Kocamla 2 gün önce çok büyük kavga etttik ama dün hiçbir şey olmamış gibi geldi sarıldı sonra da öpmeye başladı. Bu ne şimdi?

Öyle bir kavga ettik ki ikimizin de bence kalbi paramparça. En son o biz bu saatten somra buradan toparlayamayız, yarın bu evden ayrılalım sen evine git, ben de ailemin evine dedi. Ertesi günü hastaydım evde yattım gitmedim ama o da tıpış tıpış eve döndü. Nöbetten dönmüştü insanlık namına aç mısın dedim yok dedi, ben de iyi sen bilirsin diyip kendim yedim içtim. Birkaç saat sonra da yatağıma gittim sırtım dönük yatıyordum. Önce geldi bir sarıldı sonra döndürdü beni öpmeye başladı ve birlikte olduk , reddetmedim ama mutlu oldun mu derseniz olmadım olmuş gibi yaptım. Onca şeyin üstüne hiçbir şey demeden bu nedir?

Güncellemeler
+1 yıl
Benim kıskandığımı bile bile sinirimi bozan hareketler yapıyordu, benim erkeklerin dikkatini çekmek için özel bir çaba sarf etmeme gerek yok dedim. İyi ki dedim beni delirtmeseydi. O mu aklına geldi bilmiyorum ama ilşkide hem daha istekli gibiydi ama aynı zamanda daha sert gibiydi
Kocamla 2 gün önce çok büyük kavga etttik ama dün hiçbir şey olmamış gibi geldi sarıldı sonra da öpmeye başladı. Bu ne şimdi?