- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan tanıdığım birisini anneme değiştirmem.
Ana kuzusu dediğiniz tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama
Annesine saygı göstermeyen annesini sevmeyen
Kimseye saygı göstermez kimseyi sevmez.
Annesinin sözlerini dinleyip senin hayatını ona göre yönlendiriyorsa o başka tabiki
Bu sınır zorlamaya girer ki bu olağan dışı
Olmaması gereken bir durumdur
Ben diyelim evlendim
Evimin içindeki her şey beni ilgilendirir
Anneme anlatmazsam sorun olmaz
Ki annemde hayatta öyle şeylere karışmaz hiç bir çoçuğunun ev içi işlerine müdahale etmez
Ablam olsun abim olsun anlatır
Annem şöyle der siz bilirsiniz nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın
Ben sizin ev işlerinize karışıp hakkınıza giremem ve kendimi kötü duruma düşüremem
Kendi kararınızı yanlışta olsa doğruda olsa kararınızı kendiniz verin.
Net00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinizin ailesiyle olan ilişkisini, özellikle de annenin rolünü nasıl gördüğünü gözlemleyin. Eğer sürekli olarak annenin onayını almayı ön planda tutuyor veya onun görüşlerini kendi kararlarına etkileyici bir şekilde dahil ediyorsa, bu bir işaret olabilir.
Ayrıca, anneyle sık sık tartışmalar yaşaması veya anneyle ilgili konuları ilişkinizle fazla ilişkilendirmesi de bir belirti olabilir. Sevgilinizin bağımsızlık ve kendi hayatını oluşturma konusundaki yaklaşımı, bu bağlamda önemli bir rol oynar.
Kendinizi ve ilişkinizi korumak adına, açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir. Bu tür konuları partnerinizle konuşmak, hem kendi endişelerinizi hem de onun bu konuda nasıl hissettiğini anlamanızı sağlar. Bu şekilde, ilişkinizin her iki taraf için de sağlıklı ve dengeli olmasını destekleyebilirsiniz.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, hemen hemen her konuda ailesini dinliyorsa ve hiçbir şekilde kendi karar alamıyorsa yani kendinin sorumluluk alması konularda hiçbir şekilde kendi inisiyatif alamıyorsa o şekilde anlayabilirsiniz zamanla.
00 Yorumla
Anası ile ilgili konuşurken anlarsın
Anasına laf ettirmemesindn değil aşırı üstüne düşmesinden anlarsın.
He bu arada anası bacısı kardeşi ablası olan erkekse onlara iyi davranmayan biri ile evlenmeyin doğuran kadının kiymetini bilmeyen sizin hayatta bilmez. Vereninli tatlı olur derler ama anasına karşı saygısını koruyanla evlenin üstüne düşüp ölüp bitenle de değil saygısız olup hayırsız olanla da değil00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten zor bir durum olabilir. Sevgilinin anne kuzusu olup olmadığını anlayabilmek için birkaç ipucuna dikkat edebilirsin. Mesela sürekli annesinin onayını mı arıyor? Her konuda ona mı danışıyor? Onun fikrini almadan karar vermekte zorlanıyor mu? Eğer evet diyorsan, bir anne kuzusu olabilir🤷♀️.
Tabii ki, bunun kötü bir şey olmadığını da unutmamak lazım. Annesine bağlı bir kişi, ailesine değer veren bir kişidir. Ama kendi ayakları üzerinde durmasını da bilmeli değil mi? Biraz gözlemle, zamanla neler olup bittiğini daha net anlayabilirsin🌟.
Ve unutma, "anne kuzusu" derken, kendinize uygun ve sağlıklı bir denge bulabileceğinizi umuyorum. Sonuçta ileride belki de kayınvalidenle mükemmel bir dost olabilirsin 🤭.
