İkinci defa evlenmekten çok korkuyorum. Tavsiyeleriniz varsa dinlerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız 2 ci evlilik düşünmeyin tabiki iyi cıkma ihtimali yok degil ama tekrar bi darbe daha alırsanız inanın toparlanması gerçekten zor olur bide cocuklar var işin içinde kendinizden önce onlara nasıl bir tavrı davranışı olcak bunu mutlaka iyice gözlemleyin tabiki gerçekten size ve cocuklarınıza deger veren biride cıkabilir böyle insanlarda oldugu gibi baştan iyi görünüp sonrasında karaktersiz cıkanda cok var maalesef cok iyi gözlemlemeli acele etmemelisiniz.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkurler
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Korkma. Evlilik bir ihtiyaç ve bu ihtiyacı ne kadar bastırabilirsin ki? Sadece bu sefer eş adayını daha iyi değerlendir. Sizi ayrılığa götürecek biri olmamasına bak. Bu sefer acele etmeden dikkatle gözlemle. İlk evliliğinde işlerin yürümesine engel olan şeyleri tespit et ve ona göre kendinde düzeltmen gerekeni düzelt.
Herkes aynı değil ve hep kötü olacak diye bişey yok. Eğer ki düzgün bir aday olursa değerlendir.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılEvlilik herkesin yalnızca bir defa yapması gereken bir hatadır. Böyle düşünüyor olman aşırı normal ne diyebilirim ki? Hiçbir ilişkinin garantisi yokken ikinci evlilik olayında ayrılmak daha da zor olur. Birinci iyi değildi ikinci de mi değildi derler adama
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
+1 yılBende karar veremiyorum çıkan talipleri yok sayıyorum en büyük korkum çocuklarım çok duydum baştan senin çocuğun benim çocuğum diyip sonrada şerefsizlik yapanları güvenemiyorum bu yüzden kimselere
49 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Çocuklar konusunda hassasım. Konuştum kendisiyle aması var.
- +1 yıl
He senin konuştuğun biri var çok dikkatli olmak gerekiyor gerçekten Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🥰
Soran+1 yılAmin hepimizin
- +1 yıl
Dul musun sende
Soran+1 yıl@Tomjerry31 dul kelimesinden hoşlanmıyorum.
- +1 yıl
Niye dulsun. boşa demişler kız sevip ahını alacağına dul sev sevabını al
Soran+1 yıl@Tomjerry31 galiba çok gunahkarsın
- +1 yıl
Yazarmisin bana
Soran+1 yıl@Tomjerry31 pardon?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
117Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Korkacak bişe yok
İlki kötü oldu diye ikincisi de kötü olacak diye bir durum söz konusu değil
Nasiple ilgili bişe
Yasanilmasi gerekiyorsa yaşa
36 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Soran+1 yılEvet biraz geçti. Rahatladım biraz
Soran+1 yılAynen, tesekkurler
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öncelikle tanıştığın kişiye duyduğun kaygıları bir bir anlat. Ve mümkün olduğunca acele etme evlenmek için. Evlenme demiyorum ama ince eleyip sık dokumaya bak.
40 Yorumla
u +1 yılİkinci evlilik için çok ince eleyip sık dokumak lazım. Gerçekten buna kendini mecbur hissetmiyorsan, evlenme hatta.
40 YorumlaSen yine ikincisinden korkuyorsun ben ilkinden korkuyorum 😂 su ekonomik duzende evlilik cocuk sorumluluk falan aman boyle iyi diyorum. Ayrica etrafimdan gordugum kadariyla evli arkadaşlarım eslerinin ailelerine karsi da sorumluluk aliyorlar ki bu hic bana gore bisey degil. Haa bir de daha önce yüreğinin tam ortasina hancer yemissen o yürek de öyle bir taşlaşıyor ki bir daha ask bahcesi olmuyor. Ben koca bir taşla yasiyorum sol tarafımda. Evlenme bos koy gitsin.
