3 yıl önce aşık olup reddedildiğim (arkadaş kaldık.) arkadaşım ile son 4 aydır 3 kere birlikteliğimiz oldu. Birbirimize gerçekten değer veriririz kendisi içimde ukte olarak kalmıştı ilk birlikteliğimiz alkol etkisi ile oldu sonra yapmama kararı almamıza rağmen bir şekilde diğerleri de oldu ve ben onunla sevgili olmak istiyorum.3 yıl önce o da başkasına aşıkmış hatta sevgililermiş ve ondan sonra onunlayken dönüştüğü kendisini arıyor ondan sonra değişmiş birçok denemesi olmuş ama mutluluğu yakalayamamış. bana ''keşke en baştan seni sevseydim. Hak eden birini sevmiş olurdum.''dedi. Kullanılıyor ya da kullanıyor muyum bilmiyorum ama beni kıracak bir şey yapmak istemeyeceğine güveniyorum.
bu ilişkiyi nasıl sevgiliğe dönüştürebilirim kıskandırmak vs önerisi olan var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkiniz de birbirinizi kullanıyorsunuz. Çok tuhaf bir ilişki. Bencə onunla açıkça konuş ve ya tam olarak sevgili olun ya da tamamen bağları koparın.
Ama onu kaybetmek istemiyordum yani bir şekilde hayatımda kalmasını istiyorumevet benim geçmişteki duygularım hâlâ biraz mevcut ve bu açıdan bende dediğiniz gibi kullanıyor oluyorum galiba ama ben ilişkiye dönmesini istiyorum onda da duygu oluşturmak için yapabileceğim başka bir şey var mı sizce?
Zorla güzellik olmaz ki. Böyle bir ilişki zatən sağlıklı değil, özellikle senin açından çok yıpratıcı olur. Kendine değer ver, başkasından o değeri bekleme. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. 🥀
Tam olarak az önce bir arkadaşıma son sözünüzü söylemiştim ama dediğimi yap yaptığımı yapma durumu oldu sanırım benimkisi:') Sözleriniz bana haklı olduğunuzu düşündürttü yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim🤗 Peki ona karşı duygularım mevcut olduğu için sormak istiyorum; ona "eğer aramızdakini ilişkiye taşıyamayacaksak bir daha aynı şeyleri yapmamamız daha doğru olur. Günün birinde sen de kendinden emin olursan o zaman bu durumumuzu tekrar konuşuruz"gibi şeyler söylesem nasıl olur yani ister istemez gelecekte onunla olabilme ihtimalimize dair umut ediyor ve olmasını engellemek istemiyorum
Rica edərim. Şöyle söyleyebilirsin: "Ben sana değer veriyorum. Lakin aramızdaki bu ilişki benim çok kafamı karıştırıyor. Senin de bana karşı aynı hisleri beslediğinden emin değilim. Çünkü nə bana karşı sevgililik adına bir adım atıyorsun nə de benden fiziksel anlamda uzak duruyorsun. Bu da bana değersiz bir insanmışım gibi bir izlenim ve his veriyor. Bana karşı açık ve dürüst olmanı isterim. Senin de bana karşı hislerin varsa ona göre adım atmalısın, ben belirsizlikler içerisinde "acaba mı?" diye düşünerek yaşayamam. İkimiz de olgun insanlarız. Dediklerimi düşünmeni isterim. Eğer bana karşı hissin yoksa da aramıza məsafə koyacağımdan emin olabilirsin. Gerisi səndə." Bu şekilde konuşabilirsin. Umarım mutlu olacağın şeyler duyar ve yaşarsın.💕
Yiaa cidden siz nasıl bi kraliçesiniz kelimesi kelimesine yazmışsınız çok ama çok teşekkür ederim ben de size kalbinizi mutlulukla attıracak bir ömür dilerimm💖💖
Rica edərim güzelim, iyi geceler.🧚🏻♀️
Doğal ol yapmacık değil ya da o istiyor diye değil seni seven öyle sever.
Ben içimden geldiği gibi davranmayı tercih eden biriyim ama onu kaybetme korkum sebebiyle içimdekileri açamıyorum sadece ona içimde ukte olarak kaldığını söylemiştim ama onunla sevgili olmak istediğimi söylemeye çekiniyorum çünkü yıllar önce açılıp red yemiş birisiyim
Senin aklına yer etmiş bir daha ret eder diye.
çünkü emin değilim onun duygu ve düşüncelerinden ve aslında o da kendinden emin değil gibi geliyor bir ilişkiye başlarsak ve yürümezse aramızdaki bağ tamamen kopabilir diye istemiyor da olabilir ben de o hep hayatımda olsun istiyorum ama onunla bir ilişki de istiyorum.
Simdi biz neyiz de
daha önce arkadaşlar arasındayken bana kanka demişti (grupta benim en yakınım ve onun en yakını olmak üzzere 2 kişi aramızdakileri biliyordu ama o zaman bir daha yapmama kararı almıştık ben kötü hissettiğimi söylediğim için (fb mi olduk dedim.) ama sonra bir daha birlikteliğimiz oldu. Böyle sormam onu kaçırtmaz mı?
Seninle oynamasindan iyidir
onunla bağımı koparmak istemiyordum ama bir yandan kullanılıyor muyum diye kendimi yiyorum sanırım haklısınız
biz friends with benefits miyiz mi desem şimdi biz neyiz mi
Simdi biz neyiz de direkt senin ona karsi belli ki duyguların var
Arkadaşız derse ne demem gerekiyor
Arkadaslar ne zamandan beri birbiriyle yatiyor demen gerek bence
Iliskiyi kes baktin hala jsrar ediyor
dönüşür mü
Sizce nasıl dönüşür?