AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
bir Erkek Bunları Söylüyorsa, Sizi Sevmediğini Anlayabilirsiniz.
Ekstradan Beni Seviyor musun diye Sormanıza Gerek yok...
Hepsi aslinda... hic asik olmadim bide.. zor severim va..
Kendin çal kendin oyna gibi oldu feminemler :)
En son ikinci görüşmeden sonra "Adı Koyalım" dedi.
Dedim çok hızlı oldu daha "Isınamadım"
İş sıkıya gelirce "Korktun mu dedi"
Akışına bırakalım ve Adını koymayalım neresi sinir bozucu? Zamanla birbirimizi tanıyıp ilişkimizi daha sağlam temeller üzerine kuralımla aynı l*n bu cümleler!
Ben kadın milleti paragözdür demiyorum da dişi olan herşey diyorum. Acaba dişiler olmasa sadece erkekler olsa hala değiştokuş mu olurdu diye düşünmüyo değilim
Aynısının hatun olanını sorduğunuzda pm atın, cevaplıyım..
E. Aslında cinsiyet fark etmezin her kes parayı sever
Sitenin en aklı başında bayanı kendisidir bence.
Bu cumlelerin hepsini kizlardan duyuyoruz ama hayret soru basligi yanlis olmus :)
Adını koymayalım böyle takılalım nedir uyuz oluyorum *
E. Dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı. Bu tür erkeklerden uzak durulmalı.
Ay hepsi ya. Hepsi rahat sonucta. -_-
Kolay gelsin
yani tamamen tek taraflı bir anket olmuş bu yüzden bende kadınlar paragöz işaretledim öyle değil biliyorum ama erkekler sadece o şıklardaki gibimi genelleme yaptığınız için sacma geldi
Hem kızlar hem de erkekler için faydalı bir soru değil mi? Kimin ne istediğini ve kimin nerede hata yaptığını ortaya koymak adına...
Kim ne derse desin seni asla birakmam da benden olsun cogu erkekten duymadim ama cogu kiz ayni erkekten duyabilir bu sozu
ben hazır değilim diyorum. çünkü çoğu önüme gelen teklife böyle dedim. ben millete demekten sıkıldım onlar gelmekten sıkılmadı:)
Kadın milleti bizi sevin paramızı değil. Fakir olsak hiç değerimiz olmaz zengin olsak değerli sanılıp adımız konmaz.
Gunumuzde en cok kabak tadi veren cumle ' seni seviyorum ' dur :D cunku sevmek ve ask yoktur kisa sureli gecici ve uzun sureli gecici sevgi ve ask vardir :D
'kadın milleti paragözdür'.. sanki paşanın üç kuruş parasına muhtacız... ezik ve görgüsüzüm demiyor da..
Erkekller neden salaksiniz
Esitlik isstiyoruz
Bizi de anlayin
Turk erkekleri neden ayi
Akışına bırakalım.
Bkz. Zengin Kız Fakir Oğlan, Serpil.
Erkeklerden çok kadınlar yanıtlamış soruları ve para gözlü olduklarını kabul ediyorlar :D :D
Bunlardan tek birini söyleyen insan zaten bir nevi hepsini söylemiş oluyor. Kusura bakmayında bu cümlelerin hepsi saçmalık zaten.
İsine mi gelmedi
:) sadece gereksiz düşünceler. Her iki cins için geçerli
haklısın da malesef ınsanların hıcbıseye sabrı yok o yuzden sorunlar meydana gelıyo
Ben senle ciddi düşünüyorum daha önce hic hissetmedigim duygulari hissettim.
he canim he
Aska inanmıyorum diyenlerden nefret edıyorum nedense
Ben diğerlerinden farklıyım hahahah buna çok gülüyorum :D
Ben bildiğin erkeklerden değilim :pppp
@SSelale
Siz de diyonuz ole
Ben ençok erkeklerin * kelimesini söylemelerinin kabak tadı verdiğini düşünüyorum
uBu kizlara sorulan soru sanirim bunu kizlara sormak gerek :)
Erkeklerden de nefis cevaplar geliyor. Bir de erkeklerin özellikle görüşleri takip etmesinde fayda var :)
Nasıl anket cevapları bunlar ya hiçbirini kullanmadım bunların gerçekten senin sevgililerin baya enteresan adamlarmis bunları söylediklerine göre
Aynen oyle bende hic boyle seyler demedim ne dersek ortak bir yolunu bulur karar veririz.
erkekleri geneli öküz yaa açık net.. istisnalar kendini bilir bana sataşmasınlar !! satşanlar da öküz grubuna dahildir nokta.
