Günaydın
Sürekli dejavu görüyorum, bir anı defalarca gördüğüm de oluyor. 🫣
Sürekli dejavu görüyorum, bir anı defalarca gördüğüm de oluyor. 🫣

Cevap
24Cevap
Yorgunluk, stres, hafiza karısmasından kaynaklı beynin gecikmeli algılaması sadece bu.
Bilinçaltı ile ilgili.
Bilinç altı, zihin 2 benzer olay arasında ki boşlukları o an yaşadığın olayın örgüsüne göre doldurup sana böyle hissettiriyor.
Bunu ben de yaşıyorum bazen ama ne olduğu konusunda bir fikrim yok
bişeylerin yan etkisi dejavu bi yanılsama tekrar yaşama değil.. yediğiniz içtiğiniz kullandığınız ilaçlarda sebep olabilir.
Sürekli ve bir anı defalarca görme kısmı endişelenmeni gerektirebilir. Gerektirmeyebilir de.
Bir psikiyatr tavsiye ederim.
Bilinçaltı bence
Zor soru. Kişiye göre değişebilir. İşin özü biraz bilinçaltına yerleşmesi bazı şeylerin
Bir gözünün salisilik önce görmesi sonucu oluşan bir durum
Bilinçaltı olmalı sanırım
Bir inanışa göre biri seni mas*ürbasyon yaparken hayal edince dejavu görürmüşsün
Rüyalarda gördüğün anlarda olabilir
Yok ya tanımadığım kişiler onlar
Cin musallatı belirtisi
Ay kız tövbe de
Daha dün gece cin musallatı belirtilerini okudum bu da içinde vardı küçükken ben de çok dejavu yaşardım
Dejavu gerçek kurabiyem 😄
Matrix e gelen güncelleme işte
Bilinçaltı galiba
Beyinler de eski anıları özleyebilir
Hem tesadüf hem bilinçaltı.
Bilinçler arası transfer
Bana göre tesadüf
Bilinçten dolayı kac yaşındasın
Tavafuk diyelim
Bilinçaltı olabilir.
Bilinçaltı bence
Önemsenmeli
Bilinç altı
Bilinç altı
İşaret aslında
hiçbir şey tesadüf değil
Bilinç alti
Matrix hatası
Bilinçaltı
Tesadüf
Profil dejavu
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dejavu bence ne tamamen tesadüf ne de gizemli bir güç; beynin ufak bir oyunumuş gibi 🎭
Kısaca, anı hem “ilk kez” yaşıyormuşsun gibi kaydediyor hem de yanlışlıkla “tanıdık” klasörüne atıyor. O yüzden sanki daha önce olmuş hissi veriyor. Çok sık oluyorsa sadece farkında ol, gözlemle; genelde zararsız bir algı oyunu 😊🧠