Eşimin boynunda morluk gördüm. Önceden aldatma eğilimi olduğu için sormadım telefonuna bakmak da istemedim sizce aldatılıyor muyum bunu nasıl anlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmaalesef Canım aldatıyorsun ama sebebini eşinde değil biraz kendinde ara
Mesela arı baldan kaçar mı? ( kaçmaz)
Kaçıyorsa vardır bir sebebi;)12 Yorumla- +1 yıl
Sen her gün makarna yer misin Canım tabiki yemezsin arada git başka tadları'da dene benden sana tavsiye
En İyi Cevaplar
+1 yılnasl bir morluk? gercekten opusme kaynakli gibi duruyorsa evet aldatiliyorsun. soyle yap mesela, bi krem falan gotur askim boynun kizarmis alerji falan mi oldu acaba de, alakasiz bi krem olabilir arko krem falan erkekler ne anlicak. bakalim sana ne cevap verecek bu durumda
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatılıyorsun evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence aldatılıyorsunn. Üstüne git olayın ve araştır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanks zaten gördüğün şey anlaman için yeterince açık bir şey bundan anlamadıysan gözünün önünde aldatsa da anlamazsın
213 Yorumla
Soran+1 yılBen kafamda kurgulamayı çok seven biriyim bunu kendim de biliyorum acaba kurguluyor muyum diye düşündüm ama beni baya iyi aydinlattin kanks
- +1 yıl
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı?
Soran+1 yılKonuşmaya çok ihtiyacım var ama konuşacak mecalim yok her şey çok zor geliyor bide bebeğim var bilmiyorum
- +1 yıl
Çocuk varsa sıkıntı oluyor ya ailenin destek olması olması gerekiyor sana vaktin varsa ekle
Soran+1 yılAilem destek ama babam duyarsa büyük sıkıntı yani çünkü ben 18 yaşında evlendim küçük evlendim kendim çok istedim herkesi karşıma aldım keşke almasaydım
- +1 yıl
İnsanlar hata yapabilirler önemli olan hata yapmak değil yaptığın hatadan dönmek diye düşünüyorum ben
Soran+1 yılİşte ben yaptığı hatadan döndüğünü sanmıyorum
- +1 yıl
Onun yaptığı şeyi hata deyip geçmiyorum ben senin yanlış tercihin için hata diyorum ekler misin beni yorumda konuşmak zor oluyor
- +1 yıl
Sizede geçmiş olsun üzüldüm adınıza
Bunu ogrenmek icin telefonunu kontrol et ama gece uyuduktan sonra yap bence rahat kafayla bakarsın onun haricinde takip uygulamasi da yukleyebilirsin haberi olmsadan tabii :) Bir erkegin bos yere boynu morarmazz belliki birsey olmuss
10 Yorumla
+1 yılHemen on yargili olma morluk neden olmus sorsaydin kucuk ihtimalde olsa baska seyden olabilir belki sen yaptin unuttun olamaz mi
015 Yorumla
Soran+1 yılLohusayım kank nasıl yapım
- +1 yıl
Himm anladim ben sadece ufak bir ihtimal dedim de lahusasin ve bu biraz daha aldattigina isaret gibi ve sen bu durumdayken aldatiyorsa ki aldatmanin durumu. olmaz zaten de daha onceleride yapti diyosun ki yapmıştır
Soran+1 yılYaptıysa kendine yaptı canım
- +1 yıl
Kendine yapiyor zaten de sen burada zarar görüyorsun kendi zevkine bakiyorbsen evde kivraniyorsun kucuk bebeginle
Soran+1 yılOrası ayrı bı konu ama yaptı diye de acı çekip kivranacak değilim intikam alınır onun yaptığı hata ile değil tabiki başka türlü
- +1 yıl
Tabiki yapti diye sen kendini paralamana gerek yok herseyin usulü var gerekirse intikam al hak ediyor çünkü nasil alirsin onu sen bilirsin o ayrı evde sana ilgisi nasil
Soran+1 yılİyi gayet iyi hemde
- +1 yıl
Yani orasida ayri birsey karda yururum ama izimi belli etmem demiyo tabiki sadece sanada iyi davranip aman ses cikartmasin misali diye düşünüyorum senin ona karsi hislerin nasil artik
