Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık yoruldum. Ciddi bir ilişkim olsun, şu orada burada gördüğümüz kadınlar gibi bende sevileyim değer göreyim istiyorum. Evlenmek aile sahibi olmak istiyorum ama bir türlü karşıma o kişi çıkmıyor. Bugün instagramda gördüm adamın biri diyor ki, kadınlar artık flörtleşmeyi unuttular. Eskiden mendil atarmış kadınlar erkeği çekermiş kendine falan.. ya ben bi bakış atamıyorum daha. Ödüm kopuyor beğendiğim bi adama bunu fark ettirmekten. Adım hafife çıkar diye... ama bide bakıyorum ki başka kadınlar bir bakış atıp erkeği tav ediyor ve hiçte adları çıkmıyor. Sanırım aşırı güzel oldukları içindir.. ben bakkala cakkala gireyim hemen abla diye hitap alıyorum. Bakış benim neyime.. yani burada biz napabiliriz diyebilirsinizde şimdi. Haklısınız! Bilmiyorum yazdım öylesine kusura bakmayın 💜
estağfurullah kusur olmaz böyle şeylerde zaten insanlara yardım etmek tavsiye vermek için açılmış bir yer burası kafanızda olan soru işaretlerini sorup o soru işaretlerinizi gidermek için açılmış bir yer yani sizin gibi olan çok insan var gerçek aşkı bulmak isteyipte bulamayan yapacak bişey yok beklememiz lazım galiba bilmiyorum yani ama en iyisi sanırsam beklemek illa ki bir gün çıkar o doğru kişi karşımıza diye düşünüyorum ben sizde çok canınızı sıkmayın
Bir ilişki için acele etmek yerine, kendinizi tanıyın ve doğru kişiyi bulmak için sabırlı olun. İlişkilerdeki dinamikler değişiyor, ama bu durum herkes için geçerli değil. Kendinizi değiştirmek yerine, kendiniz olun ve doğru kişi sizinle olacaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşko sorun aura, dişillik, flörtleşmek değil. Çünkü ben böyleyim yani tüm bu özellikler mevcut ben de. Ama ilişkilerim teklif alıp yemek yemekten ileri gitmiyor. Evlilikten kader kötü anlayacağın. Nasibimizi beklemekten başka çare yok...
Bunun güzellikle bir alakası yok aslında şimdi birini beğeniyosak bunu bakışlarla belli ediyoruz beğendiğin birine bakmak hafiflik demek değildir o yüzden rahat ol bi şans ver
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani tavlamaya çalışayım mı? Yanlış anlaşılırım diye korkuyorum. Galiba karşıdakilerde benden korkuyor çünkü baya oturaklı bir tipim var
Tabi korkar yaklaşmaya genelde sevgilisi olanlar kendini karşı cinsten izole eder tavlamaya çalışmana gerek yok 2-3 kere bakışsanız zaten iletişime geçer o
O bakışmak bile nasıl beni geriyor bi bilsen.. bi kaç kere denedim yok adam bakınca öküze bağladım etrafa baktım falan. Bakışmanın hakkını verip bi sonuca baglayamadım
bukadar ksmana gerek yok tabikide ☺️ ufak tefek bakışmalardan zarar gelmez merak etme. hoşlandığını belli etmen lazım sonuçta biraz daha rahat olmaya bak.