Eşim konusunda haksız mıyım?

5 yıldır evliyiz, severek evlendik. Eşim bilgisayar hatta oyun bağımlısı ben de bunu biliyordum boş zamanlarında istediği kadar oynamasına hiç sorun çıkarmadım. Yaklaşık 4 aydır bazı psikolojik sorunları var ilaç kullanıyor. Bu 4 aydır iş yeri de idare ettiği için toplamda 1 hafta işe ancak gitmiştir öyle bir durum. İlaçlardan dolayı aşırı uyuyor günde minimum 10 saat, uyanıp direkt bilgisayar başına oturuyor. Ben sabah 7de kalkıp işe gidip akşam 5te geliyorum ya uykuda oluyor ya bilgisayarda. Uyanıp bir şeyler yapıp yemişse oturma odasına ya da bilgisayar odasına götürüyor tabak bardağı asla tekrar mutfağa koymuyor. Bir de köpeğimiz var ikimizde çalıştığımız için bir gün o bir gün ben gezdiriyoruz. Sürekli uykulu halde olduğu için ya da oram buram ağrıyor dediği için onun yerine çoğunlukla ben gezdiriyorum. Yani ben işe gidip geliyorum o bütün gün evde gelip evi temizle yemek yap ye köpeği gezdir uyu günüm böyle geçiyor. Günde 5 6 saat uyku artık vücudum kaldırmıyor. Bir de eşim son zamanlarda midem rahatsız deyip ilacı da bıraktı sürekli öfkeli sinirli en ufak bir şey söylenmiyor patlıyor anında. En son dün işten çıktım dedim ki alışveriş yapalım ağır şeyler alınacak arabayla gel beni al gidelim. Sinirlendi bu sıcakta ne alışverişi sonra diye tek başıma gittim yaptım o alışverişi çünkü sinirlendim, gece ayaklarımın sızısından uyuyamadım. Eve gelince yatak, mutfak her yer dağınık ve eşimi de yine bilgisayar başında görünce dayanamadım ağlama krizine girdim artık. Benim her şeyi tek başıma yapabildiğimi görünce aşırı sorumsuz olmaya başladığını söyledim. Beni anlamıyorsun, ben rahatsızım dedi ben de o zaman iyileşmeye çalış ilaçlarını kullan dedim. Hem hastasın hem iyileşmek istemiyorsun diyorum yine anlayışsızsın diyor. Çok uzun oldu içimi döktüm ama emin olun eksiği var fazlası yok. Daha sosyal çevremize nasıl yansıdığını da anlatmadım yani. Gerçekten bünyem, psikolojim artık kaldıramadığında geri dönüşü olmayan yola gitmekten korkuyorum. Ben haksız mıyım uzaktan bir göz olarak söyleyin.

Eşim konusunda haksız mıyım?