“Aşkta mükemmellik yoktur, birlikte mükemmel olmak vardır” annesi. 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Arabaya binerken ön koltuğa annen mi ben mi oturmalıyım diye sor anlarsın 😂 Şaka bir yana annesinden çok bahseder annesi dünyasının merkeziymiş gibi konuşur haksız da olsa ona laf ettirmez vs Anneye değer verilmeli ama aşırısı onun hala büyüyememiş çocuk kaldığını gösterir
24 Yorumla- +1 yıl
yo ne alaka çocuk kaldığını falan göstermez her yaşta çok değer verilmeli
1 yılaldığı kararların çoğunda annesinin ya da ailesinin etkisi vardır böyle insanların.. Genelde öz güvensiz olurlar.. Yalnız başına herhangi bir sorumluluk alamazlar.. Hep birilerine bağlı, bağımlı yaşarlar.. akla mantığa uygun olsa da olmasa da dışarıdan gelen fikirlerden çok çabuk etkilenirler..
00 Yorumla
+1 yılHocam bir hanım Efendi'nin de dediği gibi haksız olsa anneni mi benimi savunursunuz diye sorun yemek yapmayı biliyor mu kendine yetiyor mu belirli şeyleri yapabiliyor mu vs bunları iyi sorun öğrenin ana kuzusu veya kendi işini yemeğini göremeyen çocuk kalmış bir bireydir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem de annem diye ortalıkta geziniyorsa anlarsın işte.
01 Yorumla
+1 yılAranızdaki olumlu veya olumsuz olan şeyleri annesine anlatıyorsa her seferinde henüz bir birey olarak ailesinden kopamamış demektir ki evlilik düşünüyorsanız o insanla değilde annesiyle evlenirsiniz... geçmiş olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle insanlar kendilerini belli ederler aslında. Her defasında önceliği annesine mi veriyor her iki lafından biri annesi ile mi ilgili gibi gibi örnekleri çoğaltmak mümkün.
00 YorumlaBeni solucan olsam da sever misin diye sor eğer cevabı evet olursa değildir ama cevap isterdim ama annem izin vermez derse bir sorun vardır 😂😂😂
00 YorumlaAnnesiyle bir konuda tartışırsanız nasıl davranacağını sor 🤷♂️ben annemi tutarim derse sıkıntı ben hanımcıyım derse daha büyük sıkıntı! sana doğru soruları sorarak cvp vermek istemeli 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılsizin yaşınızda öyle anakuzusu olmayacakta ne olacak ahahaha anakuzusu olup olmadığını kendi yemeğini kendi hazırlayabiliyor mu kısmından anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılAnnesini herşeye dahil ediyorsa ana kuzusudur zaten. biyi bak sen ona annesiz bir şey yapmıyorsa bilki ana kuzusudur.
10 Yorumla
+1 yılAnnesinin lafını iki etmiyorsa, terslemiyorsa ve alacağı kararları annesinin isteğine göre şekilleniyorsa ana kuzusudur.
00 Yorumla
+1 yılÇevresindeki insanlara hal ve hareketlerinden annesi ile konuşuyorken nasıl davranıyor ona göre
00 Yorumla
+1 yılherşeyi annesine sorar peşinden ayrılamaz ondan izin alır her şey için onun için tanrı niteliğindedir
00 YorumlaAna kuzusu olması senin için neden bir korku anlayamadım ama bu iyi bir şey bana kalırsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkeğini hiçbir ırka değişmem ama Türk erkeği ise bu ihtimal çok çok yüksek emin ol. Ne kadar iyi rol yaptığını ancak imzadan sonra anlar çoğu kadın ve yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli annesinden söz ediyorsa, durduk yere seni annesi ile kıyaslıyorsa ana kuzusu net. Annesi ile devamlı gezen, vakit geçiren erkek annesine düşkün olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılYabancı koca bul bu ülkenin erkekleri beş kuruş etmez
00 Yorumla
+1 yılher dışarı çıktığınızda annesi arıyorsa bi sıkıntı vardır
