Ailem sevgilimle tanışmak istemiyor, ne yapmalıyım?

Sevgilim ve ben 1.5 yıldır tanışıyoruz anneme söyledim kabul etmedi ayrıldık sonra konuşmaya başladık şu an iyiyiz bı sıkıntı yok ama anneme dedim kıyamet koptu bayılacak nerdeyse çok kızdı. Sorun da şu. Ben 20 sevgilim 22 yaşında sadece tanışın dedim. Evlencem demedim evliliğe daha var dedim. Aynı şehirden ama farklı ilcedeniz. Sevgilimle anlaşamadığımiz bı nokta yok. Daha sevgilimi tanımıyor annem ya onu ya bizi sil dediler. Onlar başka ilçeden ayak uydurmak zor olur bilmem ne neler dedi. Benide konuşturmuyor. Sağ sola vuruyor napcam ben ya

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardımcı olun ya birbirimizi çok seviyoruz eminiz ciddiyiz. Kötü bı alışkanlık da yok. Nasıl ikna edicez. İşimiz de var ama annem memur Olcan diyo özelde öğretmenlik yapıyorum. Nasıl ikna edicem ailemi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem hala istemiyor ama dün sevgilimle bı saçma konu yüzünden tartıştık ayrıldık. Ben soru sormuştum soruya kızdı ağır küfürler etti. İnsan sevdiğine hakaret eder mi ya. Sinirlenince tutamadım ağzımı diyor ama çok ağır konuştu ailen kına yaksın beni istemiyorlardı ztn dedi seven sevdiğine küfür eder mi ya
Ailem sevgilimle tanışmak istemiyor, ne yapmalıyım?