Birine sevgilim var, uzun süreliğine bir beraberliğimiz var diyerek yalan söylediniz ve şimdi o kişiyle sevgili olmak istiyorsunuz bu durum nasıl toparlanır
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ispata mecbur bir yalan söylenmiş. Önce sebebi açıklanır sonra ıspatı yapılır sonra da açılırsın o kişiye. Zamanlamayı iyi yapmalı bunu açıklayacak kişi...
Nasıl ispat peki ya derse biri aklindaydi ki böyle bir yalan söyledin?
Ona çok sordurmayacaksın. Ya sağlam ve kendinden emin açıklamalar yapacaksın. Ya da birtakım yazışmalarını göstereceksin o kişi ile sevgili olmadığını gösteren. Aksi taktirde hep içinde kurtçuk ile yaşar :D
Bana açılan birine böyle dedim çocuk o zaman bana niye umut verdin demişti iyice batırdım sanki🤷🏻♀️
Evet biraz batırmışsın :) Ama ne dedin de UMUT verdin ben orasını pek anlamadım?
Yani sürekli karşılık bakismalar gülüşmeler konuşma girişimleri heyecanlar oluyordu aramızda birnevi defermis gibi oldu
Hanım efendi. Bu bahsettikleriniz UMUT vermek değil :D Zarf atmış size :D bakışma gülüşme ile insana UMUT verilse idi nüfusun %80'nin yatacak yeri olmazdı :D Umut tacirliğinden.
Ama sürekli olması?
Hiç fark etmez. İnanın. UMUT vermek başka bir şey :D
Tabiki ama belliydi bir şeyler yani gelip olumlu cevap almak istrrdi diye düşünüyorum
Olabilir. Bakışma gülüşme ile insanlar bu tip beklentilere giriyor ise bu kendi problemi. Sizin yaptığınız da doğru değil :D Ancak konumuz ümit vermekten girmesi arkadaşın. O yüzden siz konuyu oradan çıkarıp NE ümit vermesi bırak şimdi sen onu. Diyerek değiştirecektiniz. Üzüldüm. Şansınız varsa çevirin. Yoksa SALIN gitsin. Dönerse sizindir :D
Yok umut verdin demedi dedi ki biz sürekli bakışıyorduk bende bakismalardan bana hissin var sandım
Eh haklı. Şimdi çevir konuyu öyleydi. İlk başta sana öyle söylememin sebebi seni tanımak istedim. Endişelendim bla bla biraz saçmalıycan artık :D
Evet öyle bir an egolandim bir an bana niye bakışıyorduk diyince neye uğradığımi şaşırdım kendimi özür dilerken buldum 🤷🏻♀️😹
hahahahahaha Geçmiş olsun o zaman. Başarılar...
Hiç sorma sağol 😑😹
O işten tat çıkmaz yalan söyledim desen mimlenirsin sana geldim desen sevgilini bıraktın benim için ileride benixe bırakırsın der der oğlu der yalan sıkıntı
Sey deme olasiligida yüksek işte biriyle denedin olmadi sevgilin sana tekme attı şimdi benimle olmak mı istiyorsun felan
Aynen öyle kendim bıraktım desen benim yazdığımı söyler yüksek ihtimal bilemiyorum seni sevdiyse kabullenebilir ama keşke yalan katmasaydin baştan
Bana açılan birine böyle dedim birde çocuk o zaman bana niye umut verdin demişti iyice batırdım sanki
Batmış ama belki toplanır sen neden yalan söyledin
Bilmem o an öyle diyesim geldi
Ağırdan satmak cool gozukmek amaçlı
İstemiyorum şimdilik deseymissin açık kapı kalırdı
Benimde şimdi böyle bir problemim var bende onun üstüne nasıl giderim diye düşünüyorum ama benimki daha zor
İşte açık kapı bırakmayıp direkt sevgilim var demek sonra tekrar istemek 🤷🏻♀️
Ne gibi problem
Benim ki uzun hikaye senin olay daha basit aslında erkekler dediğim şeyleri irdeleyedebilir ama seviyorsa irdelemeden kabullenede bilir sen yine bir konuş belki problem çıkmaz
eyvah yaw ama şöyle toparlanır biz kavga ettik ya da bana kötü davranıyor ona bunları anlat ya da onu artık sevmiyorum zaten ayrılınca ilişki ilerler gibi düşünüyorum
Ama uzun süreli çok uzun süreli diyerek reddetmiştim
bir anda işler karıştı işte nolucak anlamaz
Ilk yaptigin hatayi birdaha asla yapma, sadece sogruyu soyle emin ol kazanirsin
Peki başka erkekle kol kola gördü onu nasıl düzeltecem
Yani kolundaki flortunse eger, ssviyorum dedigin kisiyi sevmiyorsun demek sadece takintilisin, yok sadece arkadasinsa anlatabilirsin
Takip atıyorum bakar misin