Kavga etmeden önce cok mutluyduk. Bana o kadar değerli hissettiriyordu ki. Nefsime hakim olamayip bir hata yaptım. Esim arada cocuk var diye benden boşanmadi. Kavga ettikten sonra o kadar degisti ki taniyamiyorum onu. Bana o kadar nefret dolu bakiyor ki. Sanki kırk yıllık dusmaniymisim gibi. Ben konusmayi denedimm ama beni dinlemiyor kale almiyor. Dün de kendine oyuncak almis tatmim etmek icin kendini. Bu evlilik gerçekten bitti mi? Aramızın eskisi gibi olma ihtimali yok mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sarhostum vs muhabeti bu bahaneleri birak. Karaktersizsin! Umarim o kadin senden bosanirda kurtulur. Kafasinda bitirdi seni artik cocuk var diye idare edecek.. p*slk herif
Boşanmadığına şükret sen ne anlıyorsunuz başka kadınlarla yatmaktan migdesizler
Sarhostum nefsime hakim olamadim. Kendimi affettirmemin bir yolu var mı
Hiçbir yolu yok sarhoşluğuda bahaneymis gibi üretme adam akıllı sarhoş olamıyorsan da içmeyecektin senin suçun kadın adına üzüldüm baya umarım en kısa sürede boşanır.
Arada çocuk varsa. bir daha böyle bir şey yapmayacağına dair söz verip ikna etmek ten başka çaren yok
Kav kere özür diledim yeminler ettim ufak bir yumusama bile yok
Gururu incinmiş belki de biraz zamana ihtiyacı var
eğer aldattıysan böyle yapması çok normal abi sen yine de bir konuşmayı dene tekrar özür dile kendini affettirmeye çalış çok zor bir durum
Kac kere diledim özür. Konustum beni ciddiye almiyor. Çok kati davranıyor.
Kafasında bitirmiş seni ama karşına alıp konuşman lazim böyle evlilik gitmez çünkü
Kac kere denedim konuşmayı özür diledim yeminler ettim bir daha yapmayacagima. Ama dinlemiyor yüzüme bile bakmiyor
Ne yaptın ki bu kadar soğumuş senden
Sarhostum baskasiyla birseyler yasadik nefsime hakim olamadim
O zaman çok normal böyle davranması. Sen dua et kendisine oyuncak almış başkası olsa direk aldatirdi
Haketmişsin, umarım burnundan daha fazla getirir.
Sarhostum kendime hakim olamadim. Ben cok seviyorum karımı. Üstelik arada küçük cocugumuz var. Böyle bir ailede mi buyuyecek
abim bence ne yapıp ne edip kendini affettirmen lazım baya çabalaman lazım kendini affettirmek için çünkü çocuğun da böyle bir ailede büyümesi etki bırakır baya allah bağışlasın bu arada maşallah
Sen aradaki çocuğa dua et, karın seni o yüzden boşamadı. Zamanında annem de biz varız diye babamı boşayamadı, sonra kaç kez daha aldatıldı kadın. Şimdi büyüdük biz tabii, babamın bir hatasında daha af yok kıçına tekmeyi yer. Yok öyle her haltı yapıp da 'karımı seviyorum, hiçbir şey olmamış gibi yapalım' demek.
tcvzmü ettin naaptın.. artık belki bana ble vrr denk gelsek sana oln kızgınlığından..
Sarhosken baskasiyla birşeyler yasadim
aaaa.. artık sana vrmez. sokaktaki yabcıya verir, sen unut.
inş. oda içer bi gün, sarhoş olur, denk geliriz bana vrr
Nasıl konusuyosun lan
sen başksın yaparken iyi.. oda yapınca🤷♂️
düşün, oyuncak kadar olamıcaksın artık.
Oyuncagin hesabini sorayim mi ona
rahat bırak kadını
ya da sana verirken onuda kullanın dp gibi olsun.. yalvar belki kabul eder.
Asla kabul etmez öyle bir şey. Koluna dokundum nasil tepki gosterdi
Beni dövecekti resmen
nasıl bir çözüm sana eskisi gibi olmaya dönüştürür onu.. ne isterse onu ver ona?
Hicbirsey donusturmez gibi
sen seyret, senin gözünün önünde biri onu *ksn? teklif et.. intikamda almış olur?
ha dldo yani oyuncak, ha canlı bir erkek🤷♂️
Kendisi asla böyle birşeyi kabul etmez. Bende asla izin vermem benden baska birinin karima dokunmasina. Cinnet geciririm
sen yaparken iyidi.. oda yapsın. ödeşin. intikamda almış olur hem
Hayır asla
olur olur.. teklif etme cesaretni bul. kabul eder. eminim.. ihtiyacıda var belliki, oyuncak fln🤷♂️
Zamana bırak biraz hatalı olan sensin ertesi gün seni affetmesini bekleyemezsin
Hiç duzelecege benzemiyor ama
Herşeyin ilacı zaman sevgini belli et pişman olduğunu belli et
Ne yaptın nefsine uyup aldattın mı?
Evet sarhostum
Boşanmadığına şükret.
Kendimi affettirmemin bir yolu yok mu
Zor. Bu arada sakın gidip affetsin diye pahalı hediyeler falan alma.