Sevgilinin çekici bulunması seni rahatsız mı eder hoşuna mı gider?

Sevgilinin çekici bulunması seni rahatsız mı eder hoşuna mı gider?

Hayatında birisi olan kişiyi çekicide bulsam dile getirmem uzak dururuk pekte umurumda olmaz zaten dile getirende ka*rdır tamamen art niyet ararım kendini bilen birisi öyle şeyler yapmaz yanlış anlaşılmaktan ara bozmaktan çekinir yılan olanların işi o amaç kafa karıştırmak ara bozmak ayarlamaya ayırmaya uğraşmaktır o ilişkiyi bitirmektir amac haddini bilmemektir öyleleri dövsen anlamaz uyarıdan da anlamaz onların canını yakacaksın ve sevgilimde bu durumu hoş karşılıyorsa terslemiyorsa o kişiyi flörtleşiyoersa ve gayet normal bir sorun yok kafasında ise ve benim hisslerimin bir değeri yoksa o ilişkiyi bitiririm ama bedel ödeterek
Kıskançlık ile dolmuş ve tehlikeli hissederim
Herkes herkesi çekici bulabilir bunda bir durum yok. Ancak sevgilisi ve eşi olan insanları çekici buluyorsanız dahi çenenizi elinizi gözünü kontrol edip mesafe koyup uzak durmalısınız
Merhaba,
Sevgilimin çekici bulunması, çekici bulan kişi kadın ise sorun yok ama erkek ise sorun olur. Rahatsız olur, sana ne bilader derim! Daha kötü şeyler de olabilir... 😅
Aşkım bir tek bana çekici olsun, çekici ya da değil kime ne! 😅
Şimdiden sinir oldum, çok pis sinir oldum, en sinir olduğum şey, sana ne kardeşim! 😅
Kutsi sana ne şarkısını armağan ediyorum..
Hayırdır bi kendine gelsin yani o ne😂😂
Evet hayırdır yani 😅Aynen öyle valla 😅 Düşüncesi bile kötü 😅O kadar kıskanırım ben 😅
Bende yani hiç hoşlanmam kıskanırım 😅
Ne güzel 😅 Çalışıyorum da 😅Mutlu ve serin günler dilerim ondan geciktim 😅
Kolay gelsin dikkat et kendine😅
Teşekkürler, sende çokça çok dikkat et 🌸😅
Tamam ederim teşekkürler 😅🧚
Ricalarımı iletiyorummm 😅üç bakalım pırrr pırrr kanatlar yakışmışşş
Sinirlenirim. Gelemem öyle seylere 🤣
Çok çok teşekkür ederim
Ricalar 🩷
Cevap
45Cevap
Çekici bulanın nefesini keserim sonra o hissetsin ne hissedilmesi gerekiyorsa.
Tabi artık hissedebilirse 😅
shsh heh işte orasından ben sorumlu değilim :D eline, gözüne, beyin diye taşıdığı şeye hakim olsun herkes
Owww bizden söylemesi 😎
😌 hıhım
Pek hayırlı olmaz. Yanardağ gibi patlar heyelan gibi kayar, çığ gibi ezer, yıldız gibi kayarım, kelebek gibi uçar arı gibi sokarım
İyi şeyler hissetmeyecegim kesin.
Konu etiketi yanlış olmuş sanırım. benim tabi ki de hoşuma gitmez hiç sinirlenirdim. ama sevgilime güvenirdim tamamen.
