AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senmi büyüksün omu? Sen büyüksen pek bi problem olmaz ama eşin büyükse bu ılerde problem yaratabılır tabi yine bilemeyiz hayırlısı olsun mutluluklar.
Ben büyüğüm
Ozmn problem olmaz ınş
woooohooo evlilik
Kimseye düşmez laf söylemek, önemli olan kişilerin mutluluğu uyumu
Normal bence de. Allah mutlu mesut etsin.
Kız da büyük olsa erkek de büyük olsa no problem
Normal
Yaşlar kaç
25 19
Gayet normal fakat kızın yaşi evlenmek için çok erken ya
Normal bence abartmayın diğer insanlar gibi :)
Normal
Bencede normal kadın beyni erkek beyninden daha olgundur
Ne alaka öyle bir şey yok
Ulan ben orta terk olmama rağmen biliyorum bu konuları sen nasıl bilemiyorsun kızlar 12 yaşında ergenliğe basıyor erkek 14 15 de basıyor ergenliğe beyin ona göre işliyor
Ulan apt*l cahil bir google yaz bakalım kadın beyni mi erkek beyni mi olgun
Yalnız beynin ergenlikle ilgisi yok. Hormonlarla ergenliğin alakası var. Orta terk olduğun için bil istedim :D
İnsan ergenliğe geçince beyinde gelişmiyor mu?
Bu devirde bunları bilmek bilmemek önemli değil sen 17 yaşındayken cebinde 5 kuruş yokken benim cebim parayla doluydu okumadığım için pişman değilim Türkiye gibi bi yerde paran varsa en iyisi sensin 😃
Bilip bilmemen sorun değil ahkam kesmiycen tam cahilsin sen kafana çok takmissin bu orta okul terk bir eziklik var üzerinde takma böyle şeyleri kimsenin umrunda değil
Cahilsem ananıda * o zaman işte tam cahil bi söz
Bacınıda * ona bak ve nasıl hadi ordan düşün işte bu cshiliktir😃
Aynı lafı bende sana söylüyorum bende anani *** tamam mı
Ben anandan vazgeçtim taze * varken neylerim 50 yaşındaki kadının * neyse knka terbiyemi bozdun gece gece görüşürüz 😃
Bacinida ** hadi ekleme yapıyım karını da *** bende yok bekarım 😂
Bu kafayla sana eşşek bile fazla kardeşim 😃
Eziksin işte ben bilgili ol diye söyledim. Seninde ananında bacınında cebindeki paranında amnkorm birey zina. Erkek olda özele gel numaranı ver başını ananın münasip bir yerine nasl koyuyorm gör. Ben 5-6 yaşlarımda kafama tatlı simit tepsisi koyup sabahtan akşama kadar satıyordum yine harçlığımı kendim çıkarıp evede para veriyordum. Ben daha o yaşlarda çalışmaya başladım cebim parasız kalmadı merak etme.
İçindeki cahili nasıl çıkardım amaa her insanın içinde bi cahilik vardır unutma bunu öfkelendiği zaman anlarsın vesselam bro 😃
Nicki değişik arkadaş seninde içinde bi cahilik olduğunu biliyordum lafı uzatmadan söylemek istiyorum kendini demir gibi çevik ve sarsılmaz insanların düştüğünü ben kendi gözlerimle şahit oldum ve kendimden biliyorum lütfen dışarda böyle artist konuşma sakin Bi dönemden geçmiyoruz herkes herkese silah bıçak çekiyor öldürüyor annene babana ailene yazık en önemlisi kız kardeşine yazık onun ben @münü yiyim behh :d
Evleneceğin o namusun olacak kızı s1keyim erkek misin sen ben bu laf için can alıp verecek adamlar tanıyorum. ya gel özele ya da gizli gizli klavye delikanlılığı yapma bana
Söylediklerimden hala hiç bişey anlamadın bi kuruşluk canın var knka:)
Trol soru aw ne evlenmesi 😃
Gece gece sövdürtüyon tamam abisi yat uyu
İçinizdeki cahiliği çıkarıyorum ve çıldırtıyorum sizleri bundan zevk alıyorum 😃
Ben senin söylediklerini çok iyi anlıyorum merak etme. Diyarbakır sur doğumluyum benim büyüdüğüm yerde az adam kesilip biçilmedi. Az ailenin evi yakılıp taranmadı. Bıçak yaramda var kafama silah dayamışlıklarıda var ama haşa geri adım atmışlığım yok. Bunlar marifetli övünecek şeylerde değil birgün fena * denk gelirim sıkar geçer. ve en kral benim en tehlike benim diye geçinen adamlarında karı gibi ağlaya ağlaya birilerine yalvarmışlığını görmüşlüğümde var kmn * daha ağır barsarsa artık. Ama sana şunu söyleyeyim sen bu korkaklıkla benden daha az yaşarsın.
Oww seket çocuk seni kimsenin geçmişi iyi değildir iyi şartlarda varlıkta büyümüş insanlar hariç ben sanırım çok kavga ettim açık sözlü biriyim ama dayak yemedim askerlikten gelince elimi ayağımı çektim o işlerden bende övünmüyorum hırsızlık uyuşturucu tehdit bıçakla yaralama üstelik bunları yaparken yaşım 17 idi ve arkam sağlamdı o yaşlarda 45 50 yaşındaki adamlarla oturup kalkıyordum adını vermek istemiyorum şu an hapiste olan bi kürt mafya babası hepsiyle bağlantısı olan çoğu hırsızlığımda dosyamın yırtılışı ve daha bi sürü şey bunları anlatırken korkmuyor değilim polis sireni duyarken korkmuyor değilim benimde korktuğum şeyler var bra ve geçmişimle hiç övünmüyorum hepsi taklid edilmeyecek kadar kötüydü neyse kendi adıma özür diliyorum lafın ağrıma giti kötü konuştum hayırlı geceler
Kim büyük
Ben
Evet normal