Eşim mi yanlış ben mi yoksa?

Merhabalar 2 senedir evliyim eşimle bı balayına gittik sonra tatile gitmedik bu yazda aılesının kiraladığı yazlığa götürdü eşim beni önce annesı ve kardeşi üçümüz gittik 2 gün çok güzel vakit gecırdık sonra ben yine sıkıldım dedim ki bızde bas basa vakit gecırelım çünkü biz basbasa vakit gecırmıyoruz esımle neyse bugün yine yazlığa götürdü benı esım annesı yengesi teyzesi ananesi kardeşi falan vardı ev böcekli zaten yazlık temizlemiyorlar neyse dün gece hamam böceği gördüm bağırdım bana kızdılar bocekten korkuyor bağırma dıye ama 10 tane vardı ve ınanılmaz korktum zaten yattığım yerde pis gerçekten pis bu arada bısey demedim sabah oldu esım yine telefonla ılgılenıyodu bende bırakta dışarı çakalım dedim cıktık bı fotoğraf cekılemedık çünkü ben esımle basbasa vakit geçirmek ıstedım ılgı ıstedım moralım bozuldu esıme of ya dedim bı 15-20 dakika söylendim kendi kendime eşim hemen sınırlendı yürü gidiyoruz dedi kolumdan tuttu annesının yengesının teyzesının yanında bana küfürler etti vurdu neyse annesi bana kızdı burnumuzdan getirdin sakın birdaha sen gelme diye eşim sonra bosanıcaz dedi annesi esım ben donduk eve annesının kendi evine bıraktık yolda küfürler etti eve girdik beni baya dövdü pazartesi dava açacağım sen bu evden gidceksin yüzsüz dedi ve yarın pazar yine ben mutsuzum yine evdeyım benim ıstedıgım oysa esımle basbasa sevgi dolu günler gecırmekti neden olmuyor ben mı abartmışım acaba ben mi yanlışım git bu evden diye bağırıyor ailesi de bısey demedi eşime hak verip duruyorlar beni kimse takmıyor umursamıyor esım Sımdı bosanıcaz yarın da ben ıse gıdıyorum dedi taksı şoförü bende ogretmenım öyle yanı

Eşim mi yanlış ben mi yoksa?