İnsan kendine yetiyor herşeyle baş ediyor fakat arada bir de başı okşansın sevildiğini hissetmek istiyor. Güzel bir aşk yaşamadan göçüp gideceğiz sanırım. Bizim beğendiğimiz bizi beğenmiyor begenen de beni sarmıyor. Çözemedim bu denkle mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayat böyle geçip gidecek galiba
Bazen zorluyor ama. İnsanız herşeyle tek başına savaşmak zor. Başını yaslayacak güvenli bir omuz arıyor
Evet haklısınız bir 6 yıl sonra kendimi sizin sorunuz konumunda görürüm gibi
Daha zamanın var Senn. İnşallah beklediğin gibi olmaz.
Daha var tabi ama yıllar geçtikçe zorlaşıyor
Evet yıllar geçtikçe çok zorlaşıyor hemde bir yandan istiyorsun bir yandan yeni birini tanımaya ne heyecanın ne psikolojin razı. Zaman çok şey götürüyor insandan
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İş çıkmaza girdi mi zaten bunu demekten başka çare yok. Öyle olsun bakalım
Sizin tez vakitte olur çok seçici olmayın
Seçici olmamak nasıl oluyor ki gözünü kapatıp ilk karsına çıkanla yola mi çıkıyorsun.
Hayır tabii o kadarda değil ama biraz kriterleri azaltmak lazım
Öyle mükemmeli aramıyorum ki zaten mükemmel de değilim. Çok karmaşık bir konu
Anladım
Geçen aylarda biriyle görüşüyordum biraz içime sindi tanımaya çalmıştım fakat bu kezde o istemedi. Bir türlü iki iyiliği bir araya getiremiyorum
Nasip değilmiş işte
Öyle görünüyor, fakat kalbim birbirimize iyi gelecekmiş gb hissettirdi yarıda kalınca yine bir hayal kırıklığı yaşattı
Sizin şu an tamamen bir duygusal boşluk var bu da o kişiyle konuşunca biraz doluyor gibi olmuş gidince ister istemez insanız çok doğal böyle hissetmeniz
Bu cümleyi çok yakın bir arkadaşım da kurdu. Sende aynı tespitte bulundun. Belki de bu duygusal boşlukta zarar verecektim onada kendimede gitmekle sanırım ikimize de iyilik etti.
Kesinlikle öyle
Çok bir şey istemedik olması gerekeni kendimizi paralıyoruz yapmak için onuda beceremedim sanırım
Bence kendinize bu kadar yüklenmeyin
Bu ara istemesem de takılıyor kafama. Gece yarısı uyanıyorum aklıma geliyor vs. İşlerde yoğun aksi gb gerginlik tavan.
Bazen her şey üst üste gelir zaten
Son 6 ay gerçekten çok üst üste geldi. Sevgiyi arattı fazlasıyla bana
Her insan da öyle bir yıl önce sevgilimden ayrıldım bu süreçte iş hayatım çok iyi şükür ama insan yine onunda eksikliğini hissediyod
Ben alıştırmıştım kendimi yanlızlığa 4 yıldır kimseye ilişmedim. Bu deprem iş stresi ufak çaplı gerginlikler vs derken tüm düzenimi bozdu benim. Ben işide götüremiyorum kafa yerinde olmayınca zorluyor
İş hayat için mecburi maalesef ama yalnızlık Allah'a mahsus gercekten
Yanlız yaşayan biri olarak şunu deneyimledim herşeye yine bir çare buluyorsun yanlızken ama pazar sabah kahvaltısında o masada tek kalmak kadar can sıkıcı bir durum yok bunu atlatamıyorum
Aynen bende öyle arkadaşların düğününe gitmeye devam 😄
Hahah benim kalmadı daha gidecek düğün bitirdim bekarları 😂
Sen benim bir önümden ilerliyon😂
Benim 33 artık çok önündeyim senin
Abartmayın 😂
5 yaş az mı ya ben Senn yaşlarında böyle şeyleri düşünmez düşüneni de ne diyor bu derdim.
Erkekler için normal ama
Bazı şeyler için zaman kalmadı bunun cinsiyeti fark etmiyor ya. Sonuçta kadın olsun erkek olsun geç kalınmışlık herkes için aynı kayıp
Hayır benim yaşlarımda erkek olarak dusunmemeniz için dedim
Bence şeninde düşünmemem gerek. Olurda işler ters giderse zamanı gelince düşünürsün ☺️
Bence zamanı geldi birkaç yıla olması lazım yoksa hiç evlenmem
Daha seçici oluyorsun gözün açılıyor bir sürü sebep çıkıyor yaş ilerledikçe. Bazısına diyor ki kaderinde ağzın dilin bağlanıyor kime inanacağımızı şaşırdık
Hayırlısı
Evet o kutsal sözcük de geldi 😂 bencede
Ee ne diyeyim ki 😄 ama sen daha fazla bekleme cidden psikolojin bozulur
Yarın hafta sonu hemen birini bulup evleneyim o zaman 😂
Bu da çok tehlikeli olabilir 😄
Şakası bir yana da gerçekten nereden başlayacağımı bilmiyorum 😂
Ben tavsiye verirdim de beş yıllık bir ilişkisi biten ve yorgun bir insan tavsiye verirse daha kötü olursunuz 😂
Haha akışına bıraktık bakalım olacağı varsa olur
🙋👍