Siyasi düşüncesi
Feminizm
Ekonomik nedenler
Mesefeler
Diğer yorumda belirtcem 🧿👁️🗨️🇹🇷🎖️⚔️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar artık maddiyata odaklı. Bundan kastım sadece para, mal varlığı değil. İnsanın da maddesine, yani görünüşüne odaklı. Boy, pos, giyim, kuşam,... Hem ayakları üzerinde durup özgür olmak istiyorlar, hem de kısıtlayan, koruyan, kollayan, bazı konularda izin istemelerini bekleyen bir erkeğin gölgesinde olmak istiyorlar. Erkeğin çalışkan, azimli, sorumluluk sahibi olması yetmiyor, kadından fazla kazanması bekleniyor. Topluma kast sistemi geldi de bizim mi haberimiz yok? Hepsinin niyeti bir erkeği avucunun içine alıp nikah masasına oturtmak. İşlerine geldiğinde feminist olup (özgürüm, gezerim, tozarım, erkek bana karışamaz), işlerine gelmediğinde (hesap ödeme, ev geçindirme, evliyse kadının kendi parasını aile bütçesine katmayıp dilediği gibi harcaması, boşanınca süresiz nafaka) erkeğin üstün olduğunu hissetmek isterler. Bu bağlamda Türk kızı feminizmi bile üzerine oturduğu iki yarımküreden oluşan organıyla anlamıştır. Feminist geçinirler, başka kadınları kötülerler, özgür hemcinslerinin yaşam tarzını en çok kendileri eleştirirler (pick me kızı, "ben ahlaklıyım beni seç") Sevgilisiyle nikahsız yaşayana o. pu derler (onaylayıp da ahlaksızlığı savunuyor görünmemek için), boşanmış veya eşi vefat etmiş kadınları potansiyel koca hırsızı olarak görürler, başarılı, iş hayatında yükselebilen kadınlar için "kimbilir o noktaya gelmek için kimlere verdi" diye gıybet yaparlar.
Maddi gelirim yok çünkü ve gerçekten de kafa dengi aşkı bilen kızların olduğunu düşünmüyorum çoğu dış görünüşe bakıyorlar yani karaktere bakanlar yok çünkü.. bu yüzden de uzak duruyorum şimdilik. zaten İlişkilerde veya arkadaşlıklarda, kişilerin farklı değerlere ve ilgi alanlarına sahip olması, uzaklaşmaya neden olabilir. Ortak noktaların olmaması ilişkide uyumsuzluğa yol açabilir. Duygusal bağlanma ve güven eksikliği, ilişkilerde sorunlar yaratabilir ve bir kişinin karşı cinse olan uzaklaşma hislerine sebep olabilir. Geçmişteki olumsuz deneyimler veya travmalar, kişilerin karşı cinste uzaklaşma eğilimine girmesine neden olabilir. Bu nedenler dışında, bir kişinin karşı cinste uzaklaşma nedenleri kendine özgü olabilir ve zamanla değişebilir.
Mesele çok önemli değil yani bir hareket birisi yaptığında veya bir başkası yaptığında aynı sonucu alamayabiliriz Yani önemli olan doğru zamanda doğru hareketi yapmak aynı harekete farklı zamanlarda farklı ortamlarda farklı kişilere farklı tepkiler verebiliriz o yüzden şöyle olursa böyle olursa Diyemiyorum ama olmadık yerde olmadık bir hareket olmadı tepki doğurur
Feminizm
Cevap
34Cevap
Siyasi duruşu, ekonomik bahaneler ve mesafe biraz şımarıklık geliyor. Karşımdaki kişi okuduğu, gördüğü, yaşadığı, duyduğu şeyi gözlemleyip yorumlayamıyorsa, kendi bakış açısı, duruşu ve karakteri yoksa, en önemlisi sığ düşünüyorsa yani sözlerinin ve tavırlarının nelere sebep olabileceğini kestiremiyorsa, empati zerre yoksa direk kendinden uzaklaştırıyor. Ekonomik nedenlerden dolayı ilişki bitiren varsa Pamukkale de yaşıyorum turist çok güzel kardeşim yapabilirim tatlişler
Karaktersizler ve sevmesini bilmiyorlar dış güzellikten başka bir şeye bakmıyorlar ve parası olmayanla da
Listedekilerden siyasi düşüncesi diyorum, beni hiç ilgilendirmiyor bu ve bu konularda konuşmayan Türk erkeği yok nerdeyse sogumamaya cabaliyorum
Birden fazla neden buna sebep olabilir.
Saygısızlık, yalan, maddi menfaat, aşırı kıskançlık, feminist tavırlar, evlilik beklentisi, hijyene önem vermemesi.. vs
Bir dediği, öteki dediğini tutmuyor, git gel tanrıları var ise kısaca toksik biri ise aman, aman uzak dursun benden.
