Eski sevgiliyi mutlu görmek sizi üzer mi yoksa umursamaz mısınız?

Eski sevgiliyi mutlu görmek sizi üzer mi yoksa umursamaz mısınız?

En son bitirdiğim ilişkim için yorum yapıyorum. Sevmiştim ama uzak mesafeliydi. İlk zamanları güzeldi. Sonra gerçek karakteriyle tanışmak zorunda kaldım. Kendisi duygusallığa dair hiçbir şeyden etkilenmeyen robotik, istemeyeceğim tip biriymiş. Ayrılmak zor olmadı ama hayatımdan tamamen çıkarmak zordu benim için. Kendimi yeni yeni toparlıyorum. Acının tek taraflı yaşanmasından dolayı ne yazık ki onun benden sonra mutlu olmasını isteyemiyorum. Ona göre hiçbir şey ifade etmeyen duygusallık ve ayrılık sadece bana zarar verdi. Devam etseydim hayatımın başka büyük hatalarından birini daha yapacaktım belki de. Sadece uzak mesafeli olarak kaldığı için şanslı hissediyorum. Bir süre önce onunla iletişim kurduğum her şeyi yok ettim. Tanıştığımız bir mektuplaşma uygulamasında profilimi zaman zaman kurcalayıp baktığını da tahmin ediyorum. Ama ben vazgeçebildiğim zaman mutluluğunu da iyiliğini de hatta bana nispet olsun diye hiçbir halttan anlamadığı halde kedi sahiplenmesini de kesinlikle kaldıramam, bununla yaşamam. Kestim attım tamamen. Bundan sonraki hayatında acıdan kıvransa haberim olmayacak. Nihai ve bencilce kararım bu. Kısacası kendinizi ön planda tutan kararlar almak zorundasınız. Size zarar veren hiçbir şeyi bilmenize gerek yok. Onun bu şizoidlikle kimseyle mutlu olmayacağı zaten bariz.
Merhaba,
Eski sevgilimi yeni sevgilisi ile görsem mutlu olurum. Benden uzak ırak kime isterse ona yakın olsun...
Canları cehenneme, hiç umrumda olmaz! 😅
Ben zaten elimden geleni üstüme düşeni yapmışımdır! 😅
Kıskanmak saçma geliyor bana! 😅
Daha sağlıklı bir cevap olamaz herhalde
Teşekkür ederim, senin güzelliğin 🌸
Mutlu akşamlar dilerim 🫡
Ay teşekkür ederim sana da 🌺
EyvAllah jiglupufff 😅🌹
Eğer soğumuşsam umursamam. Mesele soğuyup soğumamakta. Konuşmuyor olmamız soğuduğum anlamına gelmez. Konuşuyor olmamız da soğumadığım anlamına gelmez aljksdfjf
Çookkkk teşekkür ederim hanımefendi
Ricalar beyefendi 🧚
qrewkjk beyefendi oldum alskjdfkl
Kendisine çook iyi baksın allah mutlu etsin hdhdj
Aaaa kıskanmadı duygusuz shshsh
Kıskansam da belli etmez o dakikadan sonra benden uzak allaha yakın artık gari sjdn
Yamuk yapan olursa söyle çökeriz jdjdjd
Bana kim yamuk yapacakk ya ama arkamda birisi olduğunu bilmek güzel djfj
Kızlar tehlikeli belli olmaz gsgssh
Şeytanlar valla ya
Ben de öyle düşünüyorum jdnfnf
Teeşkür ettim 🍁
Rica ederimm🧚
Cevap
43Cevap
Kanlı bıçaklı ayrılmadık onunla görürsem mutluluklar dilerim hatta ayrılırken demiştim
Umrumda olmaz ne hali varsa görsün...
