İnstagramdan engellemesine rağmen sürekli gözleri bende hoşlanıyor mu?

baya uzun yazıcam ama yorumlarınız benim için önemli. Doğma büyüme Antalyalıyım. Antalya’da bilinen bir ailenin çocuğu (benden 2-3 yaş büyük) yıllar önce ben lisedeyken bana instagramdan istek attı, kabul edip geri takip etmiştim. Sonrasında bu çocuk bana DM attı “Merhaba, iyi günler” gibisinden ama ben mesajı açmadım, görüldü bile yapmadım yani. Çünkü çekinmiştim, küçüktüm o zamanlar ve bu çocuk da biraz ‘zengin çocuk’ tiplemesi gibi gelmişti. Sonrasında çocuğun mesajını görmezden gelip bir story atmıştım tatildeydim o sıra manzara falandı attığım story de. Çocuk da tabi mesajına cevap vermeyip story attığımı görünce beni direkt engellemişti. Neyse o zamanlar hiç umrumda olmadı çünkü asla ilgimi çeken bir çocuk değildi ayrıca benden büyüktü. Şimdi bu olayın üstünden 3-4 sene geçti. Bu yaz bir kızla arkadaş oldum kız da benden 2 yaş büyük ve bu bahsettiğim çocukla takipleşiyor. (Koza bu durumdan hiç bahsetmedim çocuğun da konusunu açmadım bu arada. Sizce açsam mı?) Kızla kafede storyler, selfieler falan attık (kız hesabımı etiketlememiş paylaşırken sadece emoji koymuş) ama çocuk yüksek ihtimalle bu storyleri görmesine rağmen engeli çekmedi. (Bu arada 3-4 yıl önceki halime göre baya büyüdüğümü ve bence güzelleştiğimi de eklemek istiyorum yani ama tanınmayacak kadar da bir değişim yok) Neyse geçen hafta çocukla ilk kez bir göz göze gelme ve birbirimizi gerçekte görme yaşadık. (Yani ben gerçekte gördüm, belki de o önceden beni biliyordur gerçekte) Tesadüfen petrol ofisinde karşılaştık biz arabadaydık camlar açıktı ve gözleri baya annemi, babamı en son da beni inceledi. O gün çocuğun da ne kadar yakışıklılaştığını anladım.. Neyse ben bu yaz üniversite 1. sınıfı bitirdim ve bu hafta Antalya’da amcamın ofisinde staj yapmaya başladım. Bu çocuğun ailesinin iş yeri de aynı sokakta, iş hanı gibi bir yer gibi düşünün o sokağı. Ailem de onun ailesi de birbirini tanır ama bir ahbaplıkları yoktur. Çocuk bazı günler ailesine yardıma geliyor ve karşılaştığımız zamanlar öyle bir bakıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum. Baya gözlerini üstümden çekmeden gözlerimin içine bakıyor ama gizemli takılan biri. Çarşıda annemi görünce de baya baya dikkat çekici ve onu tanıdığını belli eden bir şekilde bakıyormuş anneme de hatta teyzem sormuş bu çocuk da kim neden öyle baktı sana diye anneme. Çocuğun annesiyle karşılaştığımızda o da bana bakıp gülümsüyor falan.. Arkadaşlar çözemedim ben bu olayı ya ama ne yalan söyleyeyim çocukla yakışıyoruz ve ondan ve tavırlarından etkileniyor gibiyim. Çocuğun o cesur bakışlarını ama ona tezat olarak engeli kaldırmayışını neye yormalıyım sizce? Buraya kadar okuduysanız çok teşekkürler

İnstagramdan engellemesine rağmen sürekli gözleri bende hoşlanıyor mu?