Kendine o kadar guveniyorsan gizliden yazma da biraz sonra soracagin ben neden yalnızım yaa !!! sorusunda kim olduğunu bilelim.
ben yalnız değilim şükür Allah bana yetiyor ;) kendini yalnız hisseden ve erkek veya kız peşinde koşanlar düşünsün bunu ! @hugeboy benim için tek aşk var o da Allah aşkı !
Allah aşkıni daim etsin. Lakin genelleme yapman çok yanlış erkeklerin geneli öküz demek nasıl bir suursuzluktur anlayamadim. Eğer senin dediğin gibi olsaydı yüce Allah, haşa erkek cinsini yaratmazdi vede inek cinsini sende bir ökuzle ciflesirdin kadınlar ve 4 ayaklı öküzleröküzler Nasıl olurdu
yaa geneli valla öyle güzel kardeşim yaaa. valla etrafımdakilerin çoğu öyle sanal ortamdakilerin de öyle yani nereye baksam öyle. ama adam gibi adam yok mu var ama çoook az.. Allah evet erkeği yarattı kadını da yarattı. kadından kötü olanı yok mu çooooooooooooooooooooook var.. her iki cinsden de var ama bu insanlarla alakalı bişey. ama erkeklerde farklı bişey var. kolaya kaçıyorlar öküzlük yapmaya bayılıyorlar. kadınlar gibi ince düşünemiyorlar. yalan de? @hugeboy
İnce mi kadında ince düşünce ne arar Allah aşkına? Sizin bahsettiğiniz ince düşünce şu: bir tek tas yüzük bile almadın, doğum günümü unuttu bu çiçek bile almadı, hediye bile almadı kadın ruhundan hiç anlamiyir. bir aksam romantik bir yemeğe bile götürmedi vs vs vs. Senin incelik dediğin şey bu gerçek ise bambaska. Sana desem ki iki tane kadın şair say sayamassin erkek şair say desem yüzlerce. Sence o şiirler kabalık okuzluk le mi yazılmış
yaa bak incelik bu demek değil işte :D erkeklerin aklına bu geliyo anlyıor musun bizi anlayamıyorsunuz bile. ayrıca o şairler eveeeet.. onlar şiir yazmaya gelince en duygusal en yaratıcı insanlar ama gerçekte öyle değiller. bir şair vardı facebookta öyle şiirler yazıyrdu ki Allah dedim demek böyle erkekler de varmış. yani tam duygularımı yansıtıyordu mesaj attım konustum :D aynı yaa o da aynı :D o an anladım ben bırakıyorum erkeklerden incelik beklemeyi bizi anlamalrını beklemeyi :D ve ayrıca o şairlerin güzelşarkılar yazanların çoğu da aşk acısı çekenler zamanında kadın onu terketmiş ( kim bilir hangi salaklık yaptı hangi taraf bilemem ) o da işte içindei aşkı bir nevi böyle anlatıyor :D ayrıca şair değilde şarkı sözü yazan ve çokta güzel yazan kadınlar var. bu şarkı sözü şairlikle olmuyor.. içten gelen bişey bu. mesela ben beni anlasın diye eski sevgilime sayfalrca mesaj yazardım o iki satır yazardı :D defaalrca hatalarını affettim ama bir kere demedi bu kız neden üzülüyo :D @hugeboy
bu tek bende değil etrafımfa birçok arkadaşım böyle.. onların yapması gerekn şeyleri biz yapmamıza rağmen yine de yaranılmıyo kıymet bilinmiyo..@hugeboy
Senin incelik dediğin ne mesela? Yaşının 17 felan olduğunu anlayabiliyorum şu an . Ayrıca sen şiir okumamissin şiirden kastım o degildi. Senin incelik dediğin şeyi Biliyoruz ayrıca
İncelik tek tas. Demek değil kafam kadar tek tas demek ya da sidik yarısında geri bırakmayacak diğer hatunlari çatlatacak bir beş taş. Ulan maddiyati olan biseye değer veren bir varlık ne kadar ince olabilir ki? 7bin tl lik yüzük ister. Karşılığında kaskol alır ve kendinin çok ince olduğunu düşünür
