AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakterinle alakalı büyük ihtimalle. Eğer hoş sohbet değilsen vakit geçmez
Kizlarla vakit gecirebilicek bir ortamim yok ve olmuyor
Yani illa kızlarla vakit geçirmiş olman gerekmiyor sosyal beceriler için. Kadınlar edebiyatı sever misal ya da film, dizilerde popüler olan karakterler hakkında konuşmayı. Bilgin olsun zaten konu konuyu açar
İşte diyorum ya kız arkadaş edinebilicek bir ortamim yok nasıl bir kızla muhabbet edebilirim onu açıklar mısın rica edersem
Bak şuanda benimle sohbet ediyorsun misal djdjjd aslında bu kadar basit. Sen kendini kastıkça daralırsın.
Misal diyelim ki bir kızla bulustun ya da sanalda gördün. Onda ilk dikkatini çeken şey hakkında iltifat etmeyi dene. Ya da hiç olmadı diyelim kafedesin veyahut baska bir yerde, kızın elinde bir kitap var, "Bunu geçen ben de görmüştüm ama güzel mi emin olamadım." de git görüş al ondan. Sonra başka önerisi var mı diye sohbeti uzat git.
En iyi taktik budur bana göre. Hem tanışma niyetini belli etmeden sohbet ediyorsun hem de kız seninle konuştukça fikirlerini paylaşmanın zevkini yaşıyor. Mükemmel ortam
Git dışarıya ya da sanalda bile kadın bol. Sohbet edebilirsin istersen kısaca demem bu
Ben iletişimi iyi olan bı insanım ama insanların beni yanlış anlamasindan korktuğum için senin dediğini yapamıyorum sana dışarda rastgele biri gelse muhabbet etmeye calişsa işkillenmez misin?
Hayır işkillenmem ki sosyal biriyim yani o yüzden yadırgamam. Ha karşındaki yadırgıyorsa o da senin gibi çekiniyordur olabilir. Ama iyi birisin ya niye korkuyon, en fazla arkasını döner cevap vermez sana ölüm yok ya ucunda djdnnd
Bizim mahallede öyle biriyle konuşmaya çalışan bı arkadaş vardı sosyal biri bigun kız yanlış anlamış bağırmış falan çocuğa meydan dayağı çektiler ben yanındayken cocuk sadece kızı beğendiği için iletişim kurmaya calismisti oysaki banada öyle biri gelir diye korkuyorum
Oha ama. Kız da drama queen çıkmış resmen. Şimdi mahalle diyorsun. Ki sizin mahalle biraz katı duruyor. O zaman orayı ele. Kızı biraz daha kalabalık mekanlardan bulmaya bak.
Yaz geldi, parklar avmler doludur şimdi. Ha bir de çalışıyorsan iş yerinden de bakabilirsin. Harika fikirrr ( ´ ∀ `) ノ~
Esnafiz bizim burada yaşandı olay zaten dışarda gezmeye pek vaktim olmuyor diyebiliriz genelde işten çıktığımda awm ler falan kapanmış oluyo bide bursa gibi biryerde namuslu bir kız bulmak ta zor gibime geliyor.
O zaman sen görücü usulü ara bence. Annen falan baksın senin bulmaya fırsatın yoksa:')
Yaş kaçtı senin
Tek sorun yakışıklılik değil çünkü hatta yakışıklı olmamak sorun değil.
Yakışıklı olmayabilirim belki sadece kendimi yakışıklı olarak görüyorum ama hiçbir kızdan çıkma teklifi almadım bu yaşima kadar
Çünkü kızlar çıkma tekkifi etmez, karşı tarafin çıkma teklifi etsin diye ortam yapar... yani, galibaa
Kız arkadaşım yok kızlarla iletisim kurabilicek bir ortamim yok disarda gorupte beğendiğim bir kıza da gel bı kahve icelim diyemiyorum ya beni yanlış anlarsa diye
Ben mesela öyle yakışıklı biri değilim ama çıkma teklifi almiigim var kendine odaklan kendini geliştir kültürlü ol ve kızlarla konuşurken sakın sesini inciltme
Yakışıklı olmak asla yeterli değil önemli olan o kıza çekici gelmen
Ben hayatımda hiç çıkma teklifi almadım çünkü kız ortamım hiç olmadi belkide ondan olabilir belkide sadece kendim kendimi yakışıklı olarak görüyorumdur.
Benimde olmadı kız ortamim bu arada istersen gizliden cikiyim fotoğrafini at bana
Ona göre derim sana yakisiklimisin degilmisin diye
Çık istersen sen bilirsin
Çıktım
Cevap sorunun içinde gizli. Kendini yakışıklı olarak görmen. Bırak onu başkaları desin
Çirkin şansı diye bir şey var
Benmi oluyorum çirkin şansı olan kişi
Çirkin olanın şansı var senin yok
Çünkü tek önemli şey dış görünüş değil
Keşke herkes senin gibi düşünse :) çok kıza çıkma teklifi ettim çoğu tipim değilsin tipsizsin gibi cevaplar verdi oysaki muhabbetim de iyidir.
Yakışıklı olduğunu düşünüyorsun ama karşındakiler tipsizsin falan diyor. Bilemedim... gerçi kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Sen de elektrik alamadığın kızlara çıkma teklifi etme. Kendini sürekli geliştirmeye bak
Ya her insan kendine yakışıklı ve güzel gelir belkide yakışıklı degilimdir sadece kendi gözüme öyle geliyo da olabilir yani anliyaagin
Her insan güzeldir. Ama sen de önüne gelene çıkma teklifi etme. Dediğim gibi karşındakinden bir ışık alırsan öyle yürü
Zamani vardir sabret