Soran+1 yılKendini akıllı sanıyor sadece o kadar ama aklı olsa onu o şekilde unutup gelmez
- +1 yıl
Evet haklısın artik bence oda okadar dikkat etmiyo galiba nasil olsa seni saf görüyor degilsin tabi o ayri nasil olsa birsey anlamiyor anlasa tepki verir misali
Soran+1 yılSafım safım bende saflık var
- +1 yıl
Saflik degil sadece ugrasmak istemiyorsun saf olsan anlamazdin bile azmis kudurmustan beter diyelim ogrendin birakip gidiceksin yalvarip yakarscak seni ikna edecek ve bir zaman sonra yine yapicak sen sadece ugrasmadan birgun nasıl olsa patlak verecek ve o zaman gerekeni yaparim diye bekliyorsun ya da belki ayni onun yaptiginla sende ona karsi intikam alacaksin
Soran+1 yılYok bı kere yaşanmış olduğundan gidersem bidaha dönmem yani
- +1 yıl
Öyle olması gerekir zaten Şu an emin degilsin sadece varsayim
+1 yılEvet aldatiliyorsun biriyle bogusmus ama bu erkekmi kadinmi Allah bilir kendi kendine orada morluk olmaz ondan emin olda
10 YorumlaMorluk emilme gibi mi? Bence fark ettiğin andan sonra sakın şüpheyle yaklaşma, delil toplama yoluna git. Eğer aldatıyor ve kanıtlarsan süründürürsün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani bu bir işaret ama kesin aldatıyor diyemeyiz. Sana karşı ilgisi nasıl hem duygusal hemde cinsel olarak
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen emdirmiş. Aldatıyorsa bike ya ergen ve istekli biri ya da 30 lu yaşlarda istekli biri
09 Yorumla
Soran+1 yılNe ergeni 25 yaşında eşek kadar
- +1 yıl
Kocan değil. Kadından bahsediyorum sakin ol
Soran+1 yılKadın biliyomu bakalım evli olduğunu
- +1 yıl
Bilse bile artık kimsenin umrunda değil ki evlilere daha çok yanaşıyorlar hanımefendi
Soran+1 yılOrası doğru
- +1 yıl
Eee ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılDelil toplayıp boşanmayı
- +1 yıl
En iyisini yaparsın 👍🏻👍🏻👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılGeceleri kaç günde bir yapıyosunuz sana olan ilgisi nasıl
08 Yorumla
Soran+1 yılİki güne bir en fazla bu kadar yani
- +1 yıl
Anladım. Sana olan ilgisi nasıl peki hemen tekte yapıp uyuyor mu yoksa seni tatmin edene kadar uğraşıyor mu
Soran+1 yılBeni tatmin edene kadar uğraşır
- +1 yıl
O halde aldatma söz konusu değildir. Aldatmış olsa bunları yapmaz sana
Soran+1 yılBenim eşim bana ilgili biri çocuğuna da öyle ama bir kere mesajını gördüm benden gizli Instagram hesabı kullandığını da gördüm fake hesap olarak cinsel içerikli filmler izlediğini de gördüm geçmişten insan inanmak istemiyor bende delil toplamak istiyorum daha bebeğim bir aylık çok kötü bı duygu gerçekten
- +1 yıl
Anlıyorum fakat bunu buradaki insanlar yani biz tahmin üzerine yönlendirirsek yanlış olur. Onu en iyi tanıyan sürekli yanında olan sensin. Yani kadınlar bir şey seziyorsa genellikle doğru çıkar. Fakat moralini yüksek tutmak lazım gelir. Seni şüpheye düşürecek bir soğuk davranışı yok ise bir süre daha gönlünü ferah tutmalısın bak çocuğun yeni olmus.
Soran+1 yılBen kötü düşünmek istemiyorum ama istemedikçe hep bı hatasini görüyorum artık sabır da kalmadı cidden ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
Sana kolaylıklar diliyorum. Ne zaman konuşmak istersen bana yazabilirsin dinlerim yani.
+1 yılLohusa sın sen erkekler de genelde bu dönemlerde aldatır şüphen varsa büyük ihtimal öyledir
10 Yorumla
+1 yılOkadar canım olmaz senin görmediğin yeri opturur... dirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de bir yere çarpmıştır eşya taşımıştır vs ya da biriyle kavga etmiştir.
