%1 bile yüksek bir ihtimal olabilir mi?😅

Bir rivayete göre Ali Cabbbar’ da internetten tanışmış. 😅🤷
%1 bile yüksek bir ihtimal olabilir mi?😅

Bir rivayete göre Ali Cabbbar’ da internetten tanışmış. 😅🤷
Internet gibi çok geniş bir yer de.. bırak sevgili bulmayı, arkadaş bile olamıyorsun .. çünkü insanlar o kadar sabirsiz ve tahammülsüz ki... bir gün çok güzel sohbet ederken, ertesi gün mesajina saatler sonrası dönebiliyor. Sebebide, işlerim vardı, yoğundum, bakamadim gibi, türlü türlü bahaneler sıralıyor. Oysa bir mesaja cevap vermek zor olmamalı. Kaldiki birak işim var demeyi bile yazmıyor... sen yazmışsın, o mesajı okumaya bile tenezzül etmeyip, seni bekletip, diğer alternatiflere bakıyor... neden? "Sen dur. Sen de iyisin ama ben bide otekiler ile de konuşayım, onlar olmazsa sana dönerim" demiyor. İşlerim yoğundu, bakamadım, yok şöyle, yok böyle. Oysa net değil.. zaten sosyal medya da olan insanlar hiç biri net değil.. ne istediğinizi direkt söyleyin... olmadı, sevemedim sohbeti, o frenkasi yakalayamadım diyin. Diyin ki o insanı bekletmeyin. Sonra engellenirsiniz, durdukyere engel mi atılır diye sorgularsınız... bu telefon ulaşılması kolay olsun diye icat edildi.. bir mesaja 6 saat sonrs cevap vermek, hatta 10 saat sonrs cevap vermek için icat edilmedi... öyle olsaydi mektup yazardık inanın daha çabuk cevabımı alırdım... İnternetten sevgililik olmaz, arkadaşlık da olmuyor.. reelde yapın.. en sağlıklısı, en güzeli.
Ellerine sağlık abla :)
@Barış_LonelyForever afiyet olsun barış 😂
Bu kişiye göre değişir gerçektekiler de çok iyi çıkmıyor önemli olan nerede tanıştığın değil kiminle tanıştığın bence ama kişiye göre de değişir tabi
Cevap
4Cevap
Çok zor.. Hele ki internette tanışıp, orada devam ediyorsa imkansız.. Sadece hayalcilik ve kendini kandırmak olur bu..
Yaşadım da ne çıktı, soytarının teki çıktı. İki ay geçti başka bir kız ile çıktım oda aynen. Üçüncüde soytarı çıktı ve resminde 56 kilomuydu gelen de 95 kiloydu. O günden beri internetten yok sevgiliymiş yok eşmiş asla!
Böyle anonim olduğumuz yerlerde zor olmaz değil ama zaman kaybı bence
yani bir çok tanışan evlenen bile gördüm ama her bir yerde sorun yaşıyorlardı yüzdelik vermek çok zor ama işin sonunda çok mutlu olanı görmedim
Normal bir şekilde tanıştığın insanlar aynı internet artık günlük hayatımızın bi parçası
Acaba burdan sevgili bulan var mı lan
. d
Etkileşim çağındayız. Bunda kötü bir şey yok.
%40 - %50 falan🙃
Öyle bir olasılık yok.
-1000 bile değil imkansız.
İmkansiz hepsi abaza sapik
Sıfır
Sıfır
%-1000
sıfır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?