Aşk İlişkileri Eşiniz ile vakit geçirmek sizi iyi hissettiriyor mu? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eşiniz ile vakit geçirmek sizi iyi hissettiriyor mu 🤔#Aşkİlişkileri Eşiniz ile vakit geçirmek sizi iyi hissettiriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Eşim yok 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Sorma harika zamanlar geçiriyoruz. Evde yüksek desibel ile komşular bile şikayete geliyor yani o kadar. 1 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eşim, yaşam alanım olacak. Onunla geçireceğim güzel vakitlerin hayalini kuruyorum. Heyecanla bekliyorum. 😌 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir eşim olursa bir gün onun vakit geçirmek benim için neşeli olur mutlu olurdum 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşim yok daha. d 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Olsaydı 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşim yok
Sorma harika zamanlar geçiriyoruz. Evde yüksek desibel ile komşular bile şikayete geliyor yani o kadar.
Eşim, yaşam alanım olacak. Onunla geçireceğim güzel vakitlerin hayalini kuruyorum. Heyecanla bekliyorum. 😌
Bir eşim olursa bir gün onun vakit geçirmek benim için neşeli olur mutlu olurdum
Daha eşim yok ama olunca onunla vakit geçirmek harika olurdu
Eşim yok daha. d
Olsaydı 😄
Eşim yok