00 Yorumla Buraya geleceğine kontrol etseydin keşke, aldatıyor olabilir, sormadın mı nereden bu morluk diye?
00 Yorumla
+1 yılAldattığını öğrenince gecesine sende birisine ver Rahatla 🙋🏻♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlik yaparken süpürgenin hortumu boynuna yapışmıştır. Hemen olumsuz düşünmeye ne meraklısınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeşini bırakma takipte kal. Bir haltlar yiyor sanki.
00 Yorumla
+1 yılÜzdün be. Aldatıyor olabilir bir şekilde emin olmaya çalış, emin olunca bırak gitsin sen değersiz değilsin
00 Yorumla
+1 yılSen davranış yaptıklarını bilirsin
En baz şey yapıyorsan dışarı sen kendin yolluyorsun demektir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biraz gözlemle hiçbişey yokmuş gibi davran açık verir illaki o zaman yakalarsın aldatıyosa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKritik dönemdesin lohusalik herseyi kurgu yaparsın dikkat et biraz. İlgini eksik etme birde nomal dogummu yaptin sezaryen dogummu
09 Yorumla
Soran+1 yılSezaryen
- +1 yıl
O zaman toparlanman biraz geç olur kaç gün oldu doğum. Eşinin ilgisi nasıl ya da yakınlaşma oldumu başka bisekilde morluklar oluşur insanlarda kaşınsa bile olur
Soran+1 yılBende onu aydınlatmak için telefonuma wpsini girdim
Soran+1 yıl31 gün oldu bugün yakinlastik yardımcı da oldum ama anlamıyorum
- +1 yıl
Olman güzel bir şey tabiki azda olsa seninde işin zor. Ama kendine sorunca direkmi yanit verdi yoksa kaçamakmi
Soran+1 yılSormadım çünkü önceden bı hatasini gördüm çünkü
- +1 yıl
Hatası ruhenmi bedenenmi buna emin olman gerek tam
Soran+1 yılRuhen de yapsa bedenen de yapsa yaptı sonuçta
- +1 yıl
Kesin eminsen kes cezayı o zaman sende
+1 yılSor büyük ihtimalle hayır der ama ben bilmedğim şeyi sormam dogruyu söyle falan de söylerse öğrenirsin söylemezse telefonuna bak boşan
15 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunu sürekli karıştırıyorum ilk mesajını da telefonda gördüğüm için orada birşeyi tuttuğunu sanmıyorum ama wpsini telefonuma bağladım açığını görürsem boşanacagım
- +1 yıl
Öyle yap
Soran+1 yılÇocuğum var bir aylık kızım var o yüzden olumlu düşünmek zorundayım pozitif olmak zorundayım çünkü delil toplamam lazım onu almam için
- +1 yıl
Hersey güzel olsun senin için
+1 yılBunu anlamanın en iyi yolu sana yaklaşımından enerji eksilmesi var mı yokmu ya da seks hayatınızda öncekinden daha az performans var mı yokmu
00 Yorumla
+1 yılSen morartmadiysan tabiki başkası mortmistir yemeyenin malını yerler erkeklere yatakta ilgi gösterip her şeyi yaparsanız başkasına gitmez olay bu kadar basit
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGizlice araştır derim ilkten bi şey demeden. Kanıt bike toplayabilirsib sonra boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki de bir yere çarpmıştır ya da biriyle kavga etmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel anlamda nasi ablam bubu size sormam uygun değil belki ama uzakmi size
00 YorumlaÖğreneceğin şeyler canını sıkacaksa hiç araştırma derim
00 YorumlaAllahından bulsun evet ama senin de harekete geçmen lazım şüpheyle hayat yürümez
00 YorumlaFeyk Instagram hesaplarına ulaşmanın yolunu dilersen gösteririm
00 YorumlaBelki yılan soktu adamı arkadaşıda emcikleyerek zehri cikardi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek ihtimalle evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Biri bildiğin emmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dolaba çarpmıştır. Sen emmediysen
00 YorumlaYüksek ihtimalle 🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılZaten herşeyi görmüşsün neyini soruyorsun hayatım?