Hep beni buluyor😂
Neyse ki düzelmiş 😂
Neyse ki😅
E sonuçta pembe don giymiyoruz yani. Öğrenirsem ortalığı ayağa kaldırırım
Jsjdjdjdbd senin manite kimsenin yan gözle bakacağını sanmıyorum 😂😂
youtube.com/shorts/6MOHZzDkcQY?feature=share
Manitaya biri iltifat etmiştir
Hiç hoş bir durum değil. Ben aşırı kıskanç ve şüpheci biriyim. O yüzden onu beğenmelerine aşırı sinir olurdum. Sevdiğim insanı benden başkası beğenmesin isterim ben. Çok yakışıklı biri olabilir insanlar tarafından dikkat çeken bir güzelliği olmuş olabilir ama karşı cinsten birinin bunu bana söylemesi şahsen pek hoş olmaz. Ben bulayım onu yeter.
Ne alaka benim sevgilimi başka bir kadın değerlendirmeye alıp çekici bulacak ya öyle saçmalık mı olur hayırdır. Yakışıyorsunuz Allah mutlu etsin diyebilir en fazla. Ayrıca sevgilim başka kadına çekici davranıyorsa, İkisinin de hayatını karartırım çok net.
Deli gibi kıskanırım sevdiğim erkeği çekici bulan kişiyi de mimlerim.
Nişanlı bir kızın yanında nişanlısı varken sevgilime gülümseyerek uzun uzun baktığını gördüm. Orada olay cikartmamak için zor tuttum kendimi sonra sevgilime patladım. O da anladı zaten o ara bende bir şey olduğunu kızın gözüne soka soka daha çok yakın davrandı. Hoş o kızın baktığının farkında değildi ama olsun gene de o benim kimse gülümseyerek bakamaz.
Eşimle sevgiliyken bir arkadışına yemeğe gitmiştik arkadaşının annesi benim için" çok güzel bir kız sana nasıl baktı" demişti eşim çok bozulmuştu kafasına çok takmıştı sürekli kendini eksik hissetti sonra hırs yaptı kendine bakım yaptı şimdi de beni beğenmiyor 😂
Soruya bak kafayı yersin. neyse yorumlara bakayım da bir iki gvt görürüm belki.
İçimde bir volkanik patlama olur belli etmem böyle şırnaşıklara denk geldiysem onu miyavlatırım
Senin volkanlarınla uğraşmak mı shhsh aklı olan uslu durur
Volkanik patlamanın orada bolluk bereket olur sjsjs
Kızlar bunu dert etmez çünkü genelde tipsiz profilleri tercih ediyorlar zaten 😃
Yaaa ne demezsin hepsi Şahin K'larla çıkıyor. Bir tek Murat Boz ile Burak Özçivit sap zaten.
😂😂😂
Kanka sen bu işleri öğrenememişsin ama yakışıklı adamla yatarlar tipsizle evlenirler😃
Bu işleri iyi biliyorum rahat ol sen. Sadece evlilik yapmadım o kadar.
Bu konuda fikrete katılıyorumm
@guzellikperisi_a Teşekkür ederim
Ben kıskanırım ya tamam yakışıklı çekici olabilir ama yine de bir kızın sevgilimi çekici bulması beni rahatsız eder bide ona doğru söylerse açıkça baya kıskanırım yani ama belli etmem
Aslında erkeğin gururunu okşayan bir durum, kimsenin ilgisini çekmeyen bir kadınla birlikte olmaya göre. Sonuçta herkesin arzuladığı bir kadın benimle birlikte olmayı seçmiş.
Bu konularda o kişinin tutumu ve tavrı önemli, eğer o aklı başında ise zaten hataya düşmez, karakter de budur. Bu durumda sorun yok, nasıl olsa aklı bende...
Hoşuma gider tabi ki böyle bir kadının tek sahibi olduğum için. Kadınımın bana ait ve bana sadık olduğundan emin olduğum sürece. Bundan şüphem varsa o kadınla hiç yola çıkmamışımdır zaten.
Konuşmayı keserim böyle bir şey diyen olursa , sevgilimi bir daha öyle birilerinin olduğu ortama götürmem
İstiyen çekici bulabilir. Günün sonunda elini tutan yanında uyuyan benim. O kişiye göstere göstere bu adam benim derim.
