeyim
00 Yorumla
+1 yılİstemez, kendisini nasıl rahat hissediyorsa öyle sever
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen yollama 3 gün sonra baskasi yollar sende burada gelip ağlarsin boş verrr😡
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir fakat iki tarafta o güveni aldıysa gönderilebilir.
00 Yorumla
+1 yılİster baya ilerleidyse ilişki özellikle o zaman gayet doğal bence
00 Yorumla
+1 yılİster neden istemesin cinsellik olmayan sevgililiğin kankalıktan ne farkı var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fiziksel olarak tanımak olabilir. Burada düğünü yakın tarih olup da peni si Küçük diye dert yananlar var. Pişman olmuş yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİster tabi ben mesela erkek arkadşaımı çok seviyorum çok mutlu oluyorum atınxa ama başka erkek ben istemeden bileatsa sinirlenirim. Erkekleir bilmem ama ben sevdiğim adamdan isterim tek
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem