Uzak mesafenin getirdiği tartışmalar yüzünden zamanında çok tartıştık 2.5senelik ilişkimiz bitti. Ama bitmesin istiyorum annemle falan tanıştı çok sevdi bende onun ailesiyle tanıştım sonra yeni evli arkadaşlarıyla buluştuk ve ertesi gün aramız bozuldu kız bunu doldurmuş ben kazandığım parayı eşime veriyorum ev işlerini yorgun da olsam ben yaparım bilmem ne kafasına böyle şeyler sokmuş bu sebeplerden tartıştık ve bana eş olmayı bilmediğimi söyledi beni kendisi evliliğe ikna etti ve şimdi istemiyorum dedi ayrıldık.. Atanma yerimi gidip o İstanbul'da yaşıyor diye orayı yazdım evlenirsek diye. Kendi ayrılmak istedi ama ben istemiyordum ne yapmalıyım barışmak istiyorum zaman verip beklesem mi iyi beklemesem mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, seni bir başkasıyla kıyaslayan, dolduruşa gelen bir kişiden eş değil sevgili bile olmaz. Uzak mesafe ilişkisinin sağlıksız olduğunu, herkese elimden geldiğince anlatmaya çalışan biriyim. Buluşup, görüştükten sonra onun hayatında olmayan “lafta” sevgilisisin, bu zamana kadar yürütmen bile, gerçekten takdire şayan emin olabilirsin. Böyle biri için; ne üzülmek, ne göz yaşı dökmek, ne de huzursuz olmayı haketmiyorsun. Senin değerini bilmeyip, kıyaslamayla ilişkinizi bitiren kişiyi engelleyip, yoluna devam etmeni öneririm. Aksi takdirde hiç bir şekilde mutlu olamazsın ve sürekli atacağı adımı beklersin. Kendine saygı duymayı ve kimseye bağlı olmadığını ispatlama zamanı gelmiştir bence.
Normalde kimsenin sözlerine kulak asan birisi değil kimsenin sözüyle de hareket etmez ama bu arkadaşlarından nefret ediyorum uzak mesafeyiz bu kız seni oyalıyor seninle evlenmeyecek gibi bir sürü şey söylemişler zamanında da daha önce bu yüzden ayrıldığımız için bu tarz şeylere çok kulak asmaya başladı. Lafta sevgili olmadık gerçekten hep boş vakitlerinde benimle ilgilenen bana yazan birisiydi iş seyahatlerinden vakit buldukça yanıma geldi görüştük en son ben gittim arkadaşlarıyla aynı ortama girdik birde o gün annem mesaj attı erkek arkadaşıma başkasının evinde kalıyordum akşam 11 de girdim beni bırakamadı arabasını kardeşi almıştı işe gitmek için annem de yazmış oğlum keşke erken kalksaydınız sen de kızımla eve kadar gitseydin diye çok alındı buna annemi çok sevip sayıyordu benim onu kötülediğimi düşündü ve ayrıldı
Uzak mesafe ilişkisi sağlıksız diyorsunuz da peki ya yakın mesafe ilişkisi o çok mu sağlıklı iki yıldır beraber çalıştığım her Allah'ın günü gördüğüm adamla sadece üç ay sevgili olduk namusumla gururumla duygularımla oynayıp aldatıp gitti gözümün önünde kızlarla konuşuyor bakıyor du iki yıldır seviyorum ve iki yıldır her Allah'ın günü eve ağlayarak geliyorum ben uzak veya yakın hiç önemli değil ister on yıl görme ister hergun gör bu tamamen karakter meselesi önemli olan o insanın merhameti aklı davranışı anlayışı insanlığı kısacası doğru kişiliği o yüzden insanları kandırmayın yok Uzak mesafe ilişkisi sağlıksız birbirini hiç görmeyen internet üzeri yıllarca görüşüp sonradan evlenip çok mutlu olan insanlar var önemli olan doğru olmak.