00 Yorumla3 gün tatile çıkar annesiyle kaç kere konuştuğuna bak anlarsın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili iken anlarsın zaten. Annesi yüzünden sana tavır alıyo mu, kavga çıkarıyo mu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğduğundan beri anasının yanında olan çocuğun annesi olan muhabbetini kafaya takmışsın. Birde sevgili ayağına yapıyorsun bu muhabbeti çok saçma. Hiç-bir vasfın yok senin elleme çocuğu
00 Yorumla
+1 yılAnasını sevmeyenin seni sevebileceğini düşündüren nedir siz kızlara çok merak ediyorum 😁
00 YorumlaSürekli annesinden bahsediyorsa, onun fikirlerine sizinkilerden daha fazla önem veriyorsa ya da onunla ilgili olumsuz bir şeyden bahsettiğinizde savunmaya geçiyorsa, eğer annesiyle vakit geçirmeye sizden daha çok ilgi duyuyorsa, bu her şeyi anlatır
04 Yorumla
Soran+1 yılBana seni annemin yerine koyduğum zamanlar bile oldu demişti kötü bişey mi iyi bişey mi
Soran+1 yılYani annemden fazla sevgi görmedim diyodu annesi öpünce falan çok büyük bişeymiş gibi tepki veriyo
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. ortam ve arkadaş kuzusu olanlardan çok daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılAnnesi telefonla aradığnda konuşma şekline bak, zaman zaman karşı çıkabiliyor mu uygun bir dille, kırmadan tavrını koyabiliyor mu söylediklerine bunu anlamaya çalış. Ana kuzuları genelde her şeye tamam annecim diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeğin İlerde sana nasıl davranacağını bilmek istiyorsan annesine ve kız kardeşine nasıl davrandığına dikkat et..
00 Yorumla
+1 yılbasit bir soru sor. annenin haklı benim haksız olduğum bir konuda nasıl davranırsın. bunu sor ve cevabını değerlendir hatta buraya yaz yorum yapalım
18 Yorumla- +1 yıl
Peki buna nasıl bir cevap gelmesini beklersin istersin daha doğrusu
- +1 yıl
eğer aynı ortamdaysak şu an kimin haklı olduğunun bir önemi yok birbirimizi kırıp incitmeye gerek yok vs deyip annesiyle yalnız benimle yalnız konuşmasını isterim. bana hatamı uygun bir dille açıklamasını ve hatamda ısrarcı olmamamı daha dikkatli olmamı söylemesini isterim. aynı şekilde eğer annesi de haksızsa ona da böyle davransın. annesiyle de konuşurken anne eminim ki seni kırmak veya üzmek istemedi ben onunla özel olarak konuşacağım birbiriniz anlamaya çalışın filan desin. yani arabulucu olak zor değil@13_Gölgє_16
- +1 yıl
Dediğin şekilde güzel bir yaklaşım
- +1 yıl
Hem ara bulucu hemde haksız olduğu durum da haksız diyebilecek hocam gerekirse belirli konularda da babaya kırmadan haksız olduğunu belirtmek şart ana kuzuluğu veya ezikliye gerek yok
- +1 yıl
@GereksizBilgi80 tamam işte bende bunu diyorum zaten arabulucu olmak genel manalıdır. Önemli olan iki tarafı da kırmamak
- +1 yıl
Sıkıntı şu iki cinsiyette de sorun bu aile kuzusu olan olayı kız için yaaaa ımmmm diyip tatlılık üstü yapmaya çalışmalarıda hoş değil savunmayı ailesini vs derin konular 🙂
- +1 yıl
@GereksizBilgi80 ilişkide cinsiyet ayrımı diye bi şey olmaz davranış konusunda. Kız da aynı şeyi yapabilmeli ara bulabilmeli ailesi ve sevgilisi (eşi) arasında
- +1 yıl
İşte öylesi de denk gelmiyor hocam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElin oğlunu alıp paylaşamıyorum kimseyle nedir sen de bir tuhafsın
10 Yorumla
+1 yılinsiyatif alması gereken zor bir durum ile karşı karşıya bırakmalısın. mesela gecenin bir vakti yalandan karnının çok ağrıdığını söyle, çıkıp gelecek mi yoksa ilaç iç diye geçiştirecek mi?