10 YorumlaGüvenemiyor insan. Zamanla daha çok olgunlaşıyor açılan pencerelere odaklan güzel dersler çıkart. Mesela sizinle aynı konumda olmadığım için daha net bir fikirler sunamıyorum ama tavsiyem bir arkadaşını uzun zamandır tanırsın sevdiğin sevmediğin huyları olur ya aşık olacağın seveceğin insanı da o vakite kadar tutmalısın işin içine samimiyet, büyüklük girdimi insan gerçek yüzünü gösteriyor alışıyor çünkü. Demem o ki gözün evlilikte çoluk çocuğa karışmakta ise ilk önce o insanı tanı yaranmak zorunda kalma o haliyle sen bir ömür geçireceksin her sıkıntı yaratan insan bir derttir her dert sıkıntı ise bir imtihan.
10 Yorumla
+1 yılmeraba
genelde ikinci evliliğini yapacak insanlar korkuyor bu korku aslında evlilik korkusu degil onceki evliliğinde yapılan kötülükler ya da ayrılma nedeni ama sunuda unutmamalıdır her insan asla bir degildir.
beraber evlenmek istediğim kişiyi iyice tanımalısın onu tartıp denemelisin bir evliliğin kötü oldu ayrılmakla bittiği için hepsi oyle olacak degil için ferah olsun mutluluk senin olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılnihat hatipoğluna soru gibi olmuş :-D
öncelikle ilk evliğinde bulamadığın eksik kaldığın duygulardan ziyade eğer evlenmek istiyorsan sana değer verecek bi kişi ile evlen. illada evliliğe kendini şartlama derim. dul diye bi sıfat bizim türklerin saçma yakıştırması bekarsın. tadını çıkart
10 Yorumla
+1 yılBiraz korku diri tutar, şüphe yaşatır, cesaret seni başarıya götürür. Bu yüzden; seçiminde temkinli olup, sağlıklı bir karar alana kadar gözlemlemeni tavsiye ederim. İki defa aynı taşa takılmak hiçte güzel olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Ne kadar emin olsam da yinede korkuyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım ben şu an sana evli bir insan olarak yazıyorum. Evlendigime bin pişmanım. Keşke zamanı geriye alsam. Düşüncem şu bence evlenme kariyer odaklı ol. Evlenince nolcak belli bir süre çalışıp işten ayrilmak zorunda kalicaksin çocuk için. Kocanın verdiğine bakicaksin. Emekli maaşın olamayacak. Bir kere evlenmişsin, gördün neler olduğunu. Aynı kötü huylar olmaz belki ama mutlaka mutlaka eksikleri ve sorun yaşayacağın şeyler yine olacak. Değmez. Gönüllü köleliktir evlilik kadın için. Kendi ayaklarinin üzerinde dur. Belki flörtlerin olur ama evlenme. Çünkü erkekler alana kadar dört dönüyor aldıktan sonra dönmeyi bırakıyorlar.
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur abi.
Cevap sahibi+1 yılPolisligi kazandım gidemedim. Evlilik yüzünden
Cevap sahibi+1 yılÖyle de oluyor zaten abi
+1 yılIlkinde yaşadıkların sana tecrübedir.. ikinci evliliğinde ne istediğini bilirsin.. gönlünü körleme mutlaka beraber üzülüp beraber güleceğın biri çıkar karşına iyi geceler
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ve iyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim.. canım benim korkma ne istediğini bilirsen üzülmezsin
+1 yılOrta yaş grubu insanısın zor bir durum... tanıyorsan düşün derim... tanımıyorsanız hiç düşünme , nerede samimi düşünecek erkek.. erkekde dul olmalı , bazı konularda ortak noktalatınız olmalı.. tartıştığınız zamam sizi kıracak cümlelerden kaçınmalı.. hayırlı bir insan olması dileğiyle...
