anladım 18-24 arası yaşındasın biraz erken evlilik olurdu gibi. 23 yaşını geç sorumluluk kolay değil. anladığım hem sorumluluk hemde cinsellikten korkmuşsun.
Ben 23 yasındayım o 25 arada yas farkı yok amaa bazi konularda anlasamadık iste yapamacagımı düsündüm ileride sorunlar cıkacagına simdiden bitirmek daha iyi
Ben nedenini sebebini söyledim oda bana ortak bir noktada bulusuruz dedi hemen karar verme düsün dedi bende hayır istemiyorum dedim oda peki sen bilirsin dedi
çocuk çabalamış ama sen kestrip atmışsın neyse olan oldu artık madem istemiyordun geçmişte kaldı. şimdi ne yapacaksın peki? yeni sevgili yaptın diyelim cinsellik isterse peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bu evlilikten korkanlar tam olarak neyden korkuyorum cidden merak ediyorum sorumluluk almak mı ağır geliyor
Aynen
burada ki yazılaranalara istinadnemi ayrılalım dedin?
Hayır tabikide
anladım 18-24 arası yaşındasın biraz erken evlilik olurdu gibi. 23 yaşını geç sorumluluk kolay değil. anladığım hem sorumluluk hemde cinsellikten korkmuşsun.
23 yasındayım evet öyle
acele etme kendine güvenemiyor o sorumluluğa giremeyeceksen. ayrıca cinsel olarak da hazır değilsen girme sonu kabus olabilir senin için.
Ben 23 yasındayım o 25 arada yas farkı yok amaa bazi konularda anlasamadık iste yapamacagımı düsündüm ileride sorunlar cıkacagına simdiden bitirmek daha iyi
iyi yapmışsın zamanla sende korkularını giderirsin sorumluluk almak cinsellik başkasını üdşünerek yaşamak gibi.
Öyle arkadas kalalım dedim hayır istemiyorum dedi esyalarını vericem iste hersey bitsin konusmak ta istemiyor benimle artık
Arkadaş kalma ki evliliğe kadar glemişsiniz kalınmaması daha iyi. ileri de sorun olur bağlarınızı kopar neden istemeidğini de açıkca söyle.
Söyledim peki sen bilirsin dedi
iyi o zaman boş ver hayırlısı olmuş. evlilik düşündüğü insana nedenini sebebini detayını sormuyorsa demek ki çok da istekli dğeilmiş.
Ben nedenini sebebini söyledim oda bana ortak bir noktada bulusuruz dedi hemen karar verme düsün dedi bende hayır istemiyorum dedim oda peki sen bilirsin dedi
çocuk çabalamış ama sen kestrip atmışsın neyse olan oldu artık madem istemiyordun geçmişte kaldı. şimdi ne yapacaksın peki? yeni sevgili yaptın diyelim cinsellik isterse peki?
Korkma sebebi ne seks mi
Sadece o değil
boş ver yol yakınken vazgeç dost hayatı yaşa en güzeli ya ne o öyle ömür tek erkekle geçmez
Neden evlenmeyi kabul ettin peki
Seviyorum o yüzden
neden korkuyorsun o zaman
YaA anne olacaksın cocuk bakacaksın kole gibi ya korkum bu
Tamam kendini buna hazır hissedene kadar çocuk yapmazsınız o zaman
Bilmiyorum yürütemem gibi geliyor
bu konuyu evleneceğin kişiyle ya da bi ilişki terapistiyle konuşmanı oneririm
1 ay kaldı daha once neden konusmadın derr
Birlikte olmaktan mı korkuyorsun
Hemen çocuk yapma sende
Evlenince olacak yani
Mecbur illa ki bir gün olacak sen istemesen kocan ister bari hazır olunca yap bir iki yıl bekle
1 ay kaldı
Tamam işte evlenirsin 2 yıl bekle çocuk yapmak için belki kocan da öyle düşünür
Evlenerek
Ciddi olamazsın
Neden korkuyorsun
Evlilikten
Neden işte
Yaa ne bileyim degisik birsey
Bir sebep olması lazım ama
Korkularım var cocuk olacak yükler agır olacak zorlasacak
O zaman evlenmiyceksin
1 ay kaldı
Bozmak da senin elinde evlenmek de daha her şey bitmiş değil
Kalbi kırılır üzülür
Cok seviyo
Seni böyle düşündüren ne o zaman
Ben kafama göre takılıyorum karısan yok evlenince degismem gerek evlenince köle gibi olacam gibi hissediyorum
Neden köle olasın ki
Ozelden yazayım mı
Olur
Yavaş yavaş yapin
sevigililik nsll
Güzel
ses etme
yaş uyumu nsll
İyii
3-4 ise harika
nasıll ya..
Yapamacagımı söyledim ayrıldık
korkunuz neydi..
Zıt özellikler var o yüzden
olamaz mı
Off boş ver ayrıldık bitti
taşıyamadık de
Neyi
yapamadığınızı
Ya olmadı ayrıldık bitti iste
geçmiş olsun
Sağolun
çalışan birisi misiniz
Simdilik calısmıyorum
yaşkaç
Evlenerek
Neyden korkuyorsun
Ya evlenince beni aldatırsa bırakırsa ya cocugumuz olursa bosanırsak aklima hersey geliyor korkuyorum
Bu sana bağlı aldatması
Korkuyorum ben var ya kaldıramam asla
Korkuyorsan evlenme