Sevgiliniz bir anda zengin olsa İnstagram da kızlarla beraber fotoğraf paylaşsa ne yaparsınız 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgiliniz bir anda zengin olsa İnstagram da kızlarla beraber fotoğraf paylaşsa ne yaparsınız 🤔
#Aşkİlişkileri
Sevgilim zengin olsa bile ayrılmam ben sevdiğim kadından ama kişiye göre değişir Korkular insanlar arasında farklılık gösterebilen duygusal tepkilerdir ve normal olarak kabul edilir. Ancak, bu tür bir korkunun ne kadar yaygın veya mantıklı olduğu konusunda genel bir yanıt vermek zordur. Korkular genellikle bireysel deneyimlere, ilişki geçmişine, özgüven seviyesine ve kişisel değerlere dayalıdır. Bir kişinin sevgilisinin zengin olması durumunda başka kişilere ilgi göstereceği korkusu, bazen güvensizlik veya özgüven eksikliği gibi duygusal faktörlerle ilişkilendirilebilir. Bu tür korkuları anlamak ve ele almak için iletişim, güven ve açık yaklaşım önemlidir. İlişkide güven inşa etmek ve karşılıklı olarak duyguları paylaşmak, bu tür korkuların üstesinden gelmede yardımcı olabilir.
2 soru birden var.
1. Ani zengin olmasından korkmam çünkü başka seçeneğimiz ya da paramız olmadığından değil, sevdiğimiz için duygusal birlikteliğimiz vardır. Başkasına gidecek olan orta maddi durumda da ztn rahat gider. Kadın/erkek.
2. Instaya eklemesine gerek yok. Başka kadınlarla şöyle bi pavyon u*ubesi pozu verse dahi ayrılırım. Basitliğe bak mide bulandırıcı 🤮 Bu seviyesizlikte kalitesizlikte biri sevgilim olamaz zatende. Parayi villaya doldursun içinde fb kadinlarla boğulsun. Benden ırak olsun yeter şu tipleme nedir ya
Öyle birini hayatımdan tamamen çıkarırım. Eski sevgilim olarak kalmaya devam eder. Kızlarla resim paylaşmak beni kaybetmek demek. Eğer çok istiyorsa paylaşsın ama ucunda beni kaybetmek var kendi bilir ne diyeyim kimseyi zorla hayatımda tutmuyorum. Ayrıca kızlarla haşır neşir olan bir erkeğin benim hayatımda hiçbir şekilde ne yeri var ne de yurdu.
Pavyon ve gösteriş meraklısı biri
benm sevgilim olamaz
gitsn kimle ne halt yerse yesn
Herkes kendine yakışanı yapar
Ayrıca tek bir kisiye ait olmayı beceremeyen insanlar özenilecek degl acınacak insanlardr
Cevap
3Cevap
Eski sevgilim olur kızlarla resim paylaşırsa. Zengin olursa hareketlerini gözlemlerim ilk hatasında da ayrılırım
O korksun beni kaybetmekten bir yanlışını görürsem basarım tekmeyi umrumda olmaz.
Ee boşuna dememişler kadın yoklukta, erkek varlık da belli eder kendini diye... uzak dururum napim
Giderse gitsin onunda adamlığı o kadarmış demek ki
şükür ki böyle korkulara kapılacak birisiyle değilim karşımda adam gibi birisi var.
eski sevgilim* sevgilimde dan bilzerian gibi olmasın bi zahmet
Gideceği varsa her türlü gider zaten. Kapıyı gösteririm.
Kızlarla fotosunu görsem ayrılırım. Parasına ihtiyacım yok zaten.
Yani bir anda zengin olursa bide hani sevgiliyiz yani tabi korkarım parası olan zengin olan benden daha iyi güzel kadınları bulabilir onlardan birini sevebilir veya beni aldatabilir hissine kapilabilirim.
Soruya cevap yazan kızlar hiç samimi değiller
Ne bekliyorsun köpek mı olalim giderse gitsin mk
@DEADLY_666 olan çok benden daha iyi biliyorsun
Sen bildiğin için mi böyle konuşuyorsun her kizi aynı sanmaniz gerçekten ezikce
@DEADLY_666 bildiğim için evet
Her kızı öyle sansaydım bütün kızlar öyle derdim olan çok demezdim
Düşünmek iyidir
Ne fark eder yazan kızları böyle dediği için samimi bulmuyorum diyen sensin
@DEADLY_666 bulmuyorum çünkü hepsi de ayrıl demiş
Samimi değiller
Adam olan para ile bozmaz zaten kendini.
Sanki fakirler çok sadık😃😃
hayır korkmam
Resme bak sence korkulur mı
Korkmam canım arada bir pamuk şekerde yesin dimi
Direk hayatımdan şutlarım
Bu şekilde fotoğraflar mı?
Güle güle 😃
Sevgilim olmaz artık
Eski sevgilim**
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?