Buluşmak için anlaşıyorsunuz, süslenip hazırlanıyorsunuz ve sizi ekiyor. Ayrıca bunu sık yapıyor. Ne yaparsınız?

Buluşmak için anlaşıyorsunuz, süslenip hazırlanıyorsunuz ve sizi ekiyor. Ayrıca bunu sık yapıyor. Ne yaparsınız?

Ders vermem nedenini sorardım mantıklı bir açıklama yapmıyorsa sevmiyor umursamıyor demektir ayrılırım. ama her insan aynı değildir tabi ki de benim diğerlerine tavsiyem Sevgilinizle açık ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurun. Onun neden buluşmalara gelmediğini veya ilgi göstermediğini anlamaya çalışın. Belki de sevgilinizin kişisel veya duygusal nedenleri vardır. Onun duygularını ve perspektifini anlamaya çalışmak, daha iyi bir anlayış geliştirmenize yardımcı olabilir. Onun duygusal durumunu ve yaşadığı olası stres faktörlerini öğrenmeye çalışın. Belki de bu dönemde destek veya anlayışa ihtiyacı vardır. Siz de buluşmalara gelmeme durumundan etkileniyorsanız, kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı paylaşın. Her iki tarafın da duygularını ve görüşlerini saygıyla dinlemek önemlidir. Tartışmaları olgun bir şekilde yönetmeye çalışın.
Detaylı açıklaman için teşekkürler Barış. Çözüm odaklı birisin
Bir kere sineye çekerim... olabilir insanlık hali... işi çıkabilir, bir şey olmuştur gelememiştir ve bahaneleri geçerli bir bahaneyse bir şey olmaz... ama ikide aynısını yaptıysa.. bir sorun var ve bana diyemiyor... üzerine giderdim bu konunun... hani hem üzgün hem ayarlayıp gelemiyorsa ise kesin bir sorun var, ve benden çekiniyor diye düşünürdüm.. ben safım biraz istemiyor beni diye anlamam... çünkü istemediğini söylese ben bunu anlayabilecek olgunluktayım.. bunu söylemediğine göre, ve gelemediği için, mahcup ise evet bir şey var derim... ısrarla sorarım.. öyle bir çırpıda ayrılamam kusura bakmasın... bana yapsın açıklamasını sonra isterse çekilirim yolundan... en son iş btirmek..
En azından hemen silip atmıyorsun. Herkes ilk ekişte silip atmış 😅 😂 Peki senin yanında sıkıldığı için seni ekiyorsa daha eğlenceli olmak için çabalar mısın yoksa ayrılır mısın?
Benden sıkılmamıştır. ben bunu kabul edemem.. sinirli desin.. tiripli desin.. ama eğlenceli değil diyemez.. sıkıldıysa yine o ayrılsın gelsin adam gibi yapsın açıklamasını... onun canı benden sıkılmamıştır... başkası vardır bunu bahane etmesi komik olur... her ilişki monotonluga mahkumdur... hemen ayrilcaksak oynamayalim.
Kesinlikle haklısın. Her ilişki bir süre sonra monoton oluyor. Her monotonlukta başka birine koşmak yerine çözüm üretmek gerekir. Sevgili olmak bunu gerektirir
Onun monotonluğunu yerim.. jsjsjsjs ondan gelen başım gözüm üstüne... o monotonluk kısa sürede geçiyor.. baktik çok monoton diyor yol aliriz nikah dairesine bide öyle deneyelim jsksis
😅 😂 mantıklı bir çözüm. Evlilik monotonluğu bir süre bitirir 😅 😂
Sıkıysa monoton desin... o zaman bebe yapar veririm al bak dert sıkıntı kalmaz... sorun çözme de benim gibi olun😂
asdlfkjkjlf monoton günlerini özler artık 😅 😂
Ah benim içimin gülen yüzü bunlar hep senin için jssksjsjshs
sdfjljkl içinin gülen yüzü kim, bebeğin mi adlkjfkjl
Benim herife dedim
Sory metaforu anlayamadım 😅 😂
😂gunaydin ve iyi günler 🥳💃
asdlfkjkjl sana da günaydın ve aydınlık günler alkjdsfkjlf
Onu kendimle cezalandırırımm
😅 😂 Herkes ayrılmış sende ayrılsaydın 😅 😂 senden ceza mı olur hem alkjsdfjklf
