Sevgilim hakkımda şüphelerim var lütfen okuyup yardım edin çok çaresizim?

sorum aslında çok basit lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim, 5 senelik bir sevgilim var ayrıldık araya 9 ay girdi ve şu an tekrar barıştık. Beni aldattı aslında tam anlamıyla öyle değil sadece ben ayrılır ayrılmaz başkalarına gitti sarhoşken herkesle konuştu fakat 9 ay hiç bıkmadan beni aradı en son bende istemedim babama söyledim babam tehtid etti bida arama yazma vb şeyler işte. şu an affettim çünkü çok seviyorum vazgeçmedim, barışalı 1 ay oldu telefonu bendek saklıyor sessizde kullanıyor wc ye bile telefonla gidiyor instagramdan mesajlarımızı siliyor vb şeyler oluyor kurgu mu yapıyor kafamda büyütüyorum bilmiyorum içimde yoğun derecese şüphe var onu çok seviyorum ama böyle sanki bana sadeve alıştığı için benden gidemiyor beni sadeve alıştığı için istiyor gibi bir durum hissettim, lütfen bana yardım edin şu an küstüm Konuşmuyorum dün maça gitti içki içme dedim içeceğim mutluluğumu kıskanıyprsun dedi bana, ve her hafta içki içiyor bende sevmem bize uymaz bu içme sürekli dedim bazen olur ama dedim hep içme dedim kavga ettik konuşmak istemedim yazma bana dedim. Eywallah dedi ve gitti sen benim mutlu olmamı istemiyorsun dedi ve yazmadı

Sevgilim hakkımda şüphelerim var lütfen okuyup yardım edin çok çaresizim?