Aşk İlişkileri Sevgilinizin geçmişte çok çapkın biri olduğunu öğrenseniz soğur musunuz? UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Düşünün her yerde herkese yazmış, yürümüş, sevgili ya da eş aramışSoğumaz mısınız? Güncellemeler+1 yıl Yav çapkın değil soru niye böyle değiştirdiniz Sevgilinizin geçmişte çok çapkın biri olduğunu öğrenseniz soğur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Soğumam önemli olan geçmişi değil şimdi olduğu kişi 0 0 Yorumla
Allfather Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben her ihtimale karşı yediğim haltları kendisine anlatmayı tercih ederim çünkü kendisi öğrenirse daha sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilir 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sonuçta geçmişte çapkın olmuş şu an sevgili olduklarına göre çapkınlık yapmıyorduk o huyu gitmiştir 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eeevet derim ki bu gereksiz insan evladıyla mıyım ben olamaz yok 0 0 Yorumla
Britney1903 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Geçmişte yapan yine yapar insan 7 sinde neyse 70 inde odur o yüzden %80 yine abazaliga devam eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an öyle yapıyorum. Uzun saçlı herkesle konuşuyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve memeleri olan🤣 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ararken ararken bulmuş işte, aramadan nasıl bulacak 😀😀😀 0 0 Yorumla
SoRuKRaliÇeSİ___ Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Geçmiş geçmişte kalır benim için ben benden öncesi ile ilgilenmem 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. soğumam ben uslandırırım onu 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Ne çapkın erkekler gördüm hepsi evlendi.. 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet güvenmem birdaha 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet soğurum. Çapkın insanlar itici geliyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Soğumam önemli olan geçmişi değil şimdi olduğu kişi
Ben her ihtimale karşı yediğim haltları kendisine anlatmayı tercih ederim çünkü kendisi öğrenirse daha sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilir
Sonuçta geçmişte çapkın olmuş şu an sevgili olduklarına göre çapkınlık yapmıyorduk o huyu gitmiştir
Eeevet derim ki bu gereksiz insan evladıyla mıyım ben olamaz yok
Geçmişte yapan yine yapar insan 7 sinde neyse 70 inde odur o yüzden %80 yine abazaliga devam eder
Şu an öyle yapıyorum. Uzun saçlı herkesle konuşuyorum
Ve memeleri olan🤣
Ararken ararken bulmuş işte, aramadan nasıl bulacak 😀😀😀
Geçmiş geçmişte kalır benim için ben benden öncesi ile ilgilenmem
soğumam
ben uslandırırım onu
Ne çapkın erkekler gördüm hepsi evlendi..
Şuanda öyle mi beni o alakadar eder
Evet güvenmem birdaha
yoo aferim capkinmis derdim :D
Evet soğurum. Çapkın insanlar itici geliyor.
Ne soğuması buz tutarım
Evet
Sogurum ben
soğurum net
Evet