yaşım 19 , 20 me yeni girdim.. 17 ne alaka anlamadım ama neyse... incelik ne mi bu duruma göre değişir bunu burada sana anlatamam. ben paragraflar dolusu yazsam da beni anlamak istemeyen kişi anlamıyor zaten. bunu yaşayarak öğrendim... çünkü karşındaki kişi seni anlamak için değil cevap vermek karşılık verme için dinliyo , işine geleni anlıyor diğerleri kulağında çıkıp gidiyor. şimdi ne desem sende tıpkı diğlerleri gibi anlamayacaksın ve gelip bana inceliketen kastınız ne biliyoruz biliyoruz deyip durma.. hep böyle derler zaten biz ne sitediğinizi biliyoruz derler ama bir kere bile tam anlamıyla bilemezler.. uğraşmazlar ki bilsinler. ayrıca uzatmanın anlamı yok be bunu yazarke tartışmak için yazmadım benim fikrim bu ve sonda belirttiğim gibi öküz gurubuna dahil hisseden kişi benimle sataşmaya girer dedim eğer kendini öyle hissetmiyorsan tartışmanın lüzumu yok. ama yok hissetmiyorum ama erkeklerin de günahını alıyorsun diyorsan tek sorum var sen erkeklerin avukatı mısın? @hugeboy
yaaa beyne ba arkadaşım yaa sen takmışsın tektaşa beş taşa on taşa :D demek eski kı arkadaşından çok çektin bu yüzden :D sen ne diyorsun yaa 3 yıllık ilişkim oldu parası yok diye telefonla arayamazdı da hep ben arardım :D maddiyatı düşünecek olsam 3 yıl beklemezdim dimi :D sizin beynininz ancak bu kadar. daha fazla tartışmayacam öküz degilsen üstüne alınmazsın ama öyleysen tartışmaya devam ben kaçtım..
@hugeboy
İncelik nedir diye sordum cevap yok? Benim en sevmediğim şey bu. Tv dizilerini izleyip etkilenip aynı şeyi beklemek. İncelik nedir sana soruyorum ben iddialıyım ince kadın görmedim. Çok sevgilim oldu onu da soylim
tv daki dizilere filmlere özenen kadınlar var evet ama ben öyle değilim aptalca onlar çünkü. hiçbiri gerçek olamaz !!! ve dediğim gibi anlatsam da anlama kapasiten yok dediklerinden belli... ayrıca bak bir sürü sevgilin olmuş ama neden hiçbiri güzel sonuçlanmadı düşün? öküz olduğun için olabilir mi ya da tam tersi öküzlerle birlikte olduğun içi de olabilir. hem bak görüyor musun anlaşamıyoruz.. çünkü karşımda anlamak için değil kendini haklı çıkarmak isteyen her sevgilim aynı diyen tektaşa takmış bir arkadaş var. ben yatıyorum hadi eyvallah. öküz olan gocunsun bana ne :D @hugeboy
Bence sen öküzün tekisin Ama öküz olduğun için bu durumunun farkında degilsin. İnce olduğunu söylüyorsun ama benim ne söylediğimi anlama kapasiten bile yok iken incelik ne arar sende zaten inceligin ne olduğunu soyleyemiyorsun, çünkü tanımını hiç düşünmedin ve bilmiyorsun. dediğim gibi daha çocuk olduğunu düşünüyorum. İncelik demişken. Ben onun ne olduğunu çok iyi biliyorum fakat insanların bunu görmesi için haketmesi gerekiyor. Bence sen bunu haketmedigin için gorememissin iyi geceler
evet evet sizin savunmanız ancak bu.. namaz kılıp geldim bu yüzden cevap yazamadım yoksa kaçtım sanma.. kimin öküz olup olmadığını zaman gösterecek zaten merak etme. defalarca sevgili değiştirip mutluluğu bulamayan sensin sen... öküz olmasan illa ki biriyle mutlu olurdun ayrılmazdın. bu kafayla gidersen be inceyim kadınlar öküz diye evde kalırsın.. hem öküz olmasan bu kadar gocunmazdın ;) :D :D hadi iyi geceler.