00 YorumlaYa tamam anneni tabi ki seversin de yuva kuracağın kadını daha ön planda tutmalı bence anne kuzusu çok var ve bu gerçekten itici
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle arasındaki ilişkiyi sor ilerde inşallah olmaz ama annenle aramızda aorun olursa ne yaparsın diye sor bakalım
00 Yorumla
+1 yılAnnesine laf ettirmiyorsa annesinin dediklerini sana dikte ediyorsa
11 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak bu işte. Yazmama gerek kalmadı 👍🏻
+1 yılYa ana kuzusu olsa ne olacak. Daha tatlı olur onlar. Annesinden koparmak mı istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılValla ben hem anama hem sevdiğim kıza değer veririm ne anamdan vazgeçerim nede sevdiğim kızdan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAna kuzusu olan erkekten zarar gelmez
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilesinden bahset annesinden konu aç anlarsın
00 Yorumla Bak bakalım sütten kesilmiş mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuğun burcu grubu burçlarından biriyse yüzde 90 ana kuzusu bi erkektir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine hayır demiyorsa..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ana kuzusu olmasin karı kuzusu olsun dimi
00 Yorumla
+1 yılAnnesi siz ve onun olduğu ortamlar yaratarak.
00 Yorumla
+1 yılNiye korkuyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılAnnesine laf at gelen cevaba bak 😀
00 YorumlaZaten savaş çıkacak ne yoruyon kafayı?
00 Yorumla
+1 yılsevgilin kuzu olursa sende keçi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnesinin kuzusu olmasın senin kuzun olsun dimi
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır da evlendikden sonra da annesine bağımlı olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak sana şöyle söyliyim annesini seven annesiyle sık sık vakit geçiren onu çok seven biri anne kuzusu olmuş olmuyor bu aklında bulunsun erkek adam hem annesini de çok sever hem eşini de çok sever ama asla ikisine gösterdiği sevgiyi ikilem de bırakmaz "acaba annesini mi daha çom seviyor beni mi?" Gibi bir soru sordurmaz
Soran+1 yılEskiden böyle hiss etmiyodum yani öyle hiss etdirmiyodu şu an askerde ve benim aklıma takıldı bu
Cevap sahibi+1 yılAskerdeyken niye böyle his oluştu ki ne yaptı tam olarak
Soran+1 yılAslında pek bişey olmadı 2,3 kere beni aradı 1 kere annesini aradı ben de paylaşamıyorum asla ondan beri takıldı aklıma
Cevap sahibi+1 yılO zaman bence bir sıkıntı yok relax olmalısın
Soran+1 yılPeki seni annemin yerine koyduğum zamanlar bile oldu demişti ve annemden fazla sevgi görmedim diyodu
Soran+1 yılBu iyi mi kötü mü
Cevap sahibi+1 yılOnun için kötü senin için bi avantaj. Anne sevgisi eksik olan birinin hayatının temeline, en derinine inince sıkıntı yaşadığını görürsün. Onun için bir problem ama senin sevgin onu iyileştireceği için bir avantaj. Kullanmak sana kalmış.
Soran+1 yılZaten senden öte ikinci bi insan yok diyo bana
Cevap sahibi+1 yılSana bağlı olması güzel
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonuştur işte annesi ile ilgili
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep annesini tutuyorsa anlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaatte bir annesiyle konuşuyorsa anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen mi ben mi diye sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİllaki farkedersin ya
00 YorumlaBellı eder kendısını
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl söyleye bilirmisin
Soran+1 yılAnnemden fazla sevgi görmedim ben diyodu
+1 yılKendisi sanki babasindan dogmus tirrek
00 YorumlaSana mı kuzu olsun ne istiyorsun?
00 YorumlaAnlarsin ilerde tanimaya caliş
00 Yorumla
+1 yılAna kuzusu 😂🤣
00 YorumlaOlsun ne var bunda
00 YorumlaEvet bizimki öyle ama yapicak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılAna kuzusu olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılKendisini belli eder
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat