Eşinizle ayrı mı yoksa yan yana mı olmak güzel?

Ben 3 yıllık evliyim, eşimin mesleğinden dolayı 3 yıl boyunca ayrı yaşadık yılda 2-3 kere görüyordum, 15 gün kalıp gidiyordu, 1 hafta 10 gün önce kadar beraber yaşamaya başladık. Ne kadar böyle olucak bilmiyorum ama ben çok bunaldım. Sessizliğe yanlızlığa rahatlığa alışmıştım. Hafta sonu evde, hafta içide akşam 5 gibi geliyor. Onunla beraber uyuyamıyorum bile. Çünkü tek uyumaya alışkınım. Ve sürekli benimle ilgilen diyor. Sürekli bana iş yaptırıyor, yemek bulaşık temizlik, atletini bile benden istiyor. Yanıbaşında olan şarjını bile kalk getir diyor. Beni o kadar kaldırıyor rahatımı o kadar bozuyor ki 2 defa yaralı ayağımı yatağa vurdum çivi sürttü, hastanelik oldum çok sinirlendim. O sürekli bişeylerle uğraşmayı seven biri, kendi oturmadığı sürece uyumadığı sürece benimde bunları yapmama izin vermiyor aksi halde kavga çıkarıyor, ben ise tam tersi dinlenmek uzanmak istiyorum, Haksız mıyım bilmiyorum onu seviyorum ama bir anda başka bir ev başka bir yaşam tarzı beni çok geriyor. Çok mutsuzum yaa,
Eşinizle ayrı mı yoksa yan yana mı olmak güzel?