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılIkinci kez evlenmek ayip degildir! Umarim 2. evliliginde hak ettigin mutlulugu yakalarsin. Sende karsindakini mutlu etmen gerekiyor tabi, buyüzden psjkolojin saglsm olmasi gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılBence evlenme. Kocamla ayrıldık tekrar barışıp evlendik o kadar pişmanım ki emin ol çok lüks bir hayatım var herseye sahip ne istesem olan bir insan ama kardeşim tek tavsiyen durabiliyosan tek dur evlenme ne olursa olsun çocuğun bile varsa veya yoksa farketmez emin ol 1 de ne hayır gördüm ki 2 de ne görcem olcak
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende bosaniyorum şu an evlilik düşünmem diyemiyorum beni seven el üstünde tutacak bana değer verecek biri karşıma çıkarsa tanımak isterim tanırım anlaşırsak ailemin fikrini ve onayını alarak yeniden evlilik yani 2. evliligi yapabilirim.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkunun ecele faydası yok.
Hayatımız yanlız geçmeyeceğine göre Allah illaki birilerini karşımıza çıkaracak..
Dikkat etmemiz gereken bu sefer cahil kalbimizle değil mantığımızla hareket etmek olacak..
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. bence hiç korkmayın ilkinde yaptığınız hataları yanlış adımları Bi kenara yazın ve bu hataları barindirmadigina inandığınız birini bulmaya çalışın
unutmayın Bi insan evlilik öncesi neyse evlilik tede aynı insandır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. O kişiyle aran nasıl? Uzun süre birlikte kalabiliyormusunuz? Huyunuz, suyunuz birmi? Birbirinizi idare edebiliyormusunuz, veya ne bilim... iyi düşün, zaman lazım, iyice tanı...
10 Yorumla
+1 yılYani bu konuyla ilgili sana net bir şey söyleyebilirim psikolojik bir destek alman gerekiyor psikolojik destek alırsanız bu konuda sana çok faydası olacaktır yani şimdi sana burada şöyle yap böyle yap desek de boş olur bu işin uzmanına başvurmalısın
10 YorumlaŞimdi 1 kere bir hata yapmışsın bundan tecrübeler edinmişsin rtık ikincide nelere dikkat etmen gerektiğini neleri isteyip neleri istemediğini daha iyi biliyorsun o yüzden inceleyip sık dokuman lazım beterin beteri vardır aman ona düşme iyice ölçüp tartmadan da böyle bir şeye zaten karar verme evlilik gerçekten çok zor ve yorucu bir şey
20 YorumlaBen de evlendim boşandım. İkinci defa evlilik için acele etme bence akışına bırak. Evlilik dediğin zaten saçma bir imza. Korkular oluyor tabi ama yapacak bir şey yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen ikinci evliliğimi bitirdim. Güvendim ama artık insanlara zerre güvenmiyorum. O kadar fedakarlık yaptım. Bazen ölmek istiyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyeceğim artık
Cevap sahibi+1 yılYaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. İnsanlara güvenmek istedikçe tam tersi oldu. Artık ne diyebilirim ki Allaha havale ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılikinciside aynı olacak dıye bi şey yok aklı başında birisin karşılıklı dülünce sohbetlerinizi ve birbirinizi iyi tanımaya çalışmalısın ve karar vermelisin
20 Yorumla
+1 yılBenim de ikinci evliliğim. ilk buluşmamızda maddi ve manevi durumlarımızı konuştuk anlaştık çok şükür 3. Yıldayız Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah. siz de iyice birbirinizi tanıyın sonra olup gider Allah ın izniyle.
