Zengin koca istiyoruz ama aldatma ihtimalleri çok yüksek artık bunu istemekten korkuyorum şahsen en iyisi zengin olmasın yakışıklı fakir olsa aldatamaz zaten para için gelen k*şar çok babası yaşında adamların altına yatıyolar sırf para için Allah korusun öyle bişey yaşamak çok kötü aldatılmak istemem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Para için yapan çok kız gördüm maalesef. Zenginlik imkan sağladığı için tabiki ihtimal daha yüksek
Kesinlikle
Durum böyle maalesef
Para için babasının yaşındaki adamın altına yatan ile sadece para için evlenen arasında fark göremiyorum. Sadece biri önce davranmış o kadar
Zebinde evine ekmek almaya parası olmayanda aldatırır karekter meselesi
Nasıl ayırt edicez onu karakter meselesi ama zengin sonuçta parayla gözünü boyar kandırır o yüzden daha fazla diye düşünüyorum fakir aldatsa bile parayla kandiramazki
Zengin adam genelde vizyon sahibi biri olur küçük işlerle ugraşmaz 5 dk lık zevk için kendini bozmaz bence
Görüyoruz aldatanlarin çoğu zengin.
Peki tamam nadir de olsa, var, diyorum
Nadir değil çoğunluk.
Peki
Karaktere bağlı, çoğu erkek karaktersiz olduğu için aldatır fakiri bile aldatıyo bu nasıl bir şey se
Yani öylede şimdi malum para için geliyo kadınlar o yüzden zenginin daha fazla yani
Offff be herşeyi de kadınlara bağlama, erkek te akıl olsun kızla yatmasın oda
Biz neden bahsediyoruz kanka?
Kadınami bağlıyoruz sorum zengin erkeklerin aldatma ihtimali dahami yüksek M
Para için gelen k*şar çok demişsin
Doğru değilmi evli olduğunu bildiği halde babasi yaşında adamlarla yatan hemcinslerimiz var tek suçlu erkek değil ama sence bu ne kadar hoş?
Hoş değil ama o erkeklerde dünden hazır karaktersiz onlarda az değil
Öyle zaten öyle değil demiyorum bende kısaca zengin parasına güveniyor o yüzden yapma ihtimali bana fakirden yüksek geliyor işte
Ne bekliyordun ámk sadece sana sadık olup bütün servetlerini sana mı dökeceklerdi
Sende öylesin belliki karın olucak kişiye şimdiden geçmiş olsun yazık.
Hadi zırlama vasıfsız eleman
Kral sende o potansiyel yok yanlız kulağında 10 tlik kulaklık var
Zırayan kim belli oluyo rezil
Áptál evladı Hüseyin orjinal iPhone kablolo kulaklığı bu oradan çok bilmişlik taslama kodumun ámsáláğı
Kudurma kankam sakin ol yorum yaptım sadece
Ámsáláklık yapma olm burada vermez sana kimse burada hemcinsini savunman lazım senin amcılık zamanı değil
Senin gibi leş ağızlıyi kim napsin be şu konuşma üslubuna bak mahalle kabadayısı seni.
Terbiyesiz
Ya boş yapma gözünü sevim ya attıgın yorumdan nasıl Bi çapın oldugu belli de git yürü
Addgajshwkdh parası olanın köpeği olursun
Lan Hüseyin hayatın ámcılık yaparak geçecek moruk kadınların finosu gibi dolaş peşlerinde bakalım nereye kadar
😊😊Tamam
Hayır o değil de sen niye bu kadar kudurdun ben onu anlamadım
parasına guvenip bırakamaz beni ayagıyla aldatan cok
Haklısın valla
Zenginler aldatır da tecavüz de eder, çok örneğini duydum
Sanırım zenginlerin testis ve hormonları daha farklı oluyor hacım :) Libidoları fakirlerden daha yüksek demek ki. Hay ben bu sınıf farkının