Aşk İlişkileri Karşı cinse ciddi ve mesafeli durmanın en farklı kaç nedeni olabilir? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Kibir de arıza bir neden misal. Özgüvensizlik te. Bir kadın veya erkeğin karşı cinse hem sağlıklı ve saygılı bir ruh halinde olup hem mesafeli durması çok mu zor? Ya da her yiğidin, her yiğidiçenin harcı mı değil?#tubasueda Karşı cinse ciddi ve mesafeli durmanın en farklı kaç nedeni olabilir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karşı cins ile arasına mesafe koymak istemiştir. Sevmediği için değil , rahatsız etmemek için yapmıştır. 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birkaç farklı nedeni olur.Güvensizlik, soğuk birisi olma, karşındaki kişiyi tanıma evresi, yaşanmışlıklar vs. vs. 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvensizlik en büyük sebeplerden. Hayatina kimseyi almak istememe de olabilir. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karşı cins olması kafi benim için 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sıkılmışlık olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir kaç sebebi olabilir tabii.
Karşı cins ile arasına mesafe koymak istemiştir. Sevmediği için değil , rahatsız etmemek için yapmıştır.
Birkaç farklı nedeni olur.
Güvensizlik, soğuk birisi olma, karşındaki kişiyi tanıma evresi, yaşanmışlıklar vs. vs.
Güvensizlik en büyük sebeplerden. Hayatina kimseyi almak istememe de olabilir.
Karşı cins olması kafi benim için
korktuğum için öyle duruyorum..
Sıkılmışlık olabilir