Konu şöyle açıldı bu demiş ki esmer tene crop daha güzel yakışıyor demiş ben de yoklukta mısın felan dedim? Sonra bana foto attı beyaz ile esmer crop giyen kadın arasında shshhshs esmerin giydiği süslü beyazın giydiği sade eee dedim sen kör müsün bu ne böyle yazdım. Sonra gevelemeye başladı esmere de yakışıyor diye mankenlerle oldum vs. yazdı. Ben de tabi tabi felan yaptım kanıtlarsam ne yapacaksın karşılığında ne vereceksin felan yazdı ben de isteğini kabul etmeyince dalga geçme yazdı.
Komik geldi yani bunu söylemesi kanıtlamak istemesi. Erkekler neden böyle yapar anlamış da değilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle konuşan kişi yalan söylüyordur. bu arada beyazlar candır esmerler çok ilgi çekmiyor.
Eveet bu dediğin doğru boyu kısa olanlara da laf söylemiş fok balığı tipli erkekler hep böyleler.
Ahaha benzetmeye bak fok balığı tipli erkek nasıl oluyor 😀 ama harbiden söylüyorum; böyle böbürlene böbürlene bir şey anlatıyorsa bir erkek tam tersidir, tespitin çok iyi kesinlikle yokluğun dibini görmüş bir zavallı kendisi 😁
Olabilir sevgilisi olduğu halde benden tg istedi orada sexting yapmak için ama içime sinmedi evleneceğim kadın demişti çözemedim gitti
Varlıkta olan ve mankenlerle takılan biri sexting gibi şeylerin peşinden koşmaz. Tatmin olmaz çünkü. Çünkü sexting türü şeyler yoklukta olan ve cinsellik konusunda pek iyi olmayan kişilerin kendilerini tatmin etme biçimidir. Ayrıca evleneceğim kadın vs türü süslü cümlelerle vaatlerle geliyorsa koşarak uzaklaş o kişiden, kimse ciddi düşündüğü ve gerçekten önemsediği kişiden sexting yapmasını istemez.
Bana değil başkasıyla evlenecek ama neden ona gitmiyor bana geliyor sexting için tg istiyor tamam bende merak ediyorum cinselliği yaşamadığım için fakat bana biraz ters geldi düşünsene belki beni boşalt diyecek bana merak ettiğini sor demişti sadece bilemiyorum haklısın bence sende.
Zaten boşaltmani isteyecek, başka amacı yok ki, ama neyse ki birşeyden çok emin oldum. Kesinlikle yokluk çeken karaktersiz biri, evleneceğin biri varsa başka kızla işi ne? Hiç yaşamamış olabilirsin ama yaşayacaksan da böyle biriyle yaşama, ne tecrübesi vardır ne de bilgisi, ancak gösteriş yaparak konuşan biri, zaten yoklukta olmasa gider biriyle reelde seks yapardı olur biterdi, sextingle neden uğraşsin? Soracaksın gerçekten tecrübeli seks hakkında en ince ayrıntısına kadar herşeyi bilen birine sormalisin. Cinsellik öyle sexting gibi şeylerle öğrenilmez, ben bir şey söylüyorsam kulak ver inan bana.
Çok teşekkür ederim bana güzel örnekler verdiğin için bilgilendirdiğin için tg bende hiç yok sevmiyorum da. Bir erkek olarak bana kendi cinsini anlatman beni sevindirdi çok teşekkürler. Allah karşımıza temiz kişiler çıkarsın ç
Ne demek rica ederim. Olması gereken şeyleri söylüyorum sadece, bide kendimden yola çıkarak yorumlar yapıyorum, misal reel hayatta çok hızlı bir yaşantım olduğu için inanılmaz tecrübeler edindim kendi adıma, bu yüzden sosyal medyada kolay kolay ilişki yapmam veya birileriyle çok fazla diyalog kurmam, böyle olduğu zaman sexting türü şeyler çok saçma geliyor, cidden çok tecrübe edinmiş biri bu tür video vs fotolarla tatmin olamaz ki, çıplak kız fotosu veya videosu görsem ne görmesem ne..! Görüntülü tatmin olsam ne olur olmasam ne olur? Tüm bu şeylerden tatmin olan kişiler ya çok acemidir ya da inanılmaz yoklukta olan kişilerdir, acemi olan şeyler kızlar için geçerli, yokluk olan kısım ise erkekler için geçerli. Ben bugüne kadar edindiğim tecrübelere dayanarak çok rahat söyleyebilirim ki bu kişi inanılmaz tecrübesiz ve yoklukta biri. Bide karaktersiz ve kişiliksiz. Ve birşeyi de rahatlıkla söyleyebilirim tensel gerçek sekste çok şey yaşamamış, yaşasa da tatmin edemez erkenden boşalır ve karşıda ki kişiyi tatmin edemez. Adım kadar eminim. Hemcinsim olabilir ama sen bu soru sormuşsun ve bende yardımcı olmakla mükellefim. Bu kadar basit. Bu sitede çok boş ve yokluk çeken kişi var maalesef. Ben en azından onlar gibi olmak istemiyorum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Eveet oldun sana birkaç sorusormak istiyorum mmmesajla
Olabildiysem ne mutlu bana. Tabi buyur sorabilirsin
Esmer kadın beğenilince niye yoklukta olunuyor ki o daha garibime gitti şuan😂
Bilmiyorum da bana göre yoklukta gibi geliyor her yer esmer dolu çünkü beyaz tene karşı daha bir atılganlar erkekler.
😂şimdi sen birinden hoşlanacaksın bu esmer olmaz diye ayrılacak mısın ya da ne bileyim bu beyaz bunu kafalamalı mıyım şeklinde yakalaşacaksın seven insan her şeyiyle kabul eder bu şekilde düşünmeye devam edersen kalitesiz bi ilişki yaşarsın benden söylemesi
Yaaa ben aşırı esmer sevmiyorum böyle hafif kavruk ten olacak ya da beyaz ten erkeğe bunlar çok yakışıyor hepsi dozunda olmalı. Kaliteli ilişki de bir çok şey önemli sadece tenle olacak bir şey değil.
Hmk birileriyle takılan biri bununla övünmez ergence
Aynen öyle ajsjsjs 1.83 boylu kadınla çıkıp kendini çocuk gibi gören erkekten ne bekliyorum acaba o da var. O değilde kısa boylu kadınlara da laf atmış valla herkes bir dengesiz bu aralar.
Kdndjsnnenw ezik sacmalamis
Onun da güzellik algısı odur değiştiremezsin
Değil yaaa hep beyaz tenli takip ediyor erişemeyince laf atıyor işte bu tiplerden
Haa olabilirr