Anketteki şıkların her biri bir ilişkiyi bitirme sebebi olabilir ama karşı cinsten uzaklaşma sebebi değildir.
Para ve çıkar için yapamayacakları şey yok. Yani çoğu öyle... Ve bu durum onları kullanılmaya müsait bir hâle getiriyor.
Oturduğu yerden kalkmasını bilmiyorsa uzaklaşırım. Ahlak çok önemli. Oturduğu yerden herkes konuşur.
Hangi düşüncede olsa aşırıya kaçandan uzaklasirim ama genelde kendini üstün gören tiplerden hemen uzaklasirim
Bana uzak Durursa ben uzaklaşırım otomatik olarak bu kadar basit.
Benden kaynaklı ekonomik sebepler olsa da, günümüzde kadınların ne istediklerini bilmemeleri veya bunu ifade edememeleri de önemli bir etken
Eğer çok çocuksu davranıyorsa veya her şeyi trip atıyorsa her şeye tavır bulduysa yani düşünemiyorsa empati kuramıyorsa net soğurum
Kibir çok bilmiş tavırlar sürekli kendi isteklerini onemsemesi vs vs.
Değersiz hissettirmek Küçük görmek ilgisizliği
Beni istemediğini düşünürsem birde sadakatsizlik varsa onun dışında her şeye sabredebilirim
Karşıdaki kişiye yetisememek ve kafasındaki planları yapmanın zor olduğunu düşününce çekimser olmak
Siyasi düşünce, feminizm, bakımsızlık, para sevdaları ve çok bilmiş tavırları :D
Yorulmak istemiyorum
Kendimi kimseye anlatacak halim de yok 👍🏻♥️
Gicikligi, insani sinir etmesi.
Dedigim dedik olmasi
Egoist narsistlik ve aşırı kibir... Allah korusun Aslan burçlarından
Feminist biriyle bilerek iletişim kuruyorsam, skp bırakacağım içindir ak! Başka hiç bir gideri yok😋
ne alaka ya derdin ne tam olarak?
@minatozakiii Hahh geldi feministin biri.. 🤣
birçok nedenden ötürü bilerek ayrı kalmak Kafa yapısı uyuşmaması tensel itim siyasi görüş hal hareket huy tavır her şey olabilir
Sevgilim bey var. Geriye kalan karşı cinsle umrumda değil. tamam. 😃
Konforlu ve rahat çünkü.
Kötü insanlarla beraber olup başlarına bela gelince iyi erkeklere yakınmaları yüzünden
Egoist cıvık ve capkın
Malum partili ise duyar duymaz biter bende
Zaten ne cıkıyorsa o malum partiden çıkıyor pedofili sübyancılık onlarda kadına saygısızlık şiddet onlarda ahlaktan namustan paygamerden müslümanlıktan onların altına sığınıp her pisliği yapmak onlarda insan kendinde olmayanın altına sığınırmış zina düşkünlüğü kadını ojeleştirmek onlarda kendini üstün görmek onlarda
ah su mesafeler
Uzak değilim?
İnsanlar anlayışsız, kaba, tahammülsüz
Abazanlık , kendini kadından üstün görme
Karaktersizlik.
Feminizm olmasından dolayı
Yalan diz boyu oluyor
Anlayışsiz ve egolu olmasi
Egoist, kibirli, narsist olmaları
#Mirliva
Tribi ve kıskançlığı bu ikisi kombo
Bencillik , sahtelik , koşullu sevgi ve ilgi.
Kibirli davranışları
#Hükümdar
Huyu karakteri genel olarak
Aldatması
Agresiv ve bencillik
Agresif davrandıracak hareketler yaptırtmayın sizde
Bi çoğunda anadan doğma var sanki
Bak ne güzel dedin ANADANDOĞMA
Sen doğuruyorsun benim suçum günahım ne feminist
Ne alaka. Sinir etmeye gerek yokki, o şekilde doğuyorlar. Sen iyimisin? Çok gerginsin
Neyse kusura bakma su sıralar pek iyi değilim
@YANLIZADAMM001 ulan aptal mısın sen, feministi niye hakaret gibi kullanıyorsun
@minarozakiii hayırdır asker arkadaşınlamı konusuyorsun s*kli bayan
Gençler sakinnnnnn ☕️
@YANLIZADAMM001 adam gibi konuş da askerlik arkadaşımmışsın gibi muhattap olmayayım seninle bu kadar
Ben sana bu hakkı vermediğim sürece benle böyle konuşamazsın şimdi DEFol
egoları
Hepsi
Ekonomi
Nefret ederim siyasiden
Akpye oy veriyorsa kaç kaç
Yalnızlığı seviyorum
Siyaset
uzaklaştık
Ekonomik nedenler
karakter
Artık siyasi düşüncede önemli benim için