Özellikle Türkiye gibi bir yerde kadına şiddet ve cinayetin olduğu yerde ayrılmayı başaran insanlara teşekkür etmemiz gerekiyor bence bu büyük şans. Ayrıldıktan sonra gönderme yapmayan, iletişime geçmeyen cool insanlar neredeler? Görsel temsili

Özellikle Türkiye gibi bir yerde kadına şiddet ve cinayetin olduğu yerde ayrılmayı başaran insanlara teşekkür etmemiz gerekiyor bence bu büyük şans. Ayrıldıktan sonra gönderme yapmayan, iletişime geçmeyen cool insanlar neredeler? Görsel temsili

17 yıllık eşimin beni aldattığını öğrenince yaptığım şey, küçük bir çanta ile evden ayrılıp boşanma davası açmak oldu. Kavga gürültü yok, şiddet yok. Sonrasında utanmadan yaptığı türlü çirkeflikleri de soğukkanlılıkla karşılamayı başardım. Tipik Türk erkeği olsaydım, konu çok başka bir yöne evrilirdi, şimdi hapiste bile olabilirdim, neyse ki şiddete meyilli biri değilim.
Kimi de işte aldatıldığında türlü türlü şeyler yapıyor. Neyse ortalığa dökmeyelim de büyüklük bizde kalsın. Şahsen benim dedikodumu yapsa biri bizzat kendisi ben yine böyle konularda karşı tarafa karşılık vermeme taraftarıyım. Çünkü ruh hastası insan cidden ne yapsan da anlamıyor. Sizi tebrik ederim
Cevap
4Cevap
Evet bence sorun varsa ayrılmak lazım
Değil, ayrılmayı kolayca göze almamalı..
Arkadaşın hiç bir uzvunun affetmediğini içeren vasat bir punch line görüyorum görselde hakshakdkaksja
Gönderme yapmak cinayetin yanında masum kalıyor.
Sevdiğin insandan haber almak ve ya merak etmek bir sapkınlık değildir. Yani nasıl ve hangi anlama bağlı olarak gözetlediğine değişir. Her gözetleyen insan cinayet işlemiyor ve ya tehdit etmiyor.
Sevdiğiniz insan ile de ayrılabiliyorsunuz. Psikopat insanların çok olduğu doğru. Onlar eğitilmez. Duygulara sahip değiller. Sadece kendilerini görüyorlar. Senin nasıl hissettiğin umrunda olmaz. Duygusuzca cinayet gerçekleştirir.
Adım mine değil.
ayrıldıktan sonra gönderme yapmak saçma
Buradayım 🤚🏻😄
Büyük ayrıcalık
Öyle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?