10 Yorumla
+1 yılNeden korkuyorsun ki yani ne olacak Hani gece korkun da yok Ee çocuğun da yoksa Evlen kızım sağlık Para sorunun mu var yok E zaten evli ne halt olduğunu anlamışsın @-Sude-. Kabul
10 Yorumla
+1 yılSütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ❗️Geçmişinle ilgili birtakım şeyleri temizleyemezsen aynı tür birini hayatına çekersin.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bu zamanda ister 2 ci kere olsun ister birinci olsun iyi düşünülmesi gereken bir şey eskiden bir 30 40 yıl önce daha kolaymış şimdiki yetişen erkek ya da kadın olsun artık evliliği yürütemeyen çok kolay boşanan bir nesil yetişiyor
Enişteyi iyi tanıdiysanız sadece kendi düşüncenizle karar verirseniz yanılma ihtimaliniz artar enişteyi taniyan birilerine sorun etrafinizda bir insan sarrafı vardır bunu ona sorun burdaki insanlara degil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinde yine birine boyun eğeceksin ne kadar masumcada olsa, lakin öyle biri de nerde... kendin bir iş bul , ayakların üstünde dur, çocuklarla birlikte ol, ama evlenmek çok da sıcak bakmıyorum
10 Yorumla
+1 yılEvli birisi olarak söylüyorum, burdan çok kötü giden bir evliliğim olduğu düşünülmesin ama size söyleyeceğim tek şey açık ve net olarak kesinlikle evlenmeyin, aşkmış saygıymış hosgörüymüş.. size yeminle söylüyorum hepsi boş ve yalan, evlendiğinde hepsi ölüyor ve başka insan çıkıyor karşınıza.
10 YorumlaSizin birinci evliliğiniz kötü geçti diye buda kötü geçicek değil ama yinede çok dikkat edin evleniceginiz kişiye ikinci kez aynı durumu yaşama her insan aynı değil evet ama yinede dikkatli olun ve evlilikte bu üç şey çok önemli saygı sevgi güven bunlara önem ver. Evleneceğiniz kişiye güveniyorsan ve onun sevgisine inanıyorsan korkma. Dediğim gibi Sevgi saygı güven olmalı aranızda karşılıklı:)
10 Yorumla
+1 yılBence asla kaygılarını ona anlatma. Bende yeni evlendim 5 ay oldu. İlk evliliğim. Dusunduğum zaman bende boşansam bende başka biriyle evlenmeye korkarım.
Ama bence ilk onda bakacağın şey sana sadık mi ve herkese karşı seni korur mu ailesine ezdirir mi?17 Yorumla- +1 yıl
Ben elhamdülillah çok mutluyum. Ama ailesi falan vesaire ayırmaya çalisiyorlar. Kendi ailemden de çok uzak bı sehirdeyim çok yanlizlik çekiyorum ama eşimle çok mutluyum.
- +1 yıl
Altınlarımı elimden alamadiklari için
- +1 yıl
Keşke anlasalar
Kavun değil ki koklayasin, tanisanda tanımaya biliyorsun. İyide olabilir kötü de olabilir. İnan artık hiç ölçüt kalmadı evlilikten sonraki hayatın ne olacağına, nasıl olacağına dair. Zor bir karar...
10 YorumlaÇoğunlukla parası olan ve yakışıklı tipi evi arabası olan erkekler böyle oluyor kaybetmek pek umrunda olmuyor daha kaba bı tabir bulurdum da gerek yok. Karakteri güzel iyi kalpli şefkatli birisini bulursun illa ki hem zaten aşkı arama asla. O sana gelecekse gelir
10 YorumlaDoğru kişiyi bulmadıkça korkmanız gayet doğaldır. Şayet bulduysanız gereksizdir. Tavsiyem korkularınıza doğrudan adım atmanızdır. Başka çözüm yolu yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk evliliğimden sonra düşünemez oldum evliliği. güvenemiyorum insanlara
21 Yorumla
Soran+1 yıl😥
+1 yılİlk evliliğinden neden ayrıldıysan ikincide o hataya düşmemek için iyi araştır iyi tart evleniceğin kişiyi
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki? 30 dan önce bence insan ilk evliliği bile yapmazken ne bu acele? mantıklı düşün bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsan hayatta aynı hatayı çok kez tekrar eder aynı şeyleri çok kez yapar ancak hepsi hata olmaz yani evlilikte böyledir çoğu kişi evlilik kumar gibi der kazanan veya kaybeden gibi hayat bu her zaman kazanmayız hep de kaybetmeyiz
10 Yorumlaİnsan birine güvenmek ister bir ömür ama mutlu olamaz ben olamadım birinci evlilikten çıkmadım mahkemesine sıçayım
10 YorumlaKafanda şüphe ve tereddütler varsa hiç ugraşma hayatına tek başına devam etmelisin benceYanlış evlilik yapmaktansa yalnız yaşamak daha saglıklı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenmeyerek jsjsjs evlılık ne oldugunu az cok gören ınsan ıkınci kez evlenmek şstemesi akıl tutulması gıbı gelıyor bana
10 YorumlaEvlilik büyük bir kumar. İyi de çıkabilir kötü de. Tek bildiğim filmlere pek inanmayın her şeyin sonu iyi bitmiyor
10 YorumlaEvlenme içinde şüphe varsa heleki çocuğunda varsa çok gereksiz
20 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulmak zor, Sütten ağzı yanan yoğurdu üfler misali, umarım ahengimizin uyduğu doğru kişelerle karşılaşırız!
