Ben bi kiz da çok güzel lige bakmam mesela fiziğine konuşmasına bakar im yüzündeki sivilce ye bile bakmam o çekiciliği sana hissettirirse birde kafa dengiyse mutluluk budur ya
Dusunsene kiz çok güzel sabun gibi ot gibi yanında gram eglenmiyorsun sarmıyor
Dusunsene kiz çok güzel sabun gibi ot gibi yanında gram eglenmiyorsun sarmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hem sohbeti güzel olsun hemde yanina yakışsın
Yani
Herkesin yaydığı enerji aura farklıdır kimisi çok güzel veya yakışıklı gelir ama bir sey hissetmezsin bununla alakalı sanırım
Aynen oyle
Aynen mantıklı
Dimii
Ben de tipe bakmıyorum genel ayra ve frenkansa bakıyorum özgünene ve diğer karakteristik özelliklerine
Bak mesela ne oldu biliyormusun bi k kız vardı kıza hiç bakmadım konuşurken bile aklıma onunla sevgili olacağım bile gecmiyordu cokk güzel değil güzelde aman aman degil fiziği falan da güzel miş biseyler oldu muhabbet ettik güldük eglendik ilgimi çekti çekici gelmeye basladi her zerresi noktası artık ilgimi çekiyordu kafa dengi konuşması falan beni benden aldiya sevgili falan olduk zaten
Sence bu nedir yüzüne bile bakmazdim yani bilerek degil kimseyi istemiyordum o yüzden kızla flört etmeye başladık kiz cidden çok alımlı ve cekiciymis
Vuhuu ne hoş kızın bi tarzı var demekki. Şimdi ne durumdasınız
Kaç kez ayrıldık bu geri geldi kavga ettik gitti geldi 😃😃bi türkü tam gitmiyor şu an ayrildik ama çok kiskancti ya terazi burcu değişik ti
Imm kezban sanıyorum biraz.. bence uzak dur olgunşana kadar kafayı yersin
Aynen güzel bi tarzı vardi cidden herkes gibi değildi secici giyimde buda ilgimi çekti
Valla tam Bu kezban diyorsun bisey yapıyor angeline jolio oluyor tam şöyle diyorsun başka bisey oliyor kafayı yemiştim biliyormusunuz
Hahaha çok şekersin. Çok ilginçmiş gerçekten ama bu kezban olduğunu değiştirmiyor
😃😃fikirsizler ya
Eeee senin durumlar nasıl ya sen anlat
Hahaha burcun ne senin
Kova
Engelliyormussun beni 😃
Hiç kova erkeği tanımadım bilmiyorum. Ama eğlenceli duruyorsun
Çözdün bak beni çok komik ve eglenceliyimdir ama bayadır sönük durumdayim biliyormusun
Senin sohbetinde güzel ya iyi geldi
Kızlar bu kadar eğlenceli ve kolay erkek sevmez. Senin zor ve ulaşılmaz olman gerekir. Tipin de iyi ama elin kezbanı neler yaşatmış sana hahaha
Aslında kolay degilim dir onlar bir şekilde kendilerini zorla sevdiriyorlar hakatenya sonra üzüyorlar aman biliyormusun ben murun ameliyati oldum 10 gün oldu 😃 evde takiliyorum bazen mutfakta ordan salonu geziyorum falan
Murnun umarım güzel olmuştur. 😂😂 kendilerine nasıl aşık ediyorlar versene taktik. Ayrıca o kız şu an başkalarıyla konuşuyor
Teşekkür ederim bu arada tipin iyi demişsinya
Murnum küçük tu zaten estetik degil sağlık ya nefes alamiyordum ıçindeki kemik düzeldi mirdee murun eti küçüldü 😃
Ya dedimya bu kizin yüzüne bakmazdim kiz beni gözüne kestir mis zaten sınır oluyormus takmamam bunu böyle çok coll takılırım ben kızların üstüne atlamam bu kiz naifligiyle utangacligiyla mesaj lastik 2 gün sürekli flört ettik derken sevgili olduk
Çok utangaç kızımız başkalarına utangaçlıklar yapıyor şimdi. Ben de kızlara atlamayan erkekleri seviyorm ama adımı da ondan beklerim
Hmmm sen hiç anlatmiyorsun aşk mesk isleri
Tamam
Yazdim