Genel olarak çopu davranışınız irrite edici. Aptal olmaları beni sinir ediyo. Karşısındakini küçümsemeleri. Sanki kadınlar sadece çocuk dopurabilirmiş gibi. Sanki hiç bir işi yapamazmılız gibi. Sanki konuştuğumuz tek konu erkekler iş gibi. Beynin cinsiyeti yoktur. Karakterin de. Sanırım en çok cinsiyetçi olmaları sinir ediyo.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küfürleri söylemeye gerek yok zaten bir de analı bacılı ediyorlar ailevi değerleri katıp yani cinsiyetçi küfürler de dahil çoğu. Avrat, hatun, yavru da aşırı itici geliyor bana. Bir de hitap olarak kadın denmesi ilişki de irrite ediyor beni karı gibi daha terbiyelisi yani.
Öyle kalıplaşmış iticilikte kelimeler yok. Genel olarak argolu, küfürlü ya da egolu konuşmalar iter. Bir de bazı kelimeler var mesela yavrum, bacım, güzelim gibi nefret ettirir. Daha fazlası da vardır şimdilik aklıma gelenler böyle.
Napcan? Merhaba, onlar çok itici geliyor. Seni merak etmişim ki sormuşum napcan ne ya? Adam gibi cevap ver. Bir de kimi abazalar merhaba, selam falan diyor işte onlara bir çakmak lazım.
Sorun onlarda değil, ülkenin yetişme tarzı kadından çekingenlik veya kadına hayvanlık üzerine kurulu. öyle olunca da erkekler nasıl konuşucaklarını bilmiyorlar...