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım.
Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hata 1 kere yapılır bi daha niye tekrarlıyorsun
10 YorumlaBen evlılıkten korkuyorum 😂 sen bıze tavsıye ver :)
10 YorumlaKorkma
Kulağını tıka çevreye
Eğer hayatındaki kişi adam gibi adam ise
Evlen10 Yorumla
+1 yılValla ben ikinciye evlendim ve farkettim ki bu da ilki gibi.. ilki sorumsuzsa, ikinci bencil. İlki duyarsızsa, ikinci sadece kendine duyarlı. Üçüncüye evlenen arkadaşlarım var, onlar da aynı şeyi söylüyor. Hepsi aynı b*kun laciverti işte.. muhtemelen onlarda bizim için aynı şeyi söylüyorlardır 😂 bence evlilik beş yılda bir yenilenen sözleşmeye bağlanmalı. Beş sene bitince taraflar ok se devam etmeli; herhangi bir taraf istemiyorsa otomatik sonlanmalı 😝
13 Yorumla- +1 yıl
Bu arada üç de çocuk var 🤩 birinciden bir tane. İkinci yanında hazır getirdi bi tane; seninkiyle benimki bizimkini dövsün diye de bi tane 👵
+1 yılBegendikten sonra sürekli görüş ve iyi tanı. güven duyarsan ilerle
10 Yorumla
+1 yılAklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak
10 Yorumla
+1 yılEvlendiğin insana güven duyuyorsan korkacak ne var ki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Baltayı taşa vurunca cesaret edemiyorum
Düğün üstü iş bozuldu 6 7 sene geçti hala korkuyorum11 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben hiç evlenmediğim halde korkuyorum ben ne yapayım :/
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda mısın yani illa biri olan zorunda mı, bunu düşün önce
10 Yorumla
+1 yılinsanlar illa evlenmek ya da evli olmak zorunda değil , hayatı yalnız da yaşayabilirsin
10 YorumlaBen birinciye korkuyorum sen iki diyorsun durmak yok yola devam ablacım yaparsın sen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi sığır çıktı diye hepsi öyle olacak değil tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorkulacak bir şey yok. Yanlış bir deneyim yasamissin sadece. Bir kere yediğin yemek kötü çıktı diye bir daha yemek yemeyi birakmazsin
10 YorumlaEvliliği gözünde büyütme iki insanın aynı evde yaşaması birbirlerine uyum sağlaması destek olması tanıştığın insanın sana saygısı varsa Kendine saygısı varsa evlilik ilerleyebilir ama saygısız anlayışsız insanla olmaz
10 YorumlaBirinci evliliğin kötü gitti ise ikincisi öyle olucak değil fakat bir kadının özellikle kendi ayakları üzerinde duramıyorum diyip evlenmesi saçma bu tarz duygular içerisindeysen bence ikinci evliliği yapma
10 YorumlaSen kendini iyi hissediyorsan eminsen bu yola çık yoksa karşındakini de uzersin böyle oluyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar iyi hissetsemde. Hep bir yanım korkuyor
Soran+1 yılAnladım. Biraz hassas bir nokta
- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İkinci defa evlenmekten korkuyorum. Bu korkumu nasıl yenebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler