AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demek ki ortada his falan kalmamış yazarsan kendine yazık edersin
Çok özledim sence isteseydi yazardı miydi
Ah be yazma yazma pişman olacaksın
Bir erkek isterse yazar mı sence her koşulda
Ben sevsem yazarım ben sevdiğim için 2 aşirete kafa tutmuş insanım neyden bahsediyorsun :)
Sence nasıl düzelir, engeli neden kaldırdı sence
Zor ya zamana bırakmalısın seni istemiyorsa da zorlama başka birisine bak hayatında.
Aslında yani imkansız değil yani isteseydi olurdu , sürekli tewetera ask üzüntü sözleri yazıyor, eski sevgilisi buna dönünce bildiğin bana kötü davrandı ama ilk başta yüzüme karşı hoşlanıyorum özledim diyen insandi
Sen bilirsin ben diyeceğimi dedim kardeş
Engeli niye kaldırdı sence
Aranızda nasıl bir ilişki var tam olarak bilmeden konuşamam
yazma. pişman olacaksa senin yazman onu pişman etmez.
Çok özledim, bana yüzsüz musun felan yazma demişti, aylarca özledim diyen insan böyle yaptı
çok kolay yalan söylüyo insanlar. bence yazma. yazınca yine pişman olacaksın. kendine olan saygını yitirme. o pişman olup yazarsa ne ala
Bundan iki ay önce Instagram ve whatsap engelimi kaldırdı qma numaramı silmisti sence neden kaldırdı
ilgi budalası da ondan. hem yazma yüzsüz müsün der hem de yazınca egosu okşanır. bak şu an duygusal olarak yükselmiş durumdasın. ama acele karar verme. inan bana aynı hatalara çok düştüm. kendini sev önce. seni sevmeyen istemeyen adamın peşinde dolanma bence
Bizim çok kötü bitti mesela gel bende kal demesine rağmen bende zorla kaldın felan filan demişti, bir baktım Instagram engelimi kaldırmış ama numaramı da silmisti
Bazı şeylerin geride kalması gerek
Özledim sence isteseydi yazar miydi uzak felan diyordu ama isteyen insan yazardı yedi saat yol vardı aramızda
Hemde nasıl yazar
Uzaklık bahane mi sence
Sana şöyle diyim
Ben sana eski sevgilim ile aramdan geçeni anlatsam sen bu çocuğa engel atarsın
Peki neden aylarca özledim dedi , o kadar çok özledim ki bazen yazmamak için zor tutuyorum kendimi ben de onun için yanına gitmiştim
Çok özlese idi her türlü yazardı
Birlikte olduk ve sonrasında gel bende kal demesine rağmen zorla kaldın bende dedi, ve eski sevgilisi buna döner dönmez benim aramalarıma bile cevap vermedi
Sen bunun için hala üzülüyor musun benim sevdiğim o kadar yol gecek bende kalcak ben onu bi ömür bırskmazdom
Numaramı mı sildin dediğimde bana evet sen nerden bildin unutmuşum ya öyle kalmış gibisine bir şey dedi ya cidden sence unutmuş mudur beni ya resmen hayatına asla hiç girmemisjm ve etkisiz eleman gibi davrandı
Her hangi sosyal medya ya da burdan mesaj kısmına gelsene sana bir şey anlatacam
Sonra beni çok iyi anlayacan
Burdan söyle sence engeli niye kaldırdı cidden bazen halen aşamiyorum onun yaptıklarını
Seni yedekte tutuyor
Instada engeli kaldırarak mi yedekte tutuyor numaramı dahi sildi
Eski sevgilisini unutmak için seni kullandı
Bu dan ötesi var mı
Ben de atandim bu çocuk da atandı yani hiç mi demiyor bu kızla olur diye
Seni kullanan birisini bunu düşür mü düşünse bile yine kullanır atar
Valla kendisi bilir ben onun yedegi değilim o kaybetti
Hah şöyle seni bir kere yolda bırakan bin defa yolda bırakır
Sence pisman olur mu ya da nasıl olur
Elbet olur
Ama o zaman sen taviz vermeyecen
Aylar geçti ama sence engeli kaldırması bir umut mu
Sen umut peşindesin
Ben sana diyorum seni bir peçetden daha aşağı görüyor ihtiyaçlarınj karşılayıp atıyor
gurur olsun ya
Sence pismab olup yazar mı
yok yazmaz uzun zaman olduysa
Evet aylar oldu ama kötü bitti
olmaz o zaman şu ana kadar yazmadıysa yazmaz
Aylarca bana özledim dediği gel bende kal dediği halde zorla evime girdin demişti ve eski sevgilisi buna dönünce bana yok muamelesi yaptı
haketmişsin ama demi
Ne hakkettim mi , pardon da bunu hakedecek ne yaptım ben