Güncelleme2: Fiziğim güzel değil
Hızlı yazdım yanlış yazmışım 😂
Hiç deneyimi olmayan erkek arkadaş mı yoksa 5-6 kişiyle deneyimi olan erkek arkadaş mı daha sadıktır?
Ve bir şey daha Kıyas yapıyor musunuz? Fiziğim güzel, tecrübe desen o da pek yok ve sevgilimin de geçmişi böyle bu beni biraz özgüvensiz yapıyor.
Bir kişinin deneyim sahibi olup olmaması sadakatle ilgili kesin bir gösterge değildir. Sadakat, bireysel karakter, değerler, ilişki dinamikleri ve iletişim gibi faktörlere bağlıdır. Deneyim sahibi olan veya olmayan bir erkek arkadaşın sadakati, kişisel özelliklerine, değerlerine ve ilişkiye olan bağlılığına bağlıdır. Deneyim sahibi olan biri daha önceki ilişkilerden öğrenmiş olabilir ve daha olgun bir perspektife sahip olabilir. Ancak, bu kişinin gelecekteki ilişkisinde sadık olup olmayacağına dair bir garantisi yoktur. Deneyimsiz biri ise daha saf ve açık bir zihniyete sahip olabilir, ancak bu da sadakatle doğrudan ilişkilendirilemez. Sadakat, güvenilirlik, iletişim becerileri, empati ve ilişkideki uyum gibi faktörlerden etkilenir. İlişkinizde sadakati önemli bir değer olarak kabul ediyorsanız, birbirinize güven oluşturmayı, açık iletişimi sürdürmeyi ve ilişkinin güçlü yanlarını geliştirmeyi hedeflemelisiniz.
Deneyimsiz arkadaş sıkıcı gelir sana.
Deneyimli de illa kıyas yapar ama fizik vs olarak değil, seninleyken ne kadar mutlu, ne kadar eğleniyor, önceki birlikteliklerinde ne kadar mutlu ne kadar eğlenşyordu gibi bir kıyaslama yapar
Cevap
9Cevap
Sadakat ile deneyim arasında bir fark olsaydı ki bana göre yok. Tecrübesiz olan daha çabuk aldatır derdim
tadını bilenle bilmeyen aynı olmuyor maalesef. Kabaca düşünürsem etraftaki arkadaşlardan, hiç yaşamamışlar daha sadık ve sahiplenici oluyorlar.
Katılıyorum
Bir sürü kişiyle olmuş erkek uzak olsun
Bakir en iyisi
Çapkın olmayan en iyisi yani
Dünyanın en güzel kadınıyla da birlikte olsa dışardaki 10/3 kızda aklı kalır erkeklerin o yüzden çok kasmamak lazım 😂
Erkeklere bakış açımızı iyice değiştiren o yorum:
🤣🤣🤣
Gerçekler acıtır yavrucum yapacak bir şey yok 😂
Kaç kişiyle birlikte olup olmadığının bir önemi yok daha çok karaktere bağlı bir durum
Bu yorum içimi rahatlattı peki kıyas konusunda ne düşünüyorsun? Hiç mesela önceki şeyler aklınıza gelir mi? 😬
Helal be sana cidden helal olsun çok tebrik ettim
Ne demek ne demek Ama nadir ya o yüzden tebrik ettim bana göre nadir böyle düşünenler 😆
Sen niye özgüvensizsin ki sevgilin de tecrübesizmiş
5-6 kız ile diyorum nasıl tecrübesiz olabilir 😂
Sevgilimin de geçmişi böyle diyince benim gibi tecrübesiz anlamı çıkıyor
Ayyy doğru hızlı yazmışım da 😂
Tecrübeli erkek seni daima kıyaslayacaktır haberin olsun
Ciddimisin ya offf 😬 Yani bende bundan korkuyodum aklına gelir illa ki diye vs
Gelir tabi sürekli kıyas yapar
Ağla kalbim ağlaaaa sen ağla kalbim ağlaa o zaman 🥲
😂😂 maalesef gercekler acıdır
Sadakatın deneyimle bir alakası yoktur, tamamen karakter meselesidir.
Kafası oturmuş ne istediğini bilen ve buna göre hareket eden insanlar kadin-erkek içlerinden bir kıyaslama yapsa bile bunu karşıya belli etmezler. insan herkesi istememeli, herkeste de birini aramamalı.
Deneyim keyif verir erkekte
Kadında deneyim az olsun
Sadık biriyim hiç deneyimim yok ama evlenmek istiyorum artık ama ciddi düşünen de yok bu devirde
Devrin çivisi çıkmış çoktan öyle ne yazık ki
Bnde burdan aryirum ciddi ilski artik
Burdan mı bence en son aranılacak yer bura ya 🤣
Neden olmasın sansimi denemek istedim
Burdan zor bir kere anonimsin güvenmen de zor olur karşı taraf bi baktın erkek çıktı hayatının şoku olur herhalde 🤣
Çevrem yok Brdan denemek istedim başka nerden blcamki
İnstadanmi bluyum ordada top atsan yazmyrlarki
Hmm instagramdan falan olabilir ya onun haricinde oyun falan oynuyorsan ordan işte discord vs tanışırsın buralardan birileri ile illaki sonra muhabbet ilerler gider
Ya da nasip seni hiç beklenmedik de bulabilir kendi kendine bir yerden ki genelde böyle olur
Haklsiin sanırım ama bide birini ekledim kabul etti ne yazcam mesela
Telegramı da deneyebilirsin bence gruplar falan oluyo ya mesela ders grupları cart curt ordan soru atıyolar mesela çöz bi kızın sorusunu ya da sohbet ediyolar mesela yks vırt zırt ile ilgili onlardan birine gir gitsin 😂
Ama snapi deneme snap de pek tekin değil
tamam deniycemmbnu
Ya normal selam yaz başta klasik arkadaşlıktan yürüt muhabbeti şaka yap espri yap kızın ilgi alanından bir konu aç entellektüel takıl yani
sanırım hiç tecrübem olmasaydı sadık kalmam daha zor olabilirdi
Yani böyle de düşünülebilir herhalde doğru 😆
kanka senin eline hiç mi şey değmedi fkdkddl el 😅😅
2 erkek adayımız mı var?
Hayır sadece sadakat açısından sordum çünkü bu durumda 2 düşüncesi oluyor genelde insanların tecrübeli kişi aldatmaz ya da daha çok aldatır tecrübesiz daha iyi gibi gibi
Yoksa tek aday var öyle şey mi olur😂
Sadece onca şeyden sonra bende bir özgüvensizlik oluştu bi tık 😂
Yok daha önce oldu da bu tarz şeyler olmadı düşünmemiştim bu zamana kadar bir şeyler birileriyle şimdi burada durum bi tık farklı 😬
sadakatin deneyimler ile ne alakası var
Valla karaktere bağlı
Hic deneyimi olmayan
Hangi anlamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?