Gördüğü bakımlı çoğu kızı beğeniyor çok sevgilisi oldu aynı anda çok kızla konuşuyor nişanlı ve hemde sevgilisi var severek nisanlanmasina rağmen sizce bu adam birini seçip ında tutuklu kalıp ondan sonra bu işleri bırakırmı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kusura bakma da perilere inanıyorsan buna da inanabilirsin!!!
😅 zaten böyle bişey olsun istemiyorum
Burnuma pis kokular geliyor valla😂😂
Bir anlatsam şok olursun
Anlat be merak ettim
Ben bir çocuğu sevdim o zaman 18 yaşındaydım ilk sevdiğim kişiydi onun ailesi zaten benim büyüyünce onunla evlenmemi istiyordu birgün ben bunların evinde aylarca kalmam gerekti o zamanlar ben hoşlanmaya başladım kendide hoşlandı umut verici davranışlarda bulundu hep ve hep birgün bana gelir umuduyla bekledim yaklaşık 3 yıl sevdim uzaktan ama o dönemler o bana karşı arada iyi arada çok kırıcı oluyordu onun için karar verdim kendimi zayıflattım ve onun bana tavrı değişti daha yakın olmak istedi bana yine bekledim bekledim gelmedi ve başka bir kız ile berarber oldu o kız kim biliyor musun kardeşim dediği adamın sevgilisiydi tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm hastalandım ve o kızdan ayrıldı bir kişi aracı olup bizim aramızı yapmak istedi oda tamam ben ona yazacağım dedi günlerce umutlarla bekledim ama 3 gün sonra kusura bakma ben başkasını seviyorum dedi ve sevgilisi olan kızla fotoğraf ve mesaj ekran görüntüsü attı dünyam başıma yıkıldı sabaha kadar ağladım gözlerim balon oldu ve vazgeçtim aradan kısa süre sonra nişanlandı ve benim hayal ettiğim herşeyi yaptılar o ve nişanlısı bunları görünce bir kez daha yıkıldım ve hastalandım dahada ve aradan 1 yıl geçti şu an nişanlısı onu sevmiyor istemiyor zaten oda başka bir kızla konuşuyor hem nişanlı hem sevgilisi var bende merak ettim acaab takıntılı olur mu bu kıza benim istediğim tek şey bana çok kırıcı hakaretler yaptı beni çok küçük düşürdü hor gördü o yüzden onun birgün gelip benim peşimden koşmasını istiyorum bu kadar belki yanlış bulacaksın ama o ve ailesi beni çok üzdü gözüme soka soka yaşadılar herşeyi hiçbirsey yapmadığım halde
Dostum gerçekten Şu an da hata sende. Neden hata sende olmuş bitmiş gitmiş bu adam * teki zaten sen hala peşinden koşsun istiyorsun ki sen üç güne ikna edilebikir bir yapıdasın. Yaprak dökümünü izlediysen orada sedef vardı sen ona dönmüşsün 😂😂 kafanı kullan az genclıgıne insanlıgına yazık. Saf olma unut gitsin ugrasma. Başka insanlar tanı sakın onlara kendini kullandırtma ama. Yazık etme yahu kendine dünyaya bir kez geldin iyi insanlar umrunda olsun kötüler değil be dostum
olmaz alışmış bir kere ilğiye egosu var