Merhaba biz 3 yıllık evliyiz 2 yaşında ve 4 aylık kız evladımız var. Eşimle çok tartışmaya başladık ne kadar kendi kusurlarını görmese de onun da bana çok haksızlık ettiği yanlar var. Ne zaman tartışssk o çekip gidiyordu annesine. Bu sefer de ben gittim babamın evine. Beni 1 hafta sonra almaya babamın zoruyla gelmiş ve beni isteöedğini söylemesine rağmen babam ve kayınpederim barışın diye ısrar etmiş. ( haberim yoktu?)
Eve geldik bana hep seni istemiyorum niye geldin diyip durdu her zaman boşanmak isteyip hiç dava açmazdı bu sefer boşanalım dedi bende kabul ettim ama ne dava açıyor ne yatakları ayırıyor. Ara ara bana sarılıyor benimle sohbet etmeye çakşıyor hatta ilişkiye bile giriyor boşanma lafını ağzına almıyor? Sebebi nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Valla çok saçma yaptiklari belki başka biriyle konuşuyor onla arasi acildi ve tekrardan sana yaklaşiyor bir erkek istemiyorum dedikten sonra gerçekten istemiyordur bence. Üstelik 2 tane çocuğunuz var ve 1 hafta yoktun insan bir özler. Eğer sen ayrilmak istemiyorsan ozmana adam et onu çocuklardan onu unutma boş birakma derim belki çok ilgi cinsel iliki ister bilemezsin
Aslında çocuklar var diye onu hiç ilgisiz bırakmadım
Şimdi ister istemez çocuk olunca daha çok kavga oluyor stress oluyor yani erkekler hemen bıkıyor işte kendine bak seksi şeyler al giyin evde kuaföre git istediği renge boyat ya da sana yakişan başka bir renk cilveli ol çok bir kaç gün çok ilgi göster öv onu sıkma çok gözün de üzerinde olsun yani erkek karısından uzaklaşirsa başka biri olur bunu unutma ve firsat verme sonuçta 2 tane çocuğunuz var
İsterse bunun için soğusun. Eşim öyle kuaföre git falan diyen birisi hiç olmadı. Eğer ben çok yoruluyorum diye soğuyorsa zaten soğusun benim evim tertemiz iki bebeğim hep temiz hep karınları tok eşimin kıyafetleri hergün yıkanıyor yemek hergün pişiyor. Hergün uykusuz yorgun olan da ben. O eve geldiğnde ben bebeklerimi uyutmuş hazırlanmış onu bekliyor olurum. Ama o istemiyor beni her kavgamızda annesine giden oydu bir kere ben gittim diye daha kabul etmiyor beni. Hergün boşanalım diyor ben hep hayır olmaz dedim ama geçen gün bende tamam boşanalım dedim ondan sonra işe gitti eve geldi hiç boşanma konusunu açmadı bana sarıldı öptü. Dün de öyle yine sarıldı öptü anlamıyorum napmaya çalıştığını.
Oturup bi konuştunuzmu? Belki sende kabul edince korktu birden gerçekten boşancaksiniz diye.. ama seni istemeyip boşalim deyip birden böyle olmasi garip kaynananla sorun var mı senin? Yani ben çocuklar pis sen pissin demiyorum kız yani değişiklik yap kendinde diyorum başka türlü şaşirsin hami yenilik olmuş givi başka biriyle flörtleşiyprmuş gibi cinsel yolla etkilersin ztn erkek milleti sonuçta. Ama bence omunda yardım etmesi lazim bana çok garip geldi durum bence kudurmuş bu yani çocuklar uyanik olsun ne olmuş o geldiğinde bir kaç gün yıkanmasın camaşirlari yardım iste bak bakalım daha kıymetli olursun valla
Kocanın telefonunu kontrol et derim
Bugün daha iyi mesela bana karşı
Valla baktım seni istemiyor boşan gitsin sanki kadinlarin duygusu yok sanki biftek adam o ondan sonra neden aldattı oluyor vallahi ya adam dediğin kadınına ilgisini gösterecek o ne öyle seni istemiyorum demek
Sen genede gözünden ayırma kontrol et gizliden çok unutuyormuş gibi yapma ilgisini çeker
Bence boşanmak tam vazgeçti çünkü bana eskisi gibi gğzel davranmays başladı temizlik yapmama bile yardım etti bugün gelip sarılıyor falan aşkım hayatım diyor
E konuşmayı denedinmi neden öyle olmuştu diye istemiyorum neden demiş sorsaydın
Biz kavga edince babamın evine gtim ya bence ondan