Lütfen gören cevap versin çok ihtiyacım var lütfen yorumunuzu belirtin?

Arkadaşlar biriyle iki senedir birlikteydik beni kardeşimle dahi paylasamiyordu çok sevmeme rağmen defalarca ayrılıp barismistik ben erkek olarak hep ayrılığı başlatandim ama o hep yalvarıyordu bir defa ayağımın dibine çökerek yalvararak lütfen benden ayrilma demişti Şimdi ise sinirden kendimi tutamadım gözüne vurdum ve morardı çok pişmanım onu da çok seviyorum ama yanına yaklaşmaya çalışınca üniversitede herkesin içinde bağırdı tekme attı yanına yaklaştırmiyor geri döner mi Ha bir de vurma olayı tamamıyla kıskançlıktan yapıldı o da her zaman tekme tokat kafaya darbe vururdu kıskanınca güzel bir kız yanımızdan gecince olay karşılıklılı Üç gündür ayrıyız üç gün de hergun arıyor aileme bana herkese küfrediyor beni sevdiğini ama artık bittiğini söylüyor yalvarırım sizce ne yapmalıyım dönmezse ben kafayı yerim lütfen gören yardım etsin bu yazıyı

Daha iki dk önce konuştum yine çok sevdiğini çok özlediğini söyledi ama bitti dedi daha önce de çok ayrılıp barıştık ama bu defa çok farklı hissediyorum nedir ne olacak sizce?

Lütfen gören cevap versin çok ihtiyacım var lütfen yorumunuzu belirtin?