@narya_nargul haklısınız karakter meselesi.. Allah iyileriyle karşılaştırsın
@narya_nargul Hanımefendi duygularla oynanabilir, düşüncelere hitap edilebilir, hadi olmayacak bir şey ama insanlar aldatabilir de. Fakat sadece üç ay geçirdiğiniz birinin namusunuzla oynaması, tamamen sizin hatanız. İnsanlar nasıl hayatlar yaşıyor, ne gibi sınavlardan geçiyor hiç araştırmadınız galiba. Sadece basit bir duygu için, üç ayda tanıdığınız bir karaktersiz için namusunuzdan vazgeçiyorsunuz ve üstelik hala daha gördüğünüz yerde ağlayabiliyorsunuz. Çok şaşırtıcı…
Namus sadece bakirelikle gidilmiyor bu bir insan sevince herşeyi göze alıyor üç ay dediğin benim iki yıldır sevdiğim insandı ben onunla ilişki yaşamadım ama olduğu yerde sarıldım öptüm kokladım buda namus değil mi namus sadece iki bacağın arasında olan bir şey değil beraber çalışıyoruz iş ortamında bugün bile eve geldim ağladım siz insanların neler çektiğini bilmeden böyle saçma sapan fikirlerinizi yazarsınız sevgiyi basit sanan sen akıl vermeye kalkıyorsun o acıyı yaşayan bilir yaşa bakalım o zaman zikrin aynımı anlarsın herneyse hoşçakalin
@narya_nargul Hop dedik, orada duracaksın. Ben herkesle her şeyi yaşayıp, sıra kendime geldiğinde bekarete önem veren biri hiç olmadım. Kimseye ne elim değdi, ne de farklı bir gözle yaklaştım. Senin iki sene sevmenle, karşındaki insan melek gibi anlamına gelmiyor gelmeyecek de. Fakat bu ön yargılarla devam ettiğin sürece, neleri nasıl yaşarsın, sonuçları ne olur bilemiyorum. Keşke elimden bir şey gelse, yardımcı olabilsem veya dertleşebilsem ama hiç sanmıyorum. Son olarak şunu da söyleyeyim; her erkek aynıdır düşüncesine son vermeni isterim. :)
Yok asla her erkek aynı değildir ben buna katılmıyorum zaten onca yaşattığı travmalara rağmen inanıyorum o doğru adamı bulacam ama beynim kanıyor gibi aldattıktan sonra bu üç gündür teyzemin etrafında dönüyor bakıyor aynı şekilde teyzem de ben bunlara dayanamadıgim için her eve gelip ağlıyorum dedim sabrediyorum Allah benimle ama uzak mesafe ye karşı olmanı okuyunca kendi ilişkime baktım yorum yapmak istedim inan dürüst insan için hiçbir şey engel olmaz yinede kusura bakma yanlış bir kelime kullandiysam sağol 🙏🏻
Seni istemeyen birini asla isteme
Bu lafı sürekli kendine söyle.
Beni sevdiğini biliyorum ama bazı tartışmalarda ona sert çıkışıp kalbini kırdım bu yüzden bunları unutamadığını söyledi ayrıldık
Seven sevdiğine kırılır zaten de sende fevri olma o kadar
Biz nişan yapacaktık ama bunu ben kabullendirene kadar babama ve abime canım çıktı abim kabul bile etmedi benimle küstü hatta çok sinir öfke karışımı yaşadım erkek arkadaşıma patladı o da ne zaman gelcez diye ısrar edince ben onu üzdüm biraz
Bu süreçler zor oluyor alttan alıp sabretmek lazım umarım hayırlısı olur
Teşekkürler. Barışmak için adım atmalı mıyım sizce şu an sinirli bana karşı diye atmadım ama
Hayır dur.
Hiç mi yazmayayım
dönmez
Daha önce ben evliliği erken buldum diye ayrılmıştı benden ve geri döndü şimdi hayatıma devam etmeden bu olacaksa olsun istiyorum