Kıskançlığın toksisitesi önünden geçmemiş, özgüvenli kadın duruşu...
Eğer erkekse ve böyle bir şey söylemeye cesaret etmişse "Ne diyon lan değişik" le başlar muhabbetimiz. Muhabbetin sonu supriz sonlu!
Çekici bulsada sevgilime yaklaşmasınlar ve bunu dile getirmesinler... yoksa gerçekten 3. dünya savaşı çıkar şaka yapmıyorum
iltifat eden ağızlarındaki dişleri eline vermek istiyorum iltifat etmye cüret eden bir kaç kişinin
benimkisinin tavrı ilgisi sadece bendeyse bu beni rahatsız etmez
Sevgilimin benden başkasına çekici görünmemesi lazım
İlk başta sinir olurum ama sonra onure edilmiş hissederim.
Ona benim gözümle bakan gözleri oynarım kargalara yem diye atarım.
Ne hissederim bilmem de onun hissettiği son sey olabilir çok kıskanç biriyim tehlike yanii
Kötü hissetmem
Sonuçta sevgilim çekici yanı bunda kötü bir şey yok
Mutlu olurum hoşuma gider ancak beraberinde kıskançlık krizi de geciririm sfsxfsd
Herkes herkesi beğenebilir ancak bunu ben duyarsam beğendiği son kişi olur.
Rahatsız olurum kıskanırım içim içimi yer piii🙄
Hoşuma gider. Ne güzel. Öyle bir adam benimle birlikte. Bundan güzel bir şey olabilir mi 😄
Ne sevgili isterim ne de böyle başa bela durumlarla uğraşırım.
Erkekler aksiyonu sevdiği için sonu karakolda biter.. kadınlar umursamaz
bisey olmaz bulsun bunda yapcak bisey yok isterse yatabilirler sevgili dedigim kisiyle
iyi hissetmem ama sevgilim olsa çıldırır kesin hep çılgınlar geliyor karşıma
Gururlanırım. Heyt be koçuma benimsin olumm derim
Söylenecek söz yok hersey zaten ortada ne yapsam hakkediyor artik
diğer kadınların erkek arkadaşımı çekici bulması umurumda olmaz çünkü sonuçta o BENİM erkek arkadaşım. ama sevgilim buna tepki gösterse ondan hemen ayrılırdım. gözleri sadece bende olmalı
Bunu söyleyen biri varsa sevgilimi uzak tutarım 😄
Sevgilinin çekici bulunması neden rahatsız etsin ki hatta mutlu olmalısın çünküğ onu sen elde etmiştirsin o senindir güven olduktan sonra gerisi boştur
Kulağıma gelirse kulağını keserim
bir şey demem ama ayar olurum. Yakışıklıysa sanane? Yakışıyorsunuz falan de yani o nedir öyle. Bi art niyet var derim içimden.
kişiye göre degişir bu durum dışardan tanımadıgım birisi söylerse rahatsız olurum tanıdıgım birisi derse rahatsız olmam
Çekici bulabilir ama dile getirdiği için niyetinden şüphe ederim
OOh müthiş demek ki adanın dünyadaki en harika kişi olduğunu o da düşünüyor.
Cool bulabilirler ama çekici bulamazlar mümkünse çekici ise sadece bana olsun
Çekici görünmemesini sağlamak için herşeyi yaparım 😒
Bunun hoşa gidecek yanı yok eger hoşuna gidiyorsa güzel kardeşim net
Cuc. old sevdigimden dolayi hosuma gider 😊😈
Rahatsız eder bir erkeğin bulması söylemesi
Yav ztn benim bulsa nolur bulmasa nolur
Rahatsız eder..
Rahatsız eder tabi ki
Kıskanırım fazlasıyla.
Biraz kıskanırım ama hoşuma gider..
Küçük bir kıskançlık yüklenir
Hiiççç saçlarını eline veririm