"Sadece seni sevdim diğerleri flört" diyen sevgilinin amacı nedir?

"Sadece seni sevdim diğerleri flört" diyen sevgilinin amacı nedir?

Merhaba,
Sadece seni sevdim gerisi flört diyen sevgili tipik boş insan örneğidir. Boş tenekeden boş ses çıkar. Boş insan, yalancı insandır! 😅
Benim nice sevdiğim oldu. Seni seviyorum dediğim herkesi sevdim. Sevdiğim için utanmıyorum... 😅
En çok kendi kendime sevdiğim oldu, uzaktan...
Popomla gülerim ona! 😅
Temsili ben... 😅
😂😂😂😂
😅😂🤣
Seni sevdiği doğru. Lakin bir tek seni seven kişinin bunu vurgulama ihtiyacı yok. Burada iki gerçek, bir de yalan demeyeyim yanılsama var.
GERÇEK: Şu an seviyor olduğu
YANILSAMA: Senden önce hiçbir kadını sevmediği, sadece flört ettiği.
GERÇEK:Hiç kimse sevmediğini düşündüğü bir insanla değil sevdiğine/seveceğine inandığı kişiyle flört eder.
Senin sevgilin için söylemiyorum yanlış anlama. Birçok erkek aynı anda bile birden çok kadını sever, hiçbirinden de vazgeçemez.
Nerede kaldı daha geçmişte kimseyi sevmediği ya da sadece onları flört olarak gördüğü.
Ama şu an seni seviyor olduğu gerçeğinin o kadar etkisinde ki bu tip yanılsamaların içine düşüyor olabilir.
Bir yerde takılı kaldım. Her erkek birden çok kadını sevebilir mi?
Evet sever. Erkekler, modern çağda ve kapitalist üretim ilişkilerinin getirdiği toplumsal altyapı sayesinde her ne kadar cinsel anlamda artık tek eşliliğe ikna olmuş olsa da en azından duygusal olarak hala çok eşlidir.
Çünkü insan türünde cazibeli olan kadınlar olduğu için böyle. Biz erkekler için ten rengi olarak sarışını, esmeri, kumralı, siyahı, kimlik olarak Rus, Arap, Zenci, Lâtin Amerikalısı, sınıfsal olarak zengin, fakir, orta gelirli, ideolojik/politik anlamda da dinci, seküler, ülkücü, solcu, Alevi, Sünni, Türk, Kürt her kadın ama her kadın ayrı bir dünyadır. Hepsinde farkı kıtalar, farklı ülkeler keşfederiz. Zihinsel/duygusal gelişim/değişim açısından buna ihtiyacımız var yaratılışımız gereği.
Oysa sizin için öyle değil. Sizi konforlu yaşatacak, sizi mutlu edecek, size sadık kalacak tek bir erkek, dünyalara değil kainata bedeldir sizin gözünüzde. Başka erkeğe ihtiyacınız kalmaz o yüzden.
Belki de öyle değildir yanılıyorsundur😅 bundan güzel soru çıkar teşekkür ederim
Böyle olduğundan güneşin doğup batışı kadar eminim. Erkek ve kadın tabiatına dair tespitlerimde hiçbir zaman yanılmadım.
Kadınlar, erkekler gibi olsaydı dünyada yalnız erkek kalmazdı. Teknik olarak dünyada erkek kadın nüfusu eşittir ama erkek daha çok boşta kalır.
Çünkü erkek, önüne geleni ister. Kadın en kalitelisini seçer.
Bu da abartı bir cümle sayılır. Benden sonra da bir sonrakine bunu söyler 😅 😂
Çok teşekkür ederim
Ricalar
Cevap
13Cevap
Hayır tabi ki de olmaz. yani bir kadın beni sevdiğini söyleyip aynı anda başkalarıyla flört ediyorsa direk uzaklaşırım zaten benim için güven, bir ilişkinin temel taşlarından biridir ve aynı zamanda bu aşk ve sevgiyi sadakati de içermelidir. bir kişinin duygusal bağlanması önemli benim için yani benim kalbimi sevmiyorsa herkesi sevebilir demek bu. bana aşık olmalı sadece birbirimizi sevmeliyiz. her iki tarafın da karşılıklı anlayış ve uyum içinde olması önemli benim için. bu yüzden de beni sevmeyen birine diyecek bir şeyim olmazdı ayrıca flörtöz bir kadını da sevemem zaten.
Hiç kimsenin içini görmek gibi bir şansımız yok. Bu tamamen bunu söyleyen insanın samimiyeti ve dürüstlüğü ile alakalı bir durum. Yine de yelkenlere çabucak indirmemek gerekiyor.
Hayır güven olmaz.. Çünkü bunu dediği kişi sadece ben değilim kesin ve net.. Aynı anda kim bilir kaç kişiye aynı şeyleri söylüyor..
O nasıl bir sözdür ya. Sevmekle flört arasında sanki bir bağ olmalı veya bunlar içiçe geçmiş kümeler olmalı sanki 🤔 bence temel matematikte sorun var çocukluğuna inilmeli😂
🤣🤣🤣
Göstermiş ama elletmemiş.. Öyle bakü ceyhan boru hattı gibi geniş çaplı insanları sevemedim, onlara güvenemedim gitti..
Bu soru bana niyeyse bir türküyü hatırlattı.😃
Valla kimseye inancım yok. Böyle şeyler demesine de gerek yok. Zaten sormam da kaç kişiyi sevdin ettin diye. Geçmişi kurcalayanın bulacağı ya çöptür ya da boşluk 😂
"Beni severken başkaları ile flört ettin?"
Daha baştan yalan söylüyor aklamak için. Sevgili olduğunuz zaman aldatmaktan çekinmez.
Sıra numarası Verde siramizi bilelim deseydin çok ucuz ve klasik bir taktik tbi inandirabiliyorsa bişey diyemem
Diğer flörtlere de bunu demeediği ne malum. Kaldı ki hayatına birini alıp alıp flört diye bahseden birinden İleriye dönük ne kadar adım beklenebilir ki.
Hâl ve tavırları somut yüz yüze tepkileri önemli söyledikleri değil ve geneli bu konuda yalan söyler
Benden başkasıyla konuşamaz. Flört falan dinlemem ben, bitiririm. Hoşlanmıyorum böyle şeylerden.
E üç ay sonra ayrılınca beni de flört listesine ekleyecek demek ki
Onlar sadece günlük, sen bir ömürlük. Güvenmek mi gider çamaşır suyun içerim daha iyi
Demek ki fritözler çabuk bozluyor. İyi marka fritöz alacak o zaman. 😃
Çenesini de alıp hayatımdan d*efolabilir😎
Diğerleri kim? ndndjd
Eskilerr
Eskilerrrr? Olmayan eskiler mi… geçmiş sınırlanırsa akla dile bile gelmez bence … o halde
Sıfırlanırsa*
Aklımız yoksa olur
o zaman beni sevmesede olur
Boş beleş havadan atıyor eee tutarsa diye
Bana gelmez başkasında denesin :D
Ondan anca fritöz olur
Olurya iyilik prensi maşallah
Bilmemki
kesinlikle olmaz
Yalaannnnn
olmaz
Hayır
Yalan dolan
Yalandır net
Klasik yalanlar işte
Olmaz
Kajajajaja, pardon..
Hayır tabiki
Senden öncekilerede demiştir aynı şeyi saf s*lak birileri denk geldiyse yemiştir orası ayrı ha yok zekiler olduysa eğer zaten yememistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?