AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Karşındaki kişi başkası ile evlenir
çok ağır bir cevap olmadı mı sanki :))
Benim başıma geldi ondan bu cevabı verdim :))
acı olmuş
ama zaten şöyle bir gerçek var ki sen sevgini itiraf etsen bile o insan evlenirdi çünkü zamanında biri hayatına girmiş senden önce ve yol almışlar 😊
Hangimiz hangimizden önceydi bilmiyorum. O yüzden belki ben hislerimi soylesen kaybeden ben olmazdim
kendini suçlama gizli üye, her insan bugün yapacağı işi yarına erteler. Hislerini de erteler ve bir gün her şey için çok geç kaldığını anlar. Bunu yaşayan tek sen değilsin. Lisede de üniversitede böyle çok arkadaşım oldu inan ki bu durum bir tek senin başına gelmedi.
Öyle de bu insanın vicdanını hafifletmiyor
Bak pişman olabilirsin tabii bu normal ama daha fazla kendini üzmene gerek yok, bu bir şeyi değiştirmiyor.
Yok ya uzmuyorum hayırlısı böyleymiş
Her insan birine geç kalır ve bir daha kimse için acele etmez
peki sence aşk nedir?
Ben artık aşka inanmıyorum ya. İnsanlar eksik olmadığı duyguları o şekilde dolduruyor. Guven sıkıntısı yaşayan güvenecek insan arıyor. Sevgi görmemiş insanlar sevgi arıyor... Yani bir boşluğu doldurma arzusu aşk
Sanırım öyle ya insanlar kendinde eksik olan şeyi arıyor
Bu kadar güzel anlatılamazdı
Sevdiğim kişiyle gidip tanışsam belki ona olan hayranlığım, ilgim bitecek fakat ben uzaktan sevmeyi seçtim ve kafamda onu istediğim gibi canlandırdım. Söylemesem bile hislerimi anlamış zaten, nasıl davranacağını bilemiyor
Anladiysa bence direkt çık karşısına
iş yerinde karşılaşıyoruz zaten, donuk donuk bakıyor 😂
Niye ki😂
çünkü ben 1 seneden fazladır bu kızın en yakın arkadaşına aşıktım. O kızın azmine, güzelliğine vuruldum. Onunla da açık açık konuşamadım fakat aşırı belli ettim. O tam bir ikizler kadınıydı. Ne istediğini ne hissettiğini bilmiyordu. Belki de huyu hep böyleydi. Onunla bir türlü olmadı işte, buzlarını kıramadım.
Daha önceden sevgi görmemiş kalbi ben ne yaparsam yapayım değiştiremedim yani
Bende ikizler burcuyum ikizlere laf söyletmem🤣
ahhahaha
Belki de benim açık açık söylememi beklemiştir bilmiyorum ama fazla işkolikti ve hislerinde dengesizdi
yoksa ofiste inan bana çok çok güzel kızlar vardı fakat ben tek onu sevdim, gözlerim tek onu aradı
Vay be böyle seven erkekler var mı
Birkaç ay önce gözümün içine baka baka 2 erkekle flört etti ve mini giyinmişti. İşte o zaman bende hatlar koptu. Onu bıraktım yani onu sevmeyi bıraktım
Öyle olunca ben daha ağır ve hanım bulduğum kıza yöneldim. Fakat o kız neden bilmiyorum hislerime inanmıyor, sanırım eskisini sevdiğimi düşünüyor. Bana bu yüzden mesafe koyuyor ve benden uzak duruyor.
Bu kızı asla yara bandı olarak kullanmadım. Kullanmıyorum da fakat bir şeyler eksik ki karşı taraf onu sevdiğimi düşünmüyor
Böyle olması da kötü ama onu inandiracak kişi de sensin
İnandıramıyorum işte çünkü diğer konu 1 seneden uzun sürdü. Belki diğer kızı flörtöz olarak görmeseydim onu sevmeye devam edecektim. Ben daha kendimden emin değilim ki gerçekten kim doğru kişi, bu kalp kimin için atmalı bilmiyorum. Kendimi sıkışıp kalmış gibi hissediyorum.
sana aşkın tanımını bu yüzden yaptırdım. Dışarıdan bir gözle beni anlayacak en iyi kişi sensin ve yorum yapabilecek
Sen bence diğerini unutmak için öbürünü kullanıyor gibisin. Şimdi burada kullanmak kelimesi yanlış oldu da nasıl desem yani ilgini odagini başkasına çekmeye çalışıyorsun ama belki de ikiside yanlış kişi bunu göremiyorsun
Olabilir çünkü rüyamda onun işten ayrılacağını ve ağladığını görünce içim parçalanarak kalktım. Belki de ona olan hislerim bitmemiştir, kızgınlıkla saçma canım davranıyorumdur. İkisi de doğru kişi değil mi sence?
saçma sapan*
Sanırım benim durumumu en iyi anlayan ve en doğru yorum yapan sen oldun 🥹
Bana göre değil gibi
Şimdi o ilk kız ile zaten mutlu olamazsin çünkü ilişkiye ciddi bakan biri değil yani öyle anlattın diğeri de onun tam tersi olduğu için belki mutlu olurum diye ve acını hafifletirsin diye yaptığın bir seçim
evet bu sefer tam zıttı bir karaktere gittim
belki bu kızla ondan önce tanışsaydım direkt bunu sevecektim fakat ben önce Barbie ile tanıştım ve aradan ne kadar zaman geçerse geçsin hislerim bitmiyor.
Birine yönelmek yerine hislerim bitene kadar yalnız kalmak en doğrusu olacak sanırım. Öyle mi?
Bence sadece kendinle ilgilen. Kendine o kadar çok vakit ayır ki dikkatini hiç kimse dagitamasin ve kendini daha iyi taniyabil
Çok teşekkür ederim, iyi ki soruma geldin ve tanıştık 😊 dediğin gibi yapacağım.
Rica ederim ama sakın o içindeki boşluğa kapılıp gitme
Kapılıp gitmem, eğer istersen arkadaş olabiliriz yani adını paylaşır mısın? Ya da Mavisever1108 olarak beni ekler misin?
😊🙃
İstersen buradan konuşabiliriz
Bitik olur
ne gibi 😞
Mutsuz son öyle arkadan izlersin tabi izlemek nasip olursa. Evlenir gider belki uzaklara hepten göremezsin.