@hugeboy...
Yok yavrum o öyle değil senin gibi bir ergen istedi diye özel hayatımı ifşa edecek değilim ama hala sorduğum sorunun cevabını alabilmiş değilim incelik nedir? Kivirma söyle
"Türk kızlarının çoğu kezban"
Bu lafa sinir oluyorum.!
Ole ama :)))
Ne o etek az daha kısası yok muydu ac ac bıraz daha gibi gibi lafları daha cok
Bu soruda kabak tadi verdi gun dedigin 24 saattir sevgili tolga uyuma:)
Bence bir an olup bitmeli noktasi olmali yani uzattikca bilen bilir...
Uzamasın artık şu anket lütfen! Çok büyük bir genelleme yapılmış bu ankette ki şahsen ben bu laflardan hiç birini daha önce kendime söylettirmedim o yüzden kesin şunu artık.
Adını koymayalım en nefret ettikleri cümle bence. :)
bence burada bir şık eksik G şıkkı Tamam Hallederiz :)))
Ne kadar mutlu olsakta birbirimizi sevsekte biz olamayız, olmamalıyız!
Akışına bırakalım nedir ya , belli belirsiz bir ilişki bir suru kafa karisikliğı sonuc sacmalik
Herşeyi akışına bırakalım çünkü su akar yatagını bulur...
Kadinlara para yedirmeyi sevmeyen erkek. yani paragozdur diyen erkek
İsine mi geldi cicim siz yedirin para
Akışına bırakalım, Zamana bıraklım yahu bırakın Erkek adam Zamana mı bırakır...
''akışına bırakalım adını koymayalım hem ben aşka inanmıyorum'' hepsini aynı anda yazan kişilerde var
LA bir gün Eve bir kız attım
Ne bakıyon l*n
seni çok seviyorum
Delikanlıyız biz
Biz sevdik mi adam gibi severiz
Evlenmeye hazir olmadiğim için hep evlilik saçma geliyor diyorum, bana bile kabak tadi vermeye basladi :D ayrica selam bence kardes asdfhksjfj
Kadınların para yemek istediği doğrudur ama bu hepsi için geçerli değil. Herkesini aynı kefeye koymamak lazım.
akışına bırakalı, yok zamana ihtiyacım var gibi guven vermeyen cumleler...
mod olarak genel paylaşımlar yapmanı tafsiye ederim
paragozsunuz yuzde 90 o degil cirkin olanlariniza noluyo onu anlamiyorum
Seni üzmek istemem, gerçi bu cümle artık cinsiyet ayrımı yapmıyor
Kadın milleti paragözdür.
Söyleyenlerin %90 ı paragözdür.
Eet paragoz zoruna mi gitti
Akışına bırakalım, artık çok klişe olmaya başladı..
Evlilik cok sacma bir sey diyen adam bence agzina kurekle vurulmayi hakediyor.
Şiddet yok uşağum kbvvugugiuguguv
Tanışıyor muyuz @mösyömarul?
Köyde herkes birbirini tanır. burayı bir köy gibi düşün:) Ks Köyü uvugigigig8g
Kadın milleti paraya g. tünü verir diyor çoğu. Genelleme yapıyorlar.
Doru vermio mu
Hazr degilim çok saçma bir cümle ya madem hazr değilsin neden oyalyosun kızıgerizekalı :)
Ben cidden aşka inanmayan biriyim sizde inanmayın kandırıyorlar sizi gelmeyin bu oyunlara
günümüzün kadınlarıda kabak tadı vermeye başladı trip nedir ya :))
kadın milleti paragözün önde gidenidir bunu inkar eden değerini söylesin satın alayım
Amaç onemli Hanim amaçç :p
Ona gore söylenilen seyde değişir yani :p
akışına bırakalım
sen bırak akışına ben gidiyorum diyesi geliyor insanın
bnce paragozlerrr istedikleri kadar yırtsınlar kendilerini degilim diye ama oyleler aç bnlar
Adını koymayalım-Akışına bırakalım-Evlilik çok saçma bir şey
kadın milleti paragözdür bizim düşüncemiz böyle :))