Acaba tesadüf mü yoksa bilinçli mi yapıldı?

Merhaba arkadaşlar ben iş yerinde biriyle flörtleşiyordum aramız biraz soğuk değişikti en son ben adım attım bana benden sana yar olmaz falan dedi her yerden engelledim iş yerindeyken kahve yapmıştım usta başı ben o içtik espirisine inşallah zehirlenmezsin dedim oda düşünen çok icraat yok dedi yani benden adım bekliyor ses etmedim ama etrafımda hep dört dönüyor neyse iş yerinde adaletsiz birtakım şeyler oldu bende sinirlendim işi bıraktım ama kimse aramızdaki ilişkiyi bilmiyor oda müdür yardımcısı olduğu için herşeyi söylemek zorundayız gidiyorum diye söyledim tamam ne oldu dedim oldu bişeyler neyse motorla arkamdan geldi müdürle konuş dedi sinirliyim istemiyorum dedim çıktım iki haftadır gitmiyorum cuma günü usta başı aradı içerde param kaldı onu verdi neden gittin gitmeseydin falan konuştuk neyse bana dedi 4 gündür gelmiyor hastaymış beyefendi artık benim gitmemin acısı mı bilmiyorum sonra yanında aradı fabrika da bir abla ona birini ayarlıyormuş bu da yok aynı çalıştığım yerden olmaz dedi sonra usta sanki iş yerinde mi görüşceniz kız hacettepede okuyor kendini okumaya yermiş hiç sevgilisi olmamış evlenirsiniz işte fabrikada tanışıp evlenen çok dedi ısrar etti ama benim usta başıyla beraber olduğumdan haberi yok ya da var oyun oynadılar 🤣 sonra dedi ablanın numarayı at acaba bilerek mi yapıldı tepki mi ölçmek için mi tesadüf mü anlayamadım :) bende usta başına nasip bu işler dedim :D

Acaba tesadüf mü yoksa bilinçli mi yapıldı?