Bi daha yüzümü göremiycekk sesimi duyamıycakk daha büyük ceza olmaz ona 😒
😅 😂 kendinle değil, yokluğunla cezalandırmış oluyorsun 😅 😂 sen de terk ettin yani. terk etmeyen yok mu adkljffjk
Terk etmedik geçici bir süre kapalıyız sonrasına bakarız 🤣
😅 😂 Geçiciyse bir süre daha keyfimize bakalım o zaman. Gezip tozalım. Sen bekleme modunda kal, diye düşünürse ne yaparsın? 😅 😂
Ha o moda girerse daha ağır bir ceza veririm ayrılır ben gezip tozarım o da beni storylerden takip eder yazıjkkk
asdfjkkjlf az insaf lütfen. erkekleri story'lerle cezalandırmayalım asjkdfljk
Erkekler olanları cezalandırmayız öyle bir hizmetimiz yok
Hizmetinize 1 yıldız verdim 😅 😂
Erkek olanları yazıcaktım nasıl sinirlendiysem shhsd
adsfjkflk fark ettim ama bozmadım seni. bu kıyağımı unutma adjfsljkf
Cevap
9Cevap
Bu olaydan sonra bir gün buluşma ayarlardim. Gitmezdim. Gelmedi mi? Yine ayarlardim yine gitmemek için. Gelirse büyük ihtimalle kızacaktir gelmedigime özür diler yeni bir gün ayarlardim o güne de gitmezdim. Beklesin beni beklettigi kadar
alfjdjklf beter olsun
inim inim inlesinler adsfjlkff
Buluşmalara hem de. Hadi bir kere gelmedi mal gibi 2. İçin mi plan yapacam 😂😂
aslkjdfljk bence de hiç gerek yok askldjfjk
Bana bunu sevgilim değil de arkadaşım yapmıştı çok kızmıştım sonra uzun bir süre yüzyüze görüşmedik.
Seni ekmesinin mantıklı bir gerekçesi var mıydı?
Şunu hatırlıyorum. Kuzenim de bizimle gelebilir mi demişti ben de kabul etmedim. Sonra başka işinin çıktığını söyledi. Muhtemelen istemiyordu. Çok kırıcıydı ben de tekrar teklif etmedim. Zaten yollarımız ayrıldı.
Ayıp etmiş gerçekten
Böyle bir şeyi bir kere alttan alırım. İkincisi tekrar edildiği an engellerim her yerden
Üçüncüye fırsat vermez misin alsjkflklj
O kadar enayi değilim ahsjs
Ya senden özür dileyip af dilerse ve sen affettikten sonra üçüncüyü de yaparrsa adksjlfkkfl
Hayatımda böyle birini tutmam ki! Bir kere ekmesi yeterli
Bir kere ekse bile terk eder misin? Bir kerecik affetmez misin?
Telefon yok mu? Arar haber verir erteleriz. İnsan yerine koymayıp bekletiyorsa işim olmaz saygısız insanla
Bir de o kadar zaman harcayıp süslenip püsleniyorsun. Ayıp yaptığı değil mi?
Süsüme püsüme değil vaktime saygısı yoksa ayıptır. Bu kadar yüzeysel düşünmeyin ya
Sen yüzeysel düşünüyorsun. Aynı şeyi söylüyoruz zaten. Süslenip püslenmeden kasıt harcadığın vakit zaten. Bunu düşünemiyorsan senin sorunun
Vakitten kasıt o değil ama neyse..
Hayatımdan çıkış biletini keserim sxtir ederim. Çoluk çocukla uğraşamam
Demekki hayatimda olmayi hak eden biri degilmiş yaptigi kendine saygisizlik..
Evet arkadaşlar benim yaptigım canım yapıp beklemeyin , terkedin gitsin
Senin sevgilin hangi mazeretle seni ekti?
Böyle mazeret mi olur, saygısız adam asjklfdjlk
Cavasu ne demek. kelime gibi random atıyorsun olmuyor alksdjfljk
Sonuna da sufy yazmışsın aljkdsfjkl senin randomlarından şiir bile çıkar akldsfkjlf
Zekandan her yer toz duman oldu 😅 😂
Sorumu beğendiysen like atabilirsin. Bu çek zekice bir davranış olurdu 😅 😂
O sevgilim değildir büyük ihtimal 😅
Geçmişe göm onu asldflkfd
Aynen 😅
Bunu sk yapamaz çünkü 1 hakkı vardır 😃
Tek hakkını iyi bir zamanda kullanmalı o zaman 😅 😂
asdfjkjlk evet 😅 😂
Evine giderek🥲
asdfkljkl evini mi basıcaksın
Sık yapamaz devam edemez
Yaparsa keser atarsın