Pardonda kendimi deşifre etme amacım niye olsun belkide senden iyiyim ve güzel konumdayım zeka gösteriyor senin kaliteni kurduğun cümleden belli zekân yerlerdeee
Güzellik yüz ile olmuyor akıllı zeki kadın erkeğe daha güzel ve çekici geliyor konusmasını bilmeyen oturup kalkmasını bilmeyen ve zekasını arka plana atan kızlar ne kadar güzel olursa olsun erkeğin sadece mide sini bulandırıyorlar
Senin saldırımandan eğilimin zekan ve karakterin zaten ortada, çirkefsin bikere hangi erkek seni ne yapsın bence otur biraz düşün, sonra kendini geliştir
Senin gibiler için doğru ilk plan güzellik oluyor. Cünkü düşünebilme analiz edebilme yeteğiniz gelişmemiş güzelliğin peş para etmediğini aklın yoksa bi bka yaramadıgını zamanla öğrenirsniin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Karakterleri varsa olur
İlişkide güzellik çirkinlik değil zeka uyum daha ön planda
Erkekler çirkin kızla birlikte olmazlar
Ay götüm güzele bak gizliden soruyo lgldkvlv
Pardonda kendimi deşifre etme amacım niye olsun belkide senden iyiyim ve güzel konumdayım zeka gösteriyor senin kaliteni kurduğun cümleden belli zekân yerlerdeee
Güzellik yüz ile olmuyor akıllı zeki kadın erkeğe daha güzel ve çekici geliyor konusmasını bilmeyen oturup kalkmasını bilmeyen ve zekasını arka plana atan kızlar ne kadar güzel olursa olsun erkeğin sadece mide sini bulandırıyorlar
Yav je ya zeka diyorsun da zekiyiz kim görüyor açtı aa bu zeki mi diyck v de insna beğenmediği kişiyi hayatta merak etmez.
Ve zeki olsada çirkin olduğu için 2. Plânda oluyor ilk plan güzelli oluyor her zmn
Senin saldırımandan eğilimin zekan ve karakterin zaten ortada, çirkefsin bikere hangi erkek seni ne yapsın bence otur biraz düşün, sonra kendini geliştir
Aa çok ayıp ediyorsun benim zekam seni hiç alakadar etmez ve dr benim kareketerime laf atacak en son kişi sensin sen giderken ben geliyordm
Senin gibiler için doğru ilk plan güzellik oluyor. Cünkü düşünebilme analiz edebilme yeteğiniz gelişmemiş güzelliğin peş para etmediğini aklın yoksa bi bka yaramadıgını zamanla öğrenirsniin
Yav bi git bebekmsiin nesin cümleler bak kendini ne sanıyorsun çırkin sin diye mi
Hahaha yav cocuksun kurdugun laflara bak giderken geliyomuş 😂😂 senin zekan zaten beni alakadar etmiyo sen kimsin ki etsin neyin tribine giriyosun 😂😂
Obje olmayı seviyosan güzellikle çirkinlikle takılabilirsin, bu kadar yaran olmasına üzüldüm ama 😂
Kendine bir bak öyle konuş seninle yan yana bile olmayız sen düşün beni yani
Mallık parayla satılsaydi en ucuz mal olurdun
Puhahajjajs yaanbi sktr güt lskskdlf
Tipine sicrm
Bir güzel bir cirkine bir aptal bir akilliya dünyanın düzeni bu
Güzel kızlardaki ego diğerlerinde yok
Valla çirkin kızda kendini çok guzel sanar
Çoğu mütevazi.. mütevazi insan her zaman sevilir unutma
Bizde mutveaziydik ama genelde erkekler en cok menfaat için yaklasiyor
Adam haklı kayboll bacım
Evet birliktelfii
swn kesin güzelsin. görebilir miyim?