00 Yorumla
+1 yılMuhtemel öyle
00 Yorumla
+1 yılMaalesef… Taviz vermemelisin kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılArkadaş şakası olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana davranışları nasıl
00 Yorumla
+1 yılBi sor bakalım kendi kendine mi yapmış 😒
00 Yorumla
+1 yılÖyle hemen kötü düşünme derim
00 Yorumla
+1 yılYürürken Kuzeni çarpmıştır
00 Yorumla
+1 yılYüksek ihtimal
00 Yorumla
+1 yılGaranti aldatıyor seni
00 Yorumla
+1 yılTelefonlarını kontrol eder
00 YorumlaHemde çatır çatır aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılBaşka yerlerinde morluk var mı peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yani sülük mu emmiş dir sence yani sende aldat
018 Yorumla
Soran+1 yılBenim yeni doğmuş bebeğim var hem bende öyle bı karaktersizlik olamaz ki sadece inanmak istemediğim için sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılOzaman ayril yani niye aldatıyor seninle seks yapa bilir yani
Soran+1 yılBende delil toplayayım diye uğraşıyorum ya kanka ondan yani emin olayım ki delil toplayıp çocuğumu alayım
Cevap sahibi+1 yılHer doğru diyorsun takipleselimmi
Cevap sahibi+1 yılBak bir erkek 3 gün eşiyle seks yapmiyors aaldatiyordur hadi yorgun diyelim vs bir hafta ise kesin dir aldatma
Soran+1 yılZaten deneyimi oldu ama sadece bı mesaj gördüm yani insan cahillik anında inanmak istemiyor yakıştıramıyor bırakmamıştım o zaman lohusayım şu an boynunda morluk görünce çok şaşırdım cinsel içerikli film izlediğini de gördüm yani aklım allak bullak
Cevap sahibi+1 yılTakipleselimi
Cevap sahibi+1 yılKanka benim de aklım almıyor seven bir karın var iken aldatmak saçma ya sevemessin şiddet olur vs tamma uzaklasirsin bu tür şeylerden
Soran+1 yılKarısı ona köpek gibi aşık ama artık istemiyorum yani soğudum seviyorum ama soğudum
Soran+1 yılKendimi ona ihanet etmiş gibi hissederim öyle
Cevap sahibi+1 yılYok be ne ihaneti sende. Konuşuyoruz sadece
Cevap sahibi+1 yılSogumususn zaten bunu sende biliyorsun artık bizde
Soran+1 yılOnu senle ben öyle anlarız ama insanlar kendi suçlu iken karşısındakinin açığını aramayı çok severler
Soran+1 yılHemde fazlası ile soğudum bı açığını bulsam da bosansam diye bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen sen kocanın açığını biliyorsun bosanirsn evlenirsin biri çıkınca kader bu yani bende aldatıldım seni iyi anlıyorum yakın arkadaşımla aldatmisdi
Soran+1 yılNe anlıyorlar ki öyle bir şey yapacaksınız elin insanlarının ne günahına girersiniz ki anlamıyorum boşan ayrıl o zaman yap yapacağını
Cevap sahibi+1 yılİşte bilsek bi
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazisalimmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks hayatını adamaın çalamazsın anladın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok çok yüksek ihtimalle aldatıyor.😢
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörmezden gelmek bir seçenek, araştırmak ve ortaya çıkartmak bir seçenek ayrılmak keza öyle. Ama bence bi düşün bu durumu fevri karar verme ve bence işin aslını öğren. Yorumlarda gördüm bebeğin varmış. Allah bağışlasın. Ama çocuk da olsa mutsuz bi yuvada olmaz ya eşinle konuşur halledersiniz adam vazgeçer ya da ayrıl kızım. Çok gençsin daha mutsuz olacağım bi evlilikte durma. Aileni karşına alıp evlenmiş olsan da bu böyle.
Konuşmak istersen de biraz sohbet edebilirz senle. İyi gelir belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatılmaktan keyif alasın mi var?
00 YorumlaHayır canım kesin kapıya çarpmış😂
10 YorumlaSordun mu sebebini
10 Yorumla
+1 yılKuvvetle muhtemel
10 Yorumlaboynuzlanmissin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Araştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Troll
00 Yorumlabence aldatıyor
00 YorumlaSen yapmadigina göre kapiya carpcak değil
06 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında