Benden sonra çıta baya düşmüş der misin? 😄
#tutku 🖤

Hayır kıskanmam.
Çünkü eski sevgililerim yeni sevgili bulmalarına rağmen nedense gece gündüz bana yazıp arama karaktersizliği gösterirler. Bazen engellerim mesajlar atıp açmam için yalvardıklarında açarım engeli ağlamaklı ses tonuyla engelleme diye yalvaranı olur. Onların bu şekillerini görünce sizce eski sevgililerini kıskanabilme ihtimalim olur mu?
Eski sevgililerimin yeni sevgililerine sadece acırım ben. Çünkü düşünsenize hala eski sevgilisine her gün yazıyor arıyor. Defedildiği halde bağımlı gibi kelime duymadan duramıyor. Ses, kelime tek hareket bekliyor.. Bunlar yok edildiğinde çıldırıyor. Kim kıskanır eski sevgilinin yeni sevgilisini.
Bazen oturup okuyorum aşkla yazılanları. Acaba görse yeni sevgililer bunları ne derlerdi diyorum.
Kısacası kıskanmıyorum. Eski sevgililere ayrı acıyorum, eski sevgililerin yeni sevgilisine ayrı acıyorum…
Hayır tabiki hani yeni bitmişse hâlâ bir sevgi varsa ona karşı içimde belki bı ihtimal olabilir , ama yok bitmia gitmiş bir sevgilimin de yeni sevgilisini kıskanacak değilim nede olsa artık hayatımda değil ve herkes özgür istediğiyle konuşabilir
Benden daha iyisini bulduğunu düşünüyorsa buyursun kıskanmam artık gittiyse ama genel olarak hepsi bir şekilde geri dönüş yapmak istedikleri için son golü ben atıyorum 😂
Eski sevgilimin yeni sevgilisini kıskanacak olsam eski sevgilimin yeni sevgilisi olmazdı çünkü eski sevgilim hala sevgilim olduğu için yeni sevgilisi olmazdı teşekkürler.
Cevap
44Cevap
Kıskanmam mutsuzluklar dilerim çok üzdü kırdı gitti beni
Eski sevgilimle ilgilenmediğim için hayır
Eskinin yeni bir şeyini niye kıskanayım? Eşya sanki de, bir de kıskanacağım.
Arada kıyasladığım zamanlar oluyor ama sonrasında diyorum napıyorum ben :D
193 boyunda dalyan gibi, sportif aşırı düşünceli birini nerden bulacak :D
Bizim arşa çıkardığımız çıtayı yerlere düşürmüştür :D
Yok. İşim olmaz. Eskilerle işim olmaz ne onla ne onun hayatıyla haberim biöe olmaz silinir yitip gider.
Adı üstünde eski. Araadığımı bulamamışım. Adam ömür boyu yasımı mı tutsun ölsün mü devam etsin geçsin
Yeni sevgilileri genelde beni kıskanır, Ha keza bir çok kez yaşamışımdır;
-“ Kim lan bu Erol Egemen “ vakasını…
:)
oturup bunu mu düşündün :) :)
ya eskı sevgılın bisex bu seferki de erkek ise o zaman ne dıyeceksın çıta bakımından?
Sevmişsem gerçekten kıskanırım. Duygum bitmişse hiç bişiy hissetmem. Kıskançlık sahiplenmeden gelir. Benim olmayanı çok ta tınlamam doğrusu
Kimseyle kendimi kıyaslamam onu sevdiyse hoşlandıysa vb. bir nedeni mutlaka vardır der geçerim, kıskanmak aldanmaktır.
Genelde öyle birini hayatımdan çıkardıktan sonra, ne yaptığı beni ilgilendirmez. Yaşasın hayatını.
Benim işime yarar kendini soğutsun dursun hayırlı olsun derim ne diyim
Hayır kıskanmam. Yeni sevgilimin eski sevgilisini kıskanırım ama.
🤣🤣bir eski sevgiliyi düşünüyorum da kıskanacak bir şey yok 🤣🤣🤣Allah kıza sabır versin
O biçim kiskanir yanyana gelmesinler aradan sen sikinti çekersin
Adı üzerinde eski sevgili. Takip etmem kaldı ki kıyaslama mı yapacam.
Kapattığınız kapının anahtar deliğinden içeriye bakmak olmaz👍🏻🙂
Eski diye düşündüğüm kişinin bir şeyine karışmam, düşünmem.
Eskitemediğim için deli gibi kıskanırdım. Özellerini de düşünüp iyice kudururdum. Unutmayı istemiyorum sanırım. Unutmadıkça da zarar görüyorum
Evet ama ne ile mesgul olursam olayım hep aklımın bi kösesinde bekliyor beni😔 buna nasıl cozum bulabilirim
Bizim ayrılıgımz cok yeni o yuzden yeni bi baslangica hic hazir degilim sadece onu istiyorum:(
Maalesef.. oda beni unutmaya çalışıyor:(
O***pu eski karımın evliyken sevgili olduğu kel, kısa ve tipsiz herifin nesini kıskanayım? Aksine, acırım, bir ruh hastası kadın, adamın hayatını si*ecek diye.
Eski adı üstünde, kiskaniyorsan bitmemiş birşeyler vardır.
Benim için eski olan insanla artık iletişimin kalmaz ya da onun ne yaptı ile ilgim olmaz o yüzden kim ne yaparsa yapsın
Sevennbirisi için öyle düşünmez ama 2 inci varsa duymasın kendinede yazık etme derim
Şimdiki sevgilimden ayrılsam ve başka biriyle sadece konuşsa bile ölürüm falan evet istersen bayıl bide Feriha hshddhs
Attan inip eşeğe binmiş derim kıskanmam yani 😂😂😂😂😂😂
Eskiyi unuturum tekrar karşıma çıkarırsam o zaman benim çıtam düşer işte 😏
Birakin bu cool ayaklarini hepiniz kiyaslarsiniz kendinizle… optum
Niye öyle bişey yapayım ki onların seviyesine inmem bile
Hayır kıskanmam bitmiş bir şey sonucta
Yok ya kıskanacak olsam eski olmazdı zaten
Umurumda değil kimse
Kiskanmam ama kiyaslarim
Hayır. Beni ilgilendirmez.
Ben terk etmişsem umurumda olmaz
Eski, bitti, gitti. Umrumda olmaz. 🤷🏻♂️
Sevgilim olmadı ki neyini kıskanayım