Hayır benim umurumda bile olmaz. yani benim için eski sevgili zaten bitmiş demektir. bu yüzden de yeni sevgilisini ya da yeni hayatını umursamam bile. ama çoğu insan o kadar takıntılı ki yani eski sevgilisini bir türlü unutamıyorlar bazen de tabi ki de herkes aynı değil insan üzülebilir Eski bir ilişkiden sonra eski partnerinizin yeni bir ilişkiye başlamasını gördüğünüzde kıskanma hissi normal bir insan tepkisidir. Ancak, bu duygunun ne kadar güçlü olduğu ve nasıl ele alındığı bireyden bireye değişebilir. Kıskançlık duygusu genellikle insanların duygusal bağları, özsaygıları veya güvenleri ile ilgilidir. Eski partnerinizin yeni bir ilişkiye başlaması, bazen geçmişte yaşadığınız duygusal bağları ve anıları yeniden canlandırabilir. Bu nedenle kıskanma duygusu normal olabilir.
Ah be küçük hanım bu nasıl bir sorudur kurşuna dizeydin keske bu kadar koymazdı evet fotoraf çekip yollamıştı ama mutlu olmadığı belli idi fotoğraf da sanki zorla çekilmiş gibiydi adeta kıskanmayı bırak delirdim arastırdım lavuğu bide ne öğremsemki kendinden 10 yaş büyük sırf parası ve güzel arabası var diye takılmaya baslamış dünyam başıma yıkıldı tipe de bi boka benzese bari şarapçı gibi tipi var o andan sonra lavuğun gafasında kırmızı güller açmıştı ambulans geldi götürdü benide emliyetimizin şerefli polisleri misafir ettiler sağolsunlar🥰🥰🥰
Dostum bu kadar dağ ayısı olma lütfen.
Küçük hanım ben dağ ayısı olabilirim evet doğrudur düşüncene saygı duyuyorum ama benim yerimde olsan ne yapardın merakımdan soruyorum ben onu o kadar çok seviyordumki kıskanıyordum bir anda fotoraf yüzünden delirdim yaptığımın doğru birsey olmadığını biliyorum olan oldu artık
Eski karım için yazayım. 2 yıl boyunca beni aldattığı adamla şimdi mutlu olabilir, ama eminim bozulacak. O yüzden, mutlu olmuş, mutsuz olmuş, afedersin skimde bile değil... Yüzünü şeytan görsün. Ona kaza, hastalık, sakatlık, ölüm diliyorum. Ölmek isteyip de ölemesin ağır hastalıkla. Aldattığı için değil, başka şeytanca şeyler yaptı.
Diliyorum ki, bu dünyada bir gün bile huzuru olmasın.
Karmaya inanıyorsanız mutlu ve huzurlu bir günü bile olmayacak
İnanırım... Ayrıca, gün yüzü görmeyeceğini biliyorum...
Bu soru çok klişe ve genelde Cevap klasik evet ve hayırdan geçiyor bu soruya şu açıdan da bakabilirz eski olarak nitelendirdiğimiz hayatımızdaki kişi geçmiş zamanda yaşanmışlıklar ile beraberinde eylemlerin belirli bir zaman akışıyla gerçekleşip ardından son bulması ve next kişiyle mutlu olduğunu görüp kıskançlık vs yaşamam kendi adıma sonuçta her şey clear hâl almış ve sonlanmış net yani.
Klişeler her zaman sevilir ama 😄
Klişeler her zaman sevilir olarak genelleme yapmak hatalı bir yaklaşım mantık çerçevesi ile bakan birine karşı yinede sen bilirsin
Evet genelde sevilir demek daha doğru olur. Soruma gelip mantık çerçevesinde ele aldığın için teşekkür ederim 🙂
Clear hal almış ne demek? Ya Türkçe yaz ya da ingilizce. Dilimizi basitleştirme lütfen.
