Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben etmezdim yani dans etmeyi sevmiyorum ama kişisel bir karardır bazıları sever mesela sevgilinizle balkonda dans etmek oldukça romantik ve keyifli bir deneyim olabilir. Eğer hava güzel ise ve balkonunuz yeterince genişse, güzel bir müzik eşliğinde dans etmek sizi daha da yakınlaştırabilir. Ancak, komşuların rahatsız olmaması ve gizliliğinizi korumanız önemlidir. Ayrıca, güvenliği sağlamak için dikkatli olmalısınız; dans ederken yere dikkat etmek ve herhangi bir tehlikeli duruma karşı hazırlıklı olmak önemlidir. Unutmayın ki en önemlisi, hem sizin hem de partnerinizin eğlendiği ve rahatladığı bir anı yaratmaktır.
Merhaba,
Hayır hiç sevdiğim ile balkonda dans etmedim. Kısmet olmadı ama açık alanda müzik eşliğinde ve bende söyleyerek dans etmiştik. Dans etmeyi çok seviyorum. Hoplamayı zıplamayı seviyorum. Sıkı sıkı sarılıp, saatlerce dans edebilirim, etmek isterim..
Sadece dansta kalmasın, öpüşelim dans ederken, mucuk mucuk mucuk! 😅
Etrafımda çevireyim döndüreyim filan! 😅
Biz hayallerde yaşıyoruz kanki
Her türlü mutlu günler dilerim o zaman 😂
Tamam tamam 😅canın sağolsun 😅Gel buyur 😅çay var 😅her türlü yetiş banağ snsjd
Emekli maaşlarına zam yapıldıktan sonra babamla annem 😂
Anlık gelişirse evet ama neden illa balkon? 🤭
Cevap
7Cevap
Ben sevgilimle sokakta ebelemecilik oynuyorum balkon ne ki?😊
Bırak balkonu dans etmeyi bilmeyen ve sevmeyen biriyim işim olmaz :d
Evin içinde dans ederiz ya balkonda olmaz. Başkası görürse utanırım ben.
güzel aktivite bence çok fazla aşırıya kaçılmadığı sürece
Neden etmeyelim nerde ne zaman canımız isterse etmeliyiz bence
Sevdiğim yanımda olsa dans ederim
O kadar şova gerek yok
Herkes görür benim ört öf adetlerime göre değil
Hayır içeride dans ederim
Evet sonrada SX yaparım
@tersy Sübyancı olanlardan yardım almıyorum be tersi amca eleştiriyi bile kabul edemeyen ucuz insan ben mıyım bence hayır insanların arasını bozup böyle adam gibi geçiniyorsunuz ya 😂 yağmur sübyancı sevgiline söyle onun adamlığı senin gibi çocukları ayartmak senin insanlığın da insanları satmak @zzzmmmyyy
Etmem.
Ev dar mı geldi.
Hayır
Edilebilir
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?