Yengem ve ağabeyim düğün fotoğrafları paylaşma yüzünden bana bozuldular konuşmuyorum haklı mıyım?

Detayı okuyunuz.

Benim ağabeyim iki yıl önce evlendi ve evlendiği eşi çok çirkef anneme saygısızlık yaptı babama yaptı, bayram günü sabah 10 da geliyorlar babam kahvaltı hazırlıyor, düğün günü bile dansçı kızları yengem istemedi, sonrasında anneme oğlun yatakta benden mutlu dedi, en son da evlilik yıldönümü diye durmadan düğün ve nişan kına fotoğrafları paylaşıp duruyordu, bıktık artık, bende 3 sene oldu hâlâ düğün gününden video paylaşan kızlar var anladık koca buldun evde kalmadın istediğin gibi bir düğün oldu artık bizi bir sal diye yazı paylaştım, yengem bunu görüp çok üzülmüş, babama anlattım babamda bana kızdı. Şimdi ağabeyim ve yengemle de konuşmuyorum, hep karısı haklı karısının ailesi haklı, geçen yıl da annem bir mesaj yazdı diye olay çıkarmışlardı o yüzden gerçekten sıkıldım ve uzak duruyorum. Birde annemin tazminatı ile aldıkları evde kira vermeden oturuyorlar yediği önde yemediği arkada tüp bebek tedavisi görüyor sorun kızdan çocuğu da olmuyor ama mütevazı olma çabası da yok.

Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Zuruyetsiz bizden değerli
Yengem ve ağabeyim düğün fotoğrafları paylaşma yüzünden bana bozuldular konuşmuyorum haklı mıyım?