Konuştuğum çocuğun kedisi var kediden korkuyorum bunu ona ilişkinin başında söylemeli miyim?

O kadar uzun zaman sonra birisinden hoşlandım ki o da benden hoşlanıyor ama çocuğun kedisi var kedisine çok bağlı tek problem ben kedilerden aşırı korkuyorum buluşmaya gideceğimiz gün kedisinin veteriner randevusu varmış ben seni arabayla almaya geleceğim dedi ama içimdeki korku ya kedisini de getirirse diye... hayatım boyunca kedisi olanların evine bile gitmedim davet edildigim halde kedilerden gerçekten çok korkuyorum küçüklükten kalma travma galba ve kimsede kediyi sevmeme yardımcı olmadığı için o travma giderek büyüdü içimde şimdi sırf bu çocuk için ve kendim için tabiki YouTube'dan kedi fobisi nasıl yenilir diye video izliyorum galba benim de sınavım simdi başladı diyorum ki buluştuğumuzda söylemeli miyim benden soğur mu acaba yoksa bu korkuyu yenmek için yardım eder mi yoksa masadan kalkıp gider mi çünkü çocuk yaşım da geldi artık evlenmek istiyorum diyor ama elim kolum bağlı korkuyorum napicam

Konuştuğum çocuğun kedisi var kediden korkuyorum bunu ona ilişkinin başında söylemeli miyim?