Ben teşekkür ederimm
Anlık mood'um ile aklıma ilk gelen kelimeleri döküyorum bunun basitleştirmek ile yakından uzaktan alakası yok yinede sen bilirsin
Kendimi üzecek olsaydım ayrılmazdım. Akbaba değilim ki leş didikliyeyim. Kartallar yüksek uçar😎
Süperrr😏🩷
Kesinlikle 😎👍
Eski eskide kalır benim için yani komple eski ne duygu ne başka bir şey. Sokaktaki insan daha fazla şey ifade eder hatta 😂 lisedeki sevgilim şu an evli çocuğu falan var mesela karşılaşırız arada öyle çocuğunu falan severim o kadar duygu kalmaz bende 😂
Hahaha. Bir keresinde görmüştüm Snap atmıştı. Direk aradım canım mısın bu kim falan yaptım. Direk uyardım dedim bak tanıyorum o çocuğu bırak başına sorun açarsın diye. Dinlemedi tabi klasiktir. 1 hafta sonra aradı beni başıma bunlar falan geldi. Dedim iyi olmuş. Yani sonuçta birisi zorla o ilişkiye sokmuyor seni sen kendin alıyorsun hayatına insanları 😅😅😅
Başıma geldi. Kıskanmıyorum. Artık bana ait değil çünkü.
Bir erkek, yüz bulduğu her kadınla flört eder hatta sevişir. Lakin ömrü boyunca tek bir kadın için gözyaşı döker. Benim geçmişte ilişki yaşadığım kadınlar, gözyaşı dökülecek kadınlar değildi. Gözyaşı döktüğüm kadınlar, sevdalanıp da reddedildiklerimdir.
Dostum erkekler için böyle bir genelleme yapma bir kadın olarak kendimi aşırı sıradan hissettim..
@Justhavealittlefaith Kadınların geneli için söylemiyorum. Benim takıldığım kadınlar böyleydi diyorum. Hayatımda hepitopu 150 kadınla duygusal ya da cinsel ilişki yaşadım. Onları kastettim. Türkiye'de hedef kitlem olan 20-50 yaş arası 38 milyon kadının hepsi için söylemedim. Alınacak bir şey yok bunda. Hayatım boyu ruh ikizi olarak görüp aşık olduğum 3 kadın da beni reddetti. Çünkü ben bencil bir erkek, kötü bir adamım. Gerçek aşkın bünyesi beni kabul etmiyor. Ruh ikizlerim reddetti. Ben de şimdi ruh zıtlarımla günübirlik yaşıyorum. Mutlu muyum, değilim. Hala çöllerde su arar gibi, kutupta yaz bekler gibi gerçek aşka ulaşmayı bekliyorum. Ş
NE HASTA BEKLER SABAHI.
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR.
NE ŞEYTAN BEKLEDİ GÜNAHI.
BENİM AŞKI BEKLEDİĞİM KADAR.
@Justhavealittlefaith Pardon ya. Erkekleri kastederek söylemişsin genelleme yapma diye. Bu genelleme biz erkekleri sıradan yapar. Kadınları değil.
Üstünden çok sular aktı, yolda karşılaşsam dönüp bakacak kadar bile yok
hayır niye kıskanıyım. bitmiş gitmiş şu an mutlu onun da benim de hayatımda birisi var. hala karşılaştığımızda ayak üstü sohbet ederiz. medeni olmayı ve vazgeçilmez olmadığınızı kabullenmeyi deneyin artık.
cok kiskanmistim. ama nasil oyle boyle degil. yine de mutlu olmasina sevinmis Ferdi Tayfur a siginmistim. Hala aklima geldikce acar dinlerim. Aha yine acicam simdi.
Kıskanmam fakat kalbimden sildiklerime hiç bir zaman mutluluk dilemedim sürünsünler hatta. Kalbimi kırmayanlara her zaman saygım sonsuz çünkü incitilmemişimdir ömür boyu mutlu olsunlar.
Tencere şükürler olsun kapağını bulmuş derim ne kıskanması 🙄
Üzmez Zaten seviyor olsaydım eski sevgilim olmazdı.. kiminle mutlu olduğunun bir önemi yok ben kendi hayatıma bakarım
Eski olmasının bir nedeni var. Mutluysa onun açısından ne güzel. Ama eski sevgilinin benim için yabancıdan farkı yok. Nötr hissederim.
Çocuk da yaptılar. Kıskandım önce.
Sonra hatırladım.
Aşk bitiyor. Max 24 ay.
Az zamanları kaldı.
Sonra ben onun karşısında yeni sevgilimle duracağım. 24 ay.. ohhh.
Eski sevgilim olduysa ona giden tüm duygular zaten yok olmuştur o yüzden kıskanmam onun adına mutlu olurum
Hem de nasıl. Bu arada en kralı da yaşandı hatta evlendi ve bir oğlu var şimdi. Ben de evlendim ama boşanmak üzereyim çocuk da yapmadım
Şimdi eski var , eski var dimi ama
Bazısı umrumda olmaz ama O'nun benden sonra mutlu olabilme düşüncesi bile deli eder
Öylesine bir laf edeyim dedim. Onu da sevgili yerine secfik yazmışım. O ne be. 🤣
Üzmez ama bir tık kısnaırım yaa başıma da gelmişti zaten abi lisedeyken. Bide kardeşimin adaşıydı ayy çok kötüydü yaa amann
Gözümün önünde yaşıyorum şu an çok umrumda değil ama mutlu olmalarını istemiyorum çok değişik.
Eski sevgilim yok. Olsaydı da benden sonra ne yaptığını umursamazdım.
Attığım çöpleri biri alıp kullanıyor mu diye merak edip peşlerine düştüğüm olmadı
Al biraz da sen kullan. Hayatını karartsın. zerre kıskanmam
insan bi üzülür ama kıskanmam ya benim olmayanı ne kıskancam
Adı üzerinde eski, eski olan bende hiç bir etki yaratmaz
bende yeni sevgilisinin abisiyle veya babasıyla birliktelik yasardım intikam icin
Yooo hictei kiskanmam giden gittiği yerde mutlu olsun
Valla benim eski sevgilim evlendi belki de çocuk sahibi oldu kıskanıyor muyum asla
Kıskanmam benimle yaşayamadıklarını yaşasın tabi varsa öyle bir şey
Hayırr. Hiçbir eski sevgilime karşı bi hissim yok çünkü
Mutlu görmekle bir derdim olmaz aksine sevinirim ama yanında bir başkası olsa biraz içim burkulur.
Mutlu olsun iyi bir kızdı önceden istemiyordum da sevdiğimden şimdi istiyorum
Hayır ama kıza gerçekten üzülürüm, çekeceği var diye düşünürdüm.
Allah mutlu etsin derim yapacak bir şeyok.
Hala seviyorsam deli olurum üzülürüm içim içimi yer
Bekarken ben eşiyle görmüştüm üzülmedim aksine iyi ki olmadı demiştim 😊
Benim eski sevgilim hiç olmadıki yeni sevgilim olsun.
Hayır geçmişte beni aldatan geri dönen affettiim halde yine aynı şekilde aldatan birinin ben yeni sevgililerini çok gördüm zaten. Kısacası kıskanmam
kıskanmam, mutluluklar dilerim. adı üstünde, ESKİ sevgili. geçmişte kaldı
güler geçerim. umrumda olmaz ama bir yandan kin tutarım
eski sevgilime verdiğim değere bağlı ve nasıl ayrıldığımıza
O beni kaybetmiş benim mutluluğumu izleyerek kudursun asla umursamam
Eski sevgilimle mutlu ayrıldıysam eğer onun adına ben çok sevinirim.
Hayır tersine mutlu olsun ve beni unutsun isterim
Valla umrumda olmaz herkes yolunda
Hayır, bilakis sevinirim onun adına.
Üzmez aksine mutlu olurum
umurum olmaz eskimiş o artık
Allah herkesin gönlüne göre versin dayı
Peşimden düştüğüne sevinirim
Hala seviyorsam üzülürüm sadece
Kiskanmam eski sonuçta p
Umurumda olmaz, ilişkimi kesmişim zaten.
niye kıskanayım mutlu olsunlar
Kıskanmam mutlu olurum